HOROSCOP 3 MARTIE 2020. Zi cu multă karma negativă, stai departe de belele

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

02 mart. 2020, 12:25
HOROSCOP 3 MARTIE 2020. Zi cu multă karma negativă, stai departe de belele

Horoscop 3 martie 2020 Berbec

Nativii Berbec îşi petrec ziua în compania unei persoane foarte dragi, fie prieten ori iubit/ă. Ieşiţi la aer liber dacă vremea vă permite să vă plimbaţi prin parc, ori mergeţi la un film. Discutaţi despre lucrurile care vă rământă ori creaţi-vă planuri de viitor. S-ar putea ca această apropiere să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste dacă nu există deja sentimente puternice între voi.

Horoscop 3 martie 2020 Taur

Nimeni şi nimic nu le poate strica bunadispoziţie astăzi, Taurilor. Daţi dovadă de profesionalism, dorinţă de dezvoltare la serviciu, acordaţi atenţie şi dedicare, iar superiorii vor aprecia atitudinea voastră. Spre seară aţi putea să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să petreceţi câteva ore depănând amintiri. 

Horoscop 3 martie 2020 Gemeni

Dragi Gemeni, există posibilitatea ca o persoană din viaţa voastră să vă caute pentru a dezbate câteva probleme din trecut. S-ar putea ca relaţia voastră să se fi degradat în urma unor discuţii, însă această persoană va lupta pentru inima voastră. Gândiţi-vă bine, iar dacă v doriţi acelaşi lucru, lăsaţi orgoliul deoparte şi deschideţi-vă inima.

Horoscop 3 martie 2020 Rac

Nativii Rac îşi pot face bagajele, căci persoana iubită le-a pregătit o excursie surpriză într-un loc mult visat. Cadoul va fi complet spontan, mai ales că nu sărbătoriţi nimic special în această perioadă, însă dragostea pe care v-o poartă nu are nevoie de motive pentru a o sărbători. 

Horoscop 3 martie 2020 Leu

E imposibil să înveţi ceva nou, dacă tu crezi că deja ştii totul. Aşa că fii sigur că reuşeşti să rămâi smerit şi deschis la a învăţa lucruri noui. Asta îi va face pe oamenii care ştiu deja cât de priceput eşti să te iubească, şi de asemenea să lase garda jos şi să se deschidă în faţa ta. A ajuta pe ceilalți să se simtă mai confortabil este ceva la care eşti foarte bun şi care îţi va permite să închegi legături personale şi profesionale foarte puternice.

Horoscop 3 martie 2020 Fecioară

Orice probleme pe care le întâmpini cu colegii de muncă pot face ca ziua de muncă să fie mai puțin plăcută, dar sunt necesare. Trebuie să-ți dai seama de diferențele tale cu ei și nu există altă modalitate de a face asta decât să o spui direct. Fii deschis la o altă opinie și ascultă cealaltă persoană. Cu cât ești mai respectuos, cu atât vor fi mai respectuoși.

Horoscop 3 martie 2020 Balanţă

Un eveniment social te pune pe jar. Pe de o parte, îl aștepți cu nerăbdare. Pe de altă parte, ești îngrijorat de cum vei face față să vezi din nou o anumită persoană. Rețineți că, probabil, acel om trece prin aceleași emoții conflictuale, deci aveți ceva în comun. Lucrurile vor fi bine, așa că trebuie doar să te relaxezi și să încerci să te bucuri!

Horoscop 3 martie 2020 Scorpion

Cineva care te interesează ar putea face ceva care te deranjează cu adevărat astăzi, dar va trebui să faci tot posibilul pentru a nu te supăra pe această persoană. E o persoană bună și o știi. Nu-ți lăsa imaginația să te facă să ajungi iraţional. Lucrurile ar putea deveni urâte, dacă ajungi la concluziile greșite. Începeți o conversație despre ceea ce vă deranjează și veți ajunge la baza problemelor foarte repede.

Horoscop 3 martie 2020 Săgetător

Săgetătorii ar face bine să se gândească în primul rând la ei înşişi, iar mai apoi la problemele celor din jur. Astăzi, îţi va fi ceva mai greu să păstrezi armonia în relaţia de cuplu. O să fii nevoit să depui ceva efort, mai ales că partenerul va avea o criză de gelozie. Dacă nu eşti atent, te poţi trezi într-un triunghi amoros din care nu vei şti cum să mai ieşi. Dacă eşti înţelept, vei reuşi să depăşeşti fără probleme situaţia.

Horoscop 3 martie 2020 Capricorn

Marţi, 3 martie, unii nativi ai zodiei Capricorn vor avea nevoie de odihnă şi relaxare. Efortul depus la serviciu, în ultima perioadă, aproape că te-a epuizat. Simţi nevoia unui concediu, și dorința de a fi pe o insulă pustie. Cum acest lucru este greu de obţinut, astrele îţi recomandă să te odihneşti de fiecare dată când se iveşte ocazia şi să încerci si nu te enervezi prea tare. 

Horoscop 3 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii vor fi complet mulțumiți de ei înşişi, astăzi. Ai succes în tot ce îţi propui, iar asta vine la pachet cu beneficii materiale destul de consistente. În plan personal, ai ceva probleme, însă totul se rezolvă rapid. Dacă nu eşti implicat într-o relaie, sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială. Merită să încerci, poate fi chiar jumătatea pe care o aştepţi de atâta vreme.

Horoscop 3 martie 2020 Pești

Pentru Peşti, această zi de marţi va fi o încercare pentru voi, din punct de vedere profesional. Sfatul astrelor, ca să stai departe de belele, este să te fereşti de oameni cu trecut întunecat sau reputație proastă. Seara, vei întâlni o persoană care îţi va deschide multe uşi. Apar noi oprtunităţi şi îţi faci planuri îndrăzneţe pentru viitor. Seara, partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou foarte scump.