Horoscop 30 mai 2015: Nimic nu e veşnic

Horoscop 30 mai 2015: Vezi ce îți rezervă astrele.

29 mai 2015, 11:18
Horoscop 30 mai 2015: Nimic nu e veşnic

Horoscop 30 mai 2015 – Berbec

Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Ai nevoie de somn, de liniste, de odihna, vrei sa stai pe acasa fara sa te bata nimeni la cap, dar crezi ca ai parte de asa ceva? Exact cand ti-e lumea mai draga, apar tot felul de situatii zgomotoase si iritante ce te deconecteaza de la sursa ta de relaxare. Si azi mai ai de muncit, si azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activitati de week-end, dar nu cracnesti. Ti le asumi cu responsabilitate si faci tot posibilul sa te achiti cat mai repede de sarcini.

Citeşte şi HOROSCOP INEDIT: Topul celor mai creative zodii

Horoscop 30 mai 2015 – Taur

Discutia cu o persoana mai matura are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimuleaza sa-ti pui mintea la contributie si sa faci planuri marete de perspectiva, dar, pe de alta parte, iti taie un pic elanul, pentru ca iti atrage permanent atentia ca ceea ce visezi nu se ridica peste noapte, ci in timp indelungat si cu imense eforturi. Merita sa visezi ca totul e posibil si ca vei ajunge acolo candva, dar trebuie sa fii permanent constient cat de mult ti se cere ca sa-ti indeplinesti visul pe care celalalt ti-l alimenteaza cu argumente puternice.

Horoscop 30 mai 2015 – Gemeni

Nimic nu e vesnic, mai ales lucrurile frumoase de care sufletul tau are nevoie, ca atare azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care, o vreme, ti-a adus bucurie, liniste, armonie. Ca e despartirea de cineva drag sau ca trebuie sa lasi in urma o etapa care a insemnat enorm pentru tine, simti ca ceva se rupe in interiorul tau. Nu trebuie sa te cramponezi de ce a fost, lasa lucrurile sa evolueze, pentru ca, in golul ramas, va veni ceva nou, la fel de important pentru suflet. Uita si asteapta cu optimism noutatea!

Horoscop 30 mai 2015 – Rac

Nu din trecut, din amintiri sau din experientele deja acumulate iti extragi tu energia acum, ci din viitor! Acolo se afla un scop spre care iti canalizezi atentia si vaslesti cu inversunare numai cu gandul la atingerea acelui varf. Nu mai ai rabdare, esti atat de entuziasmat de ceea ce crezi ca te asteapta la capat, incat faci eforturi sustinute sa treci peste etapele intermediare ca sa ajungi direct la telul propus. Nu te grabi totusi, pentru ca fiecare clipa de acum va avea un rol in reusita ta finala, deci nu incerca sa stergi de pe lista etapele intermediare pe care le consideri neimportante. Au si ele un rol!

Horoscop 30 mai 2015 – Leu

Prea te cramponezi de fleacurile care n-au iesit bine, cand sunt atatea alte elemente care ar merita sarbatorite! Descopera plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru ca sunt mai importante si mai numeroase decat neinsemnatele goluri, dar esti intr-o pasa cam pesimista si ai tendinta de a le vedea doar pe cele rele. Incearca sa te agati de cel mai mic carlig de speranta care sa te traga inapoi in zona luminoasa si frumoasa, si ai se vezi ce bine evolueaza lucrurile in directia implinirii visului tau! Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase si stralucitoare, ci si prin semne mici!

Citeşte şi Zile norocoase la bani şi în dragoste, în iunie, în funcţie de zodie

Horoscop 30 mai 2015 – Fecioara

Dedica-ti aceasta zi tie, organismului tau, mintii tale, care au nevoie de o atentie mai speciala acum. Orice efort indreptat spre imbunatatirea calitatii vietii, spre buna functionare a organismului tau va fi rasplatit cu o stare confortabila dupa care tanjesti. Adu-ti aminte de orice practica prin care corpul tau se va relaxa, se va tonifia, se va simti mai bine si lasa-te rasfatat de simturi. Ca e vorba de o zi la SPA, de e o ora in plus de somn si relaxare sau de mai mult sport, daca ti le vei oferi, vei incheia ziua cu un tonus ridicat si cu un corp mai fericit!

Horoscop 30 mai 2015 – Balanta

Esti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, in general, pentru ca azi au mai mare nevoie de tine. Esti alaturi de ei cu inima deschisa, preocupat de soarta lor, incercand sa le oferi tot ce-ti sta in putinta pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va parea mult mai simplu cu tine alaturi, pentru ca gasesti imediat o vorba buna sau o incurajare potrivita pentru a le distrage atentia de la problemele lor, macar pentru cateva minute. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii pe care si ei le-au oferit in situatii similare.

Citeste mai mult in Revista TEO.