HOROSCOP: 3 zodii de femei cu lipici. Sunt irezistibile

Barbatii le cad la picioare, iar femeile si le doresc in preajma ca cele mai bune prietene. Sunt femeile care exercita o atractie neconditionata asupra celor din jur. Sunt interesante, frumoase, fermecatoare. Aceste femei cu lipici sunt nascute in 3 dintre zodii.

01 iul. 2017, 18:42
HOROSCOP: 3 zodii de femei cu lipici. Sunt irezistibile

Scorpion

Despre femeia Scorpion stie toata lumea cat de sexy si rea e. Tocmai aceasta asociere o face irezistibila. Este insasi definitia sex-appealului. Exercita o vraja asupra barbatilor incredibila asupra barbatilor, avand un magnetism unic. Barbatii sunt atrasi de aerul sau misterios, dorind cu tot dinadinsul sa o descopere. Femeia Scorpion are si o minte puternica, instincte ireprosabile si o atitudine de „nu te pune cu mine” care ii incita pe barbati.

Leu 

Pe urmele Leoaicei e mereu o armata de admiratori. Toti sunt atrasi de sexualitatea ei. Femeia Leu stie cum sa ii puna pe jar pe barbati, care pur si simplu o idolatrizeaza. Este zgomotoasa si temperamentala si are o personalitate arzatoare. Are forme voluptoase fiind frumoasa din cap pana-n picioare. Sunt binecunoscute si performantele extraordinare in dormitor ale nativei din Leu. Aceasta este lipsita de inhibitii si e gata sa satisfaca orice fantezii sexuale ale partenerului.

Sagetator

Femeia nascuta in Sagetator are foarte mult lipici la public, de ambele genuri. Sociabila si comunicativa, este amuzanta prin tot ceea ce spune, dar si prin ceea ce face. E foarte vesela si uneori pare stangace, dar tocmai aici e si farmecul ei. Este una dintre cele mai atragatoare femei barbatii se indragostesc cu usurinta de ea. In felul acesta reuseste sa ii manipuleze fara ca acestia sa isi dea seama. Cert este ca are alaturi de o femeie din aceasta zodie niciun barbat nu se va plictisi vreodata.