HOROSCOP: 3 zodii de femei super interesante. Au un farmec Şi o carisma aparte

Nu te poti abtine sa nu le admiri, pentru ca sunt femei extrem de interesante. Ele starnesc aprecierea barbatilor si invidia femeilor. Vorbim despre doamnele si domnisoarele cu o carisma aparte, care degaja un plus de mister.

26 apr. 2017, 06:41
HOROSCOP: 3 zodii de femei super interesante. Au un farmec Şi o carisma aparte

Berbec

Femeia Berbec este una dintre cele mai interesante femei pe care le poti cunoaste. Este independenta, sigura pe ea, cu o personalitate complexa care impresioneaza pe oricine. Taie respiratia barbatilor si starneste admiratia si deopotriva invidia celorlalte femei. Nativa zodiei Berbec este puternica si ambitioasa si are cunostinte vaste intr-o multime de domenii. Cand vorbesti cu ea aproape ca nu exista subiect de conversatie pe care ea sa nu il poata purta cu detasare. 

Sagetator

Femeia nascuta in aceasta zodie este sarmanta, e spontana si are un aer rebel. Isi traieste viata la cote inalte si e aproape imposibil sa faci fata ritmului in care aceasta nativa traieste aventuri impresionante. Desi nu recunosc, multi din jur o invidiaza pentru viata pe care o duce. Nu suporta monotonia, rutina, si ia atitudine pentru a le elimina din jurul sau. E vesela, mereu pusa pe glume, reusind sa aduca bucurie de jur imprejurul ei.

Varsator

Originalitatea este al doilea nume al reprezentantei acestei zodii, astfel ca este de la sine inteles de ce le starneste mereu interesul celor din jur. Partenerul de viata va trai tot timpul cu impresia ca joaca un rol secundar in viata ei pentru ca nativa este atat de captivata de o multime de lucruri incat pare ca dragostea e pe locul doi. Acest lucru nu ii deranjeaza pe barbati, caci ii sorb din priviri fiecare soapta duioasa. Are o popularitate rar intalnita.