Horoscop 30 iulie-5 august 2018 Oana Hanganu: Mercur este încă retrograd, probleme pentru multe zodii. Axa Destinului se schimbă

Chiar de luni, nativii se vor implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă cineva din familie, mai ales dacă e vorba de probleme de sănătate.Marți, o rudă pe care n-au mai întâlnit-o de mult timp le va face o vizită sau o discuție legată de vânzarea/cumpărarea unei case ori a unui teren se poate relua, în termeni mai favorabili nativilor, scrie oanahoroscop.com.

30 iul. 2018, 06:28
Horoscop 30 iulie-5 august 2018 Oana Hanganu: Mercur este încă retrograd, probleme pentru multe zodii. Axa Destinului se schimbă

Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Capricorn anunță schimbări în plan sentimental pentru nativii singuri sau schimbări pozitive în relația de iubire și armonie în relația cu copiii. Toate acestea vor fi favorizate de prezența Lunii în „casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Capricornilor, începând de vineri, 3 august.Până atunci, în prima parte a săptămânii, Capricornii vor discuta cu un prieten foarte bun despre un proiect profesional pe care îl pun la cale de mult timp, iar acesta se va oferi să îi sprijine nu doar moral, ci și financiar.


Vestea nu poate decât să îi bucure pe nativii care au, deja, foarte multe cheltuieli și responsabilități legate de copii sau de partenerul de suflet.

Primele zile din săptămână sunt potrivite și pentru „socializare”, pentru călătorii și evenimente la care Capricornii își pot extinde cercul de prieteni.

Miercuri, 1 august, Luna va intra în sectorul Familiei din astrograma Capricornilor, unde va acționa împreună cu asteroidul Chiron. Mijlocul săptămânii va fi o perioadă perfectă pentru vindecarea unor răni sufletești, pentru iertare și compasiune în cazul nativilor care poartă în suflet povara unor secrete sau vechi probleme de familie.

Joi, Capricornii trebuie să nu exagereze cu cheltuielile, mai ales dacă sunt tentați să își răsfețe copiii și să le cumpere tot ce vor.

Vineri, Luna va intra în zodia Taur și, până luni, va acționa, împreună cu planeta Surprizelor, în sectorul Mariajului din astrograma Capricornilor. Weekend-ul va fi, astfel, o perioadă foarte bună pentru discutarea și lămurirea unor probleme mai vechi sau pentru consolidarea armoniei și planuri de viitor.

Totuși, banii pot fi motiv de ceartă sâmbătă dimineața, deci acest subiect sensibil ar trebui evitat. Duminică, nativii ar trebui să se abțină de la comentarii răutăcioase la adresa celui mai bun prieten al partenerului dacă nu vor să provoace o adevărată furtună sau să-și petreacă seara singuri.


Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe relația nativilor cu părinții sau cu alte rude foarte apropiate. Miercuri, e rândul copiilor să acapareze atenția Săgetătorilor, în special dacă e vorba de probleme legate de școală sau de o competiție la care cei mici vor să participe

A doua parte a săptămânii va fi dominată de aspectul tensionat format joi dimineața de planetele Marte și Uranus. Acest aspect numit ”careu” poate afecta relațiile de muncă, motiv pentru care Săgetătorii sunt sfătuiți să nu se certe cu șefii sau cu colegi care se numără printre ”preferații” celor din conducerea firmei.

În plan sentimental, norocul le surâde Săgetătorilor care sunt de acord să se implice într-o relație ”la distanță” sau cu o persoană care locuiește, muncește sau călătorește mult în străinătate.

Până vineri seara, Luna va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma Săgetătorilor și va readuce sau consolida armonia în cuplurile care au trecut, în ultima perioadă, prin momente mai dificile.

În weekend, Luna va acționa în sectorul Profesiei din astrograma Săgetătorilor. Nativii care intenționează să își caute un alt job sau să renunțe la statutul de salariat pentru a se dedica unei afaceri pe cont propriu vor avea sprijinul familiei, mai ales dacă ”deschid discuția” pe această temă în cursul zilei de duminică.
Important este să nu fie impulsivi să nu le dea celor dragi senzația că opinia lor nu contează. Trebuie să asculte toate părerile, chiar dacă nu sunt de acord cu acestea.

Horoscopul săptămânii 30 iulie-5 august 2018 pentru zodia Vărsător este dominat de aspectul tensionat numit ”careu”, format, în dimineața zilei de joi, de planetele Marte și Uranus.
Marte se află, încă, în zodia Vărsător, iar Uranus este planeta care patronează această zodie. ”Careul” amintit poate aduce schimbări în familie, provocări în relația cu o rudă sau probleme ce trebuie rezolvate foarte rapid, legate de o casă, un teren, o moștenire sau de o afacere de familie.
Pentru Vărsătorii care trec printr-o perioadă de mari tensiuni și nemulțumiri în cuplu, ”careul” amintit poate aduce decizia definitivă de a renunța la o relație sau de a intenta divorțul. Această decizie care înseamnă detașarea de trecut este impusă și de prezența Nodului Sud în Vărsător, Nodul Sud fiind unul dintre pilonii principali ai Axei Destinului.
Totuși, pentru că suntem într-o perioadă cu Mercur retrograd, s-ar putea ca Vărsătorii sau partenerul să revină asupra acestei decizii după data de 18 august sau abia atunic să facă demersurile legale, concrete, ce vizează separarea.

Pentru alți nativi, ”careul” amintit poate aduce renunțarea la o colaborare profesională de care nu mai sunt mulțumiți.
În ambele cazuri, renunțarea va fi o decizie dificilă, dar le va deschide calea către un nou partener sau o nouă colaborare sau afacere.

Săptămâna începe, însă, cu vești bune în plan financiar. Vărsătorii primesc bani și pot face reparații sa reamenajări în casă, dar dacă sunt interesați să cumpere produse de valoare, ar fi bine să mai aștepte până când Mercur revine la mersul direct (18 august).

Ziua de vineri le aduce noroc Vărsătorilor singuri dar îndrăgostiți, care primesc declarații și se pot convinge de sentimentele persoanei iubite.

În weekend, Luna se va afla în sectorul Casei și al familiei, iar pentru cuplurile fără probleme, aspectele astrale vor favoriza călătoriile în locuri cu semnificație aparte pentru nativi sau  întâlnirea cu rudele, dar și rezolvarea unor chestiuni administrative, gospodărești.

Mai multe despre astrologie, pe oanahoroscop.com.