Horoscop 30 august 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 30 august 2015. Uite ce îti rezerva astrele în funcţie de zodie. 

29 aug. 2015, 14:36
Horoscop 30 august 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 30 august 2015 – Berbec

Daca intuitia iti spune ca cineva din grupul in care te afli are ceva de ascuns, ar fi bine sa-l descoperi inainte de a te induce in eroare! Fii foarte exigent atunci cand accepti sfaturi de la cei din jurul tau, pentru ca s-ar putea sa asculti niste informatii gresite, poate chiar rau intentionate, transmise de un fals prieten. Urmareste ceva si primul pas e sa te trimita pe o pista gresita prin datele pe care ti le pune la dispozitie. Daca lucrezi intr-un anturaj mai numeros, ia in serios doar acele informatii care se confirma din mai multe surse, semn ca sunt verificate si acceptate de mai multa lume.

Horoscop 30 august 2015 – Taur

Nu ai prea multe motive de veselie astazi, de parca, la tot pasul, apar numai obstacole in planurile tale. Parca nu te mai intelegi cu nimeni, si cand vezi cat de agresivi sunt unii fata de tine, preferi sa te retragi in carapacea ta, nevazut de nimeni, poate-poate asa scapi de reactiile pe care nu le meriti.

Izolandu-te in spatele unei masti de indiferenta si raceala doar ca sa te protejezi de reactiile negative ale celor care sunt irascibili si rautaciosi, ai putea respinge si gesturi frumoase, care totusi exista in jurul tau. Dar ascuns in spatele acestei platose protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru ca nu lasi pe nimeni sa se apropie.

Horoscop 30 august 2015 – Gemeni

Nici n-ai idee ce noroc te viziteaza astazi, totul e sa fii pe faza si sa nu-l respingi. Poate veni prin intermediul unui mesager pe care trebuie sa-l primesti cu bratele deschise, cu bucurie pe chip, cu prietenie in suflet, pentru ca are numai lucruri frumoase sa-ti transmita. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni pe cineva care poate deveni azi marele noroc pentru tine. Stai cu ochii atent la oamenii cu care te intersectezi astazi, pentru ca unul din ei joaca un rol cheie, de salvator intr-un moment important pentru planurile tale actuale. El e eroul tau, astazi!

Horoscop 30 august 2015 – Rac

Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

Horoscop 30 august 2015 – Leu

Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energia pozitiva ce iti va face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

Citeste mai mult pe Revista Teo