HOROSCOP 30 mai 2014: Nu te lăsa atras în conflicte

Horoscop 30 mai 2014 – Citeste Horoscopul din 30.05.2014 pentru toate zodiile.

29 mai 2014, 13:26
HOROSCOP 30 mai 2014: Nu te lăsa atras în conflicte

Horoscop 30 mai 2014 – Berbec

Duci in tine de ceva vreme o obsesie, o frica ciudata, pe care nici tu nu ti-o poti explica, dar azi ai ocazia de a scapa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventura, spre schimbare, pentru ca de ele e legata si forta ta de a trece peste acest hop. Daca te-ai gandi mai bine, ti-ai da seama ca nici macar nu sunt propriile tale temeri cele care te tin captiv acum, ci te-ai lasat influentat de zvonuri negative, de povesti nefaste, de esecurile altora, si, privind la felul cum trateaza unii marile probleme, incepi sa aluneci si tu pe aceeasi panta. Nici vorba: tu nu esti asa, deci rupe-te de turma, fii tu insuti!

Horoscop 30 mai 2014 – Taur
Rupe-te de amintiri, de nostalgii si regrete, pentru ca nu te ajuta la nimic, ci doar te tin captiv intr-un trecut care nu poate fi decat o sursa de invataminte. Puterea ta se afla aici si acum, ca atare concentreaza-te numai asupra lucrurilor care te preocupa in acest moment, fara a te gandi nici de unde vii si nici incotro te duci. Vei face pasii firesc, unul cate unul, privind numai la pasul imediat urmator, nu neaparat la tinta ta finala. Pana vei ajunge acolo, se vor ivi si alte informatii, si alte resurse de energie si de inspiratie, ca atare o planificare prea amanuntita ar putea fi mai degraba o complicatie, decat un ajutor. Fa primul pas, deocamdata, si vei vedea tu, dupa aceea, care e urmatorul! 

Horoscop 30 mai 2014 – Gemeni
Ofera mai multa iubire propriei tale fiinte, cu toate nevoile sale! Nu te mai privi cu spirit auto-critic, gasindu-ti doar defecte, ci dimpotriva: incepe sa daruiesti bonusuri corpului tau, pentru ele conteaza enorm pentru starea de bine. A te chinui mereu cu reguli, restrictii, interdictii si renuntari, nu e deloc in beneficiul fericirii tale, ca atare ingaduie-ti din cand in cand un rasfat, oferindu-ti ceea ce inima ta doreste, dar mintea, de obicei, spune nu! Ca e o ciocolata imensa, o zi la cosmetica, o ora in plus de somn, o binefacatoare izolare, fara telefon si fara televizor, vei vedea ca cele mai simple lucruri sunt un semn de iubire pentru eul tau mult prea supus regulilor.

Horoscop 30 mai 2014 – Rac
Ai mare grija la bunurile tale, la ceea ce reprezinta acum averea ta cea mai de pret, la cei care suna azi la usa ta, pentru ca e posibil ca cineva sa atenteze la proprietatea ta. Ia-ti masuri de precautie, nu crede in cei mincinosi si fatarnici, pentru ca numai tu stii cum sa te protejezi de intrusi. Unii incearca sa ti se bage pe sub piele, sa te traga de limba, sa-ti afle secretele cele mai valoroase, dar tocmai pentru ca esti pus in garda, ar fi bine sa taci si sa-i tii pe toti la distanta. Nici nu stii care sunt intentiile unora care spun vrute si nevrute doar ca sa obtina pe nedrept ceva din ceea ce iti apartine. 

Horoscop 30 mai 2014 – Leu
Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii. Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?

Horoscop 30 mai 2014 – Fecioara
Nu te lasa atras in conflictele absurde din jurul tau. Tu ai si alte instrumente la indemana pentru a-ti impune parerea, fara a apela la agresivitate sau nervi, asa cum o fac tovarasii tai de discutie. Retrage-te din acele medii in care planeaza o energie negativa, pentru ca aceasta atitudine isi blocheaza creativitatea si libertatea de expresie. Ai atatea lucruri interesante de facut si idei originale de aratat lumii, dar daca ii lasi pe cei nervosi si critici sa te reduca la tacere, s-ar pierde idei valoroase!

Horoscop 30 mai 2014 – Balanta
Esti axat pe ce va fi in viitor, fara sa te mai preocupe trecutul si bine faci! Dai dovada de un optimism molipsitor, de parca toate experientele deja acumulate nu mai au nici un rol, decat acela ca ai invatat ce era de invatat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine pana mai ieri, amintirile neplacute de demult s-au sters si acum te concentrezi cu toata fiinta catre un tel nou, mult mai inalt si mai important, catre care vaslesti cu energie. Daca ii mai atragi si pe cei dragi alaturi de tine in acest demers, succesul este tot mai aproape!

Horoscop 30 mai 2014 – Scorpion
Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ti pune in practica marile vise. Esti constient ca nu poti tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar daca ai fi mai atent la inspiratia care navaleste acum in calea ta sub diverse forme, ai putea incepe sa castigi mai bine. Totul e sa te arati dispus sa mai incerci si altceva pe langa profesia ta de baza, sa te apuci de o afacere, sa creezi sau sa produci ceva ce poate fi valorificat, sa oferi un serviciu platit pe care stii sa-l faci la modul profesionist. Sunt mari sanse sa gasesti azi o cale de a castiga un ban in plus, dar nu ti se ofera pe tava: e nevoie de munca!

Horoscop 30 mai 2014 – Sagetator
Asculta-ti vocea interioara care iti atrage atentia asupra unor semne defavorabile anumitor actiuni. Daca vezi ca tot ce vrei sa faci nu se leaga, ar fi bine sa te opresti inainte de a fi prea tarziu. Ti se pun atat de multe bete in roate incat ar trebui sa te gandesti daca nu cumva sunt semnale de alarme ca nici nu ar mai trebui sa duci mai departe acest drum care nu vrea sa inainteze, oricat te-ai stradui. Acorda atentie avertismentelor care apar sub diverse forme (ganduri, presentimente, senzatii, coincidente) si tine cont de ele! 

Horoscop 30 mai 2014 – Capricorn
Ai invatat multe de la viata si fiecare zi iti ofera noi si noi lectii folositoare care mai pun o caramida puternica la edificiul care se ridica in tine cu fiecare an care se adauga la varsta pe care o porti pe umeri. Ai devenit mai intelept si ai ocazia sa arati cat de matur esti, cat de serios privesti lucrurile, cat de limpede intelegi realitatea in care traiesti. Ai invatat ca nu poti evolua luandu-l doar pe nu in brate, ci spunand cat mai des si cat mai multa convingere da in fata oricaror experiente. Asa il consolidezi pe cel pe care-l construiesti in tine insuti zi de zi, devenind un exemplu de seriozitate in ochii altora.

Horoscop 30 mai 2014 – Varsator
Unde te simti cel mai bine daca nu la tine acasa? Este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spatiul personal in care esti puternic si poti orice ti-ai pune in cap, ca atare concentreaza-ti toata atentia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma in spatiul perfect. Pornind de la aerul pe care il respiri, de la lumina care umple decorul si modul in care ti-ai amenajat spatiul interior, toate conteaza pentru a te simti din ce in ce mai bine, ca atare ocupa-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi sa faci… curatenie!

Horoscop 30 mai 2014 – Pesti
Priveste-te lucid si rational, exigent si impartial, ca si cum nu ai fi tu, ci o persoana din afara ta pe care trebuie s-o judeci cu obiectivitate. Chiar daca iti gasesti o multime de defecte, accepta-le asa cum sunt si incearca sa le indrepti, iar calitatile multiple cu care esti inzestrat trebuie puse mai bine in valoare. Te privesti ca intr-o oglinda clara si sincera si reusesti sa te vezi asa cum esti cu adevarat, deoarece, cunoscandu-te pe tine insuti, reusesti sa devii din ce in ce mai bun. Esti intr-un proces de schimbare si ajustezi mereu cate ceva in beneficiul evolutiei tale.

Horoscop 30 mai 2014 oferit de Acvaria.