HOROSCOP: 3 zodii de femei fatale, toţi bărbaţii capitulează în faţa lor fără prea multă luptă

E greu sa le rezisti. Sunt fermecatoare, sunt fascinante si intorc capete oriunde merg. Stiu si cum sa jongleze cu sentimentele celor din jur, ceea ce le face si mai interesante. Vorbim asadar despre femeile fatale care detin toate armele pentru a-i face pe barbati sa capituleze.

22 iun. 2018, 18:21
HOROSCOP: 3 zodii de femei fatale, toţi bărbaţii capitulează în faţa lor fără prea multă luptă

Berbec

Cu greu rezista barbatii in fata farmecelor si a personalitatii pasionale a acestei native. Are un trup foarte atragator si niste miscari senzuale, extrem de feminine. Profita din plin de atuurile sale. E indrazneata si arunca priviri misterioase pe sub gene care topesc inima barbatilor. Este comunicativa si nu se ascunde deloc atunci cand place pe cineva. Ba chiar e cea care provoaca la jocuri erotice.

Leu

Femeia Leu are niste trasaturi de razboinica din legendele cu luptatoare calare. Are un trup bine sculptat, cu forme perfecte, iar cand te tinteste cu privirea ai putea spune ca trimite spre tine sageti ascutite. Stie sa se puna in valoare si emana o energie pozitiva care ajunge rapid la victimele sale. E aventuroasa, dar tocmai asta ii atrage pe barbati, pe care apoi ii manipuleaza asa cum vrea ea.

Scorpion

Femeile nascute in Scorpion sunt extrem de senzuale, de apetisante. Sunt atragatoare prin felul in care arata, dar si prin misterul pe care il emana. Au un sex-appeal absolut fascinant, care da gata orice barbat. Nu sunt niciodata singure, dar asta nu inseamna ca sunt inabordabile. Sunt mereu in cautarea unei victime si a unei persoane care sa le poata oferi totul, asa cum considera ca li se cuvine.