Horoscop 30 august 2023: Super Lună plină albastră în Pești. Nu va mai fi alta până în 2032. Ce emoții puternice ies la lumină

Dacă simți că plutește ceva în aer, mai mult ca sigur nu este imaginația ta. Un eveniment astrologic rar este pe cale să se petreacă. Super Luna plină albastră ce va avea loc miercuri, 30 august 2023, nu este doar a doua Lună plină din august.  Este un eveniment astral cu care nu ne vom mai reîntâlni decât in august 2032.

29 aug. 2023, 19:36
Horoscop 30 august 2023: Super Lună plină albastră în Pești. Nu va mai fi alta până în 2032. Ce emoții puternice ies la lumină

Horoscop 30 august 2023:  Experții spun că este, de asemenea, un moment bun pentru a privi în interior și a te pregăti pentru schimbările personale. Distanța medie dintre Lună și Pământ este de 384.472 km, dar pe 30 august va fi mult mai aproape: 357.344 km. Ca urmare, poate exista o atracție gravitațională puțin mai puternică asupra mareelor, animalelor și asupra noastră, făcându-ne să ne simțim puțin mai emoționați. În timp ce Super Luna plină albastră din august poate stârni emoții puternice, nu trebuie să îți faci griji, totuși.

Horoscop financiar. Şase zodii vor face bani frumoși până la iarnă. O singură zodie dă cu adevărat lovitura

Horoscop 30 august 2023: Sentimente amestecate în timpul Super Lunii pline albastre
Se știe că Lunile pline sunt dramatice, iar Super Luna albastră din august 2023 nu face excepție. Această Lună plină va fi în Pești, ultimul semn de pe roata zodiacului și va fi vizavi de Fecioară. Această poziție astrologică încurajează un amestec de pragmatism și spiritualitate. Când vine vorba de aspectele astrologice care vor colora această lunație, vom vedea multă energie amestecată.

Horoscop 2024 realizat de Daniela Simulescu. 2024, anul regăsirii de sine şi al transformării profunde

Horoscop 30 august 2023: Planetele vor juca, de asemenea, un rol important în influența emoțională a Lunii. În primul rând, Luna plină va fi în conjuncție cu Saturn, ceea ce va spori seriozitatea și gravitatea emoțiilor noastre. Și ne poate face să ne simțim deconectați de ceilalți. Ne putem confrunta cu obstacole și provocări care ne obligă să facem un pas înapoi și să ne confruntăm cu depresia sau tristețea, mai ales dacă nu ne-am confruntat direct cu aceste emoții. Neptun va intra și el în imagine, aducând posibil sentimente de confuzie sau slăbiciune.

Din fericire, Super Luna plină albastră nu va avea neplăceri. Câteva alte planete vor inspira optimism, gândire creativă și distracție uşoară în timpul Lunii pline. Profită de această oportunitate pentru a porni lucrurile și, în sfârșit, poți rezolva orice probleme care te-au ținut pe loc.

Super Luna plină albastră din august 2023 poate stârni emoții puternice și te poate inspira să pornești imediat într-o transformare personală. Cu toate acestea, evenimentul lunar oferă o oportunitate de a încetini. Poți încerca niște ritualuri de împământare. Deoarece Peștii sunt un semn de Apă, folosirea apei poate fi foarte benefică. Scăldatul într-o baie meditativă, vizualizarea unui duș ca pe o lumină albă de curățare sau chiar prepararea apei lunare pot fi toate benefice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.