Horoscop 3 februarie 2018. Soluţia zilei la conflictul tau, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Horoscop zilnic. Citeste horoscopul zilei la zodia ta pentru sambata 3 februarie 2018, dar citeste si la restul zodiilor. Chiar daca acum nu ai situatia indicata de astrologul Russell Grant pentru alte zodii, solutia, recomandarea, sfatul dat te pot ajuta si pe tine incredibil de mult. 

02 feb. 2018, 20:20
Horoscop 3 februarie 2018. Soluţia zilei la conflictul tau, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit si sa actionezi diferit. O perspectiva diferita iti poate muta destinul de la esec la succes, de la rau la bine. 

E weekend. N-ai vrea niste prajituri? Ai aici cele mai delicioase retete ale prajiturilor copilariei

Iata horoscopul zilei pentru fiecare zodie conform lui Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani.

 Russell Grant este primul astrolog care a prezentat in ultimii 300 ani o citire profesionista de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama.

El este considerat neoficial „astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor, in aliniere cu legile Universului. Banii, sanatatea, iubirea ne vin nelimitat daca respectam aceste reguli ce ne guverneaza oricum, fie ca ne place  sau nu. 

Te mai poate interesa si Horoscopul Spiritual pentru saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2018. 

Horoscop zilnic. BERBEC

Totul e o chestiune de incredere in tine

Daca stai sa te tot gandesti la trecut, iti subminezi singur productivitatea din prezent. Daca vrei sa avansezi in cariera, trebuie sa depasesti o provocare ce te poate intimida. Opreste-te din a-ti tot spune ca tu nu poti face anumite joburi. Poti sa reusesti in absolut orice incerci. Este pur si simplu o chestiune de a-ti creste increderea in tine. Incearca ceva nou. Da-ti permisiunea sa faci si greseli. Ori de cate ori faci ceva bun, felicita-ti curajul de a fi mai bun ca ieri. Incet dar sigur, iti vei depasi inhibitiile. In cateva luni de zile, te vei purta ca un vechi profesionist.

Horoscop zilnic. TAUR

Este bine si sa termini o relatie

Un prieten care nu este de incredere te cam calca pe nervi. Data viitoare cand iti faci planuri de intalniri, nu te deranja sa il inviti si pe el. Esti obosit de neseriozitatea sa. Daca te confrunta, fii sincer. Nu mai esti dispus sa tolerezi o relatie in care cealalta persoana nu isi ia promisiunile in serios. Sunt sanse mari ca relatia sa se termine. Poate fi trist, dar este mult mai bine si mai eliberator decat sa te simti ca si cum iar ai luat o palma peste fata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.