HOROSCOP 30 IUNIE-6 IULIE: cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

29 iun. 2014, 21:39
HOROSCOP 30 IUNIE-6 IULIE: cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Ai grija ca la începutul acestei săptămâni să te ţii de promisiunile pe care le-ai făcut. Zilele ce vor urma vor fi perfecte pentru planuri, fie ele de vacanţa sau profesionale. Încearcă să găseşti un echilibru şi să ai puţin câte fiecare. La sfârşitul săptămânii e posibil să apară unele neînţelegeri între tine şi un membru al familiei tale sau iubitul tău.

Leu (22 iulie – 22 august)

Fii ambiţioasă în acest început de săptămână şi alege să duci la bun sfârşit cele mai înalte obiective ale tale. Energia şi astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta orice vei alege. Într-una din aceste zile ar fi bine să împărtăşeşti reţeta succesului cu persoanele care îţi sunt cele mai dragi. În weekend vei fi nevoită să pui capăt unui lucru abia început.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

La începutul acestei săptămâni cineva te va scoate din minţi, dar nu trebuie să îi intri în joc. Mergi mai departe cu aceeaşi atitudine şi ignoră-l! Miercuri sau joi va trebui să iei o decizie serioasă cu privire la viaţa ta amoroasă, mai exact cu iubitul tău. E timpul să îţi pui sentimentele pe tavă şi să fii sinceră. În weekend nimic trebuie să fii mai realistă!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta trebuie să fii mai receptivă la ceea ce spun alţii în jurul tău, îţi poate fi cu adevărat util. Te gândeşti serios la viitorul tău şi faci p analiză şi asupra vieţii personeale, cât şi a celei profesionale. Cu paşi mărunţi vei ajunge acolo unde îţi doreşti. În weekend trebuie să îţi schimbi modul de a gândi şi să încerci să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această săptămână vei reuşi să îţi duci la bun sfârşit planurile doar dacă le respecţi la perfecţie. Nicio abatere nu este permisă, altfel dezamăgirea va fi sentimentul de bază. Vei fi în centrul atenţiei, mai ales în weekend, când totţi cei din jurul tău te invadează cu întrebări şi laude. Nu uita să te distrezi!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Te descurci de minune cu vorbele în acest început de săptămână, indiferent despre cine sau ce este vorba. Eşti mai pregătită ca oricând să îţi împărtăşeşti sentimentele şi ai răbdarea necesară pentru a aştepta reacţiile celor din jur. În weekend trebuie să te distrezi, dar pune-ţi limite, organismul tău are nevoie şi de odihnă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Orice problemă se va ivi în acest început de săptămână are o rezolvare. Însă ca să poţi reuşi acest lucru trebuie să fii foarte spontană şi să nu pierzi timpul cu altceva. Spre sfârşitul săptămânii vei constata că ţi-ai ignorat relaţiile cu oamenii dragi ţie, aşa că vei vrea să îţi repari greşeala. În weekend e ocazia perfectă pentru a-i întâlni pe toţi.
 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În acest început de săptămână trebuie să te concentrezi cu adevărat pe sarcinile pe care le primşti. Este foarte important să nu ratezi detalii importante, altfel rişti să suporţi consecinţe serioase. Şi pentru că în toate aceste zile ai fost înconjurată de foartă multă lume, în weekend îţi doreşti să fii singură şi să te linişteşti.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ai multă treabă la începutul acestei săptămâni, aşa că trebuie să te organizezi mai bine şi să îţi faci un plan de bătaie. Viaţa îţi poate oferi şi bune şi rele, important este cu ce decizi tu să rămâi. Fii optimistă orice s-ar întâmpla, aşa vei reuşi să treci peste orice. În weekend alege activităţile relaxante alături de oameni liniştiţi.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro