HOROSCOP: 3 zodii care vor avea Sărbători de vis

Pe masura ce se apropie Craciunul se apropie, devenim tot mai cuprinsi de magia Sarbatorilor. Ne dorim sa avem parte de zile minunate, in care sa se intample lucruri speciale. Ei bine, de acel ceva cu totul si cu totul deosebil vor avea parte cu siguranta trei dintre zodii.

12 dec. 2017, 09:39
HOROSCOP: 3 zodii care vor avea Sărbători de vis

Fecioara

Sarbatorile te prind intr-o verva maxima, care vine dintr-un sentiment euforic ca ceva are sa se intample. Si chiar asa este, caci de Craciun, atunci cand toata lumea se afla in jurul mesei, cineva face un anunt: te cere in casatorie. Si desi te asteptai sa aiba loc ceva deosebit, asta te ia cu totul prin surprindere. Urmeaza apoi zile pline de pasiune, poate ca decideti sa plecati undeva departe, asa, la spartul targului sa va incercati norocul.

Scorpion

Chiar daca ultimele saptamani au fost pentru tine foarte incarcate si nu prea ai avut timp sa te preocupi de pregatirea pentru sarbatori, altcineva s-a ocupat de tot. Vii acasa si bradul e impodobit, casa e pusa la punct si miroase peste tot a cozonac proaspat. Ei bine, ce iti puteai dori mai mult? Poate ca va fi una dintre putinele dati cand vei petrece Craciunul si Revelionul acasa, dar meriti o pauza de relaxare si de rasfat.

Capricorn

Vei avea parte de un sfarsit de an stralucitor. Lururile au devenit clare in viata ta si te vei bucura de soarele care va iesi pe strada ta tocmai in preajma sarbatorilor. Ai o stare de spirit excelenta, esti mereu pusa pe glume si vei reusi sa aduni in jurul tau toti prietenii, chiar si pe cei pe care nu i-ai mai vazut de foarte multa vreme. Veti petrece din zori si pana-n noapte, veti rade si va veti bucura unii de prezenta altora.