HOROSCOP 30 AUGUST 2019. Ce zodie are parte de o zi de neuitat, cine se plânge de serviciu

HOROSCOP 30 AUGUST 2019: Berbecii, dar nu doar ei, s-ar putea îndrăgosti lulea, în timp ce o altă zodie s-ar putea bucura de bani „picați din cer”. Nativii altei zodii s-ar putea gândi la căsătorie.

29 aug. 2019, 12:43
HOROSCOP 30 AUGUST 2019. Ce zodie are parte de o zi de neuitat, cine se plânge de serviciu

Berbec

Berbecii s-ar putea îndrăgosti lulea! Primesc energie bună din toate părțile, iar pe plan financiar s-arputea bucura de câștiguri neașteptate.

Taur

Banii pică din cer pentru Tauri! Apare o șansă de a prospera, cu ajutorul prietenilor. În plus, șansele de a întâlni o persoană cu care să fie pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor. 

Gemeni

Gemenii au drum deschis în a-și pune un plan în aplicare. Este posibil să obțină un credit de care au nevoie ori un alt fel de ajutor în bani.

Rac

Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasională își dau mână în ceea ce îi privește pe Raci. Nativii acestei zodii se bucură de o relație amoroasă excepțională.

Leu

Leii s-ar putea îndrăgosti de cineva din cercul lor de prieteni, deoarece rezonează afectiv cu persoana respectivă. Își pot face apariția „fluturii în stomac”!

Fecioară

Pentru Fecioare ar putea bate clopotele de nuntă! Nativii acestei zodii ar putea să decidă să se căsătorească ori chiar să facă un copil.

Balanță

Balanțele vor avea parte de o surpriză plăcută în plan personal. În plus, li s-ar putea propune să facă o afacere alături de cineva din families au de un prieten bun.

Scorpion

Scorpionilor li s-ar putea ivi ocazia de a se remarca, la serviciu sau în viața personal. În plan personal, începe o perioadă de echilibru și armonie.

Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe făcut bani și le vin tot felul de idei în acest sens, pentru a-și transforma viața ăntr-una mai bună, mai prosper. Eventuale probleme de sănătate încep să se rezolve.

Capricorn

Capricornii duc discuții productive în relația de dragoste sau în intenția unei călătorii de relaxare. Succesul vine ușor, în tot ceea ce își propun.

Vărsător

Vărsătorii petrec o zi de neuitat alături de partenerul sau partenera de viață, care are nevoie de prezența lor afectivă.  

Pești

Dragostea familială este în prim-plan pentru Pești. În plus, cineva drag i-ar putea inspira să facă schimbări majore în viață.