Horoscop: 3 zodii care se gândesc numai la sex. Vor să te ducă direct în dormitor

Horoscop: Unele persoane sunt in stare sa se gandeasca la amorul carnal non-stop. Asta nu inseamna ca ar fi obsedate, ci ca sunt hipersexuale. E important sa stii acest lucru din start despre partenerul tau.

04 iun. 2016, 04:03
Horoscop: 3 zodii care se gândesc numai la sex. Vor să te ducă direct în dormitor

Iata care sunt zodiile in care se nasc persoanele care se gandesc mereu la sex:

Scorpion

Sex, sex si iar sex! Aceasta pare sa fie deviza Scorpionului. Ii place sa detina controlul in dormitor si rolul sau va fi intotdeauna unul de dominator. Nu ii place nicidecum sexul monoton, iar fanteziile sale nu au limite. Isi doreste sa faca amor in locuri cat mai periculoase, eventual in public. E suficienta o privire sau o simpla atingere pentru a-i starni simturile. Fiindca Scorpionul este hiperexcitabil si devine rapid o ”masina de facut sex”.

Taur

Poate ca nu ti-ai fi imaginat, dar cel mai activ sexual este Taurul. Acesta pare un sensibil si un romantic, dar emana sex prin toti porii. Este si un cuceritor innascut, dar in acelasi timp adora sa fie curtat. Este genul de persoana care este tentata sa se implice in aventuri de o noapte, in care sa isi experimenteze toate fanteziile sexuale care il macina continuu. Trebuie spus si faptul ca Taurul poate fi si dur si pasional in pat.

Fecioara

La prima vedere, Fecioara ar putea parea introvertita si foarte calculata, dar cand ajunge in dormitor rupe orice fel de bariere. E pasionala si da totul atunci cand vine vorba despre sex. Are o multime de fantezii pe care abia asteaptasa le puna in practica. Chiar daca nu lasa acest lucru sa se vada, intr-o relatie, aceasta pun mare accent pe ceea ce se intampla in dormitor si are pretentii de la cealalta persoana sa tina ritmul cu ea.