HOROSCOP 30 MARTIE 2019. Micile neînţelegeri din casă nu merită transformate în furtuni

HOROSCOP 30 martie 2019. Scorpionii trebuie sa fie atenti la deciziile pe care le iau, nu este o perioada buna pentru schimbari. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

29 mart. 2019, 11:57
HOROSCOP 30 MARTIE 2019. Micile neînţelegeri din casă nu merită transformate în furtuni

HOROSCOP BERBEC

Dupa ce ai tergiversat la nesfarsit o situatie pentru ca nu stiai ce e de facut, dintr-o data aceeasi situatie parca intra pe repede inainte. Esti prins intr-un ritm infernal de evolutie, de parca toate se petrec concomitent si tu singur trebuie sa le gestionezi pe toate cu atentie. Culmea e ca iti place viteza aceasta, pentru ca nu-ti convin proiectele care treneaza luni de zile, ca atare o solutie atat de brusca precum cea de azi nu face decat sa te bucure. E excelent sa descoperi ce bine se aseaza, dintr-o lovitura, mai multe aspecte in acelasi timp. Ti se citeste pe chip starea de bine.

HOROSCOP TAUR

Nu te preface ca totul e in regula, ca sa scapi mai repede de o responsabilitate, ci asuma-ti in totalitate sarcina care iti revine. Nu astepta de la altii solutii, pentru ca totul depinde numai de tine si vointa ta. Apuca-te de treaba acum, nu mai amana, pentru ca a ascunde praful sub pres nu e solutia optima in cazul de fata. Cu cat te implici mai serios si cu cat nu depinzi de nimeni, cu atat rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea sa spui cu fermitate start si sa nu te opresti pana la capat! Daca cineva se ofera sa te ajute, esti norocos, dar dai mai mult randament daca faci totul de unul singur.

HOROSCOP GEMENI

Directia pe care esti gata sa o alegi ascunde piste false care, mai devreme sau mai tarziu, vor iesi la iveala. Esti cam neatent, aerian, pregatit sa accepti mult prea usor niste conditii superficial verificate, ca atare trebuie sa fii mai atent ce decizi, ca nu cumva sa fie o alegere eronata, bazata pe informatii incomplete. Dai dovada de o atitudine usuratica din care tu singur vei avea de suferit, de aceea ar trebui sa tii cont de diversele piedici care nu te lasa sa accepti noua directie care te atrage ca un magnet. Deschide bine ochii si nu te juca!

HOROSCOP RAC

Transformi in aur tot ce atingi, deci nu astepta sa faca altii in locul tau, ci pune chiar tu mana pe unelte ca sa pui in aplicare un plan atractiv. Da, poate cel mai dificil punct e startul, pentru ca trebuie sa alegi cu grija momentul potrivit pentru ceea ce intentionezi sa faci, dar daca te gandesti bine si pui in balanta toate detaliile pe care le ai la dispozitie, vei reusi sa alegi cel mai bun moment pentru ca mai apoi toate sa mearga ca unse. Analizeaza la rece argumentele pro si contra, alege din multiplele variante pe care le ai la dispozitie, si apoi da startul cu incredere. E vremea sa pornesti pe un drum care duce la succes!

HOROSCOP LEU

Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput. Exista riscul ca sensul cel nou asupra caruia te aventurezi atat de entuziast sa nu duca acolo unde ai sperat, ci celalalt drum, pe care esti gata sa-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivita. Cantareste cu atentie inainte de a alege incotro vrei sa mergi, ca nu cumva sa alegi varianta cea mai facila, dar care se va dovedi a avea si urmari mediocre. Calea cealalta poate era mai grea si mai lunga, dar mult mai sigura!

HOROSCOP FECIOARA

Ai avea nevoie de un stimulent care sa-ti dea curaj sa pornesti intr-o directie fata de care ai o mare atractie, dar intuitia iti spune totusi sa mai astepti. Stimulentul trebuie sa fie cat se poate de puternic, pentru ca nu ajunge doar sa vrei sa atingi un anumit scop, ci sa te poti baza si pe resurse bine definite. Da, momentan exista dorinta, mai ai nevoie si de ambitia care sa te duca acolo unde doresti, vointa care momentan e un pic stirbita de temeri personale de genul „oare sunt capabil sa obtin acel lucru?”. Da, esti, deci ce astepti?

HOROSCOP BALANTA

Mintea ta agera poate genera azi solutii practice la cele mai complicate situatii. Iti merge mintea brici si ar trebui sa profiti de acest moment de varf din punct de vedere mental pentru a invata ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amanat din lipsa de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung in afaceri sau in cariera. Ai idei bune, concrete, deci azi te poti baza si pe teorie si pe practica in egala masura pentru a ajunge la roade de care vei fi mandru.

HOROSCOP SCORPION

Ai mare grija la decizia pe care esti gata sa o iei astazi, deoarece desi, pentru tine, ar putea avea conotatii pozitive, pentru altul poate genera o criza. Cantareste atent avantajele si dezavantajele, fara a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic si in pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor facute. Esti tentat sa apelezi la razbunari, la gesturi agresive impotriva celor pe care nu ii agreezi, din dorinta de a demonstra ca esti mai puternic.

HOROSCOP SAGETATOR

Lucrurile revin la normal in mediul in care te afli, descoperind, pentru a cata oara, ca cea mai buna cale de solutionare a unei probleme cere calm, rabdare, toleranta, tact. Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton ridicat sau cu cearta, de aceea, inainte de orice, stai pe loc si linisteste-te ca nu cumva sa iei decizii la nervi, sa te certi fara motiv sau sa vezi in jurul tau numai obstacole. Azi se echilibreaza atat de bine o situatie, incat te intrebi de ce nu ai folosit reteta si pana acum. Ramai calm si cantareste pe indelete toate aspectele ca sa readuci totul pe fagasul cel bun!

HOROSCOP CAPRICORN

Micile neintelegeri din casa nu merita transformate in furtuni si mai mari, deci incearca sa te pui un pic in pielea celor dragi ca sa intelegi ce se intampla cu ei, ce-i face sa reactioneze negativ la ceea ce se petrece acasa. Partenerul de viata, un parinte sau un frate vine nervos acasa si tensioneaza si mai mult atmosfera cu nervii sai, iar tu, in loc sa ii oferi intelegere si o ureche de ascultat, ai putea reactiona si mai agresiv, incat nu mai e decat un pas pana la un imens scandal casnic. Ai grija, asadar, pana unde ridici tonul!

HOROSCOP VARSATOR

Pui multa pasiune intr-o noua perspectiva profesionala care se deschide in calea ta. E atat de atractiva, de incitanta, de tentanta, incat nu poti sta locului pana nu parcurgi cateva etape dintr-un foc, la primul impuls. Totusi, linisteste-te un pic, stii ca esti o fire cam impulsiva si te aprinzi repede, iar situatia de fata, chiar daca e promitatoare si interesanta, s-ar putea sa necesite o evolutie mai lenta si mai atent administrata. E un progres, cu siguranta, deja simti ca ai urcat un pic mai sus in planurile tale, dar totusi incearca sa-ti stabilesti o strategie pe termen lung, etapa cu etapa, fara atata graba, ca nu cumva sa fie totul un foc ce arde repede.

HOROSCOP PESTI

Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, ca atare mai cere pareri si de la altii despre problema care te preocupa. Chiar daca primesti opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie sa le respingi ci sa incerci sa iei din tot ce afli informatiile care iti sunt utile. Primesti un telefon sau ai o conversatie fata in fata cu o persoana a carei experienta superioara o recunosti si stai cu sufletul la gura in asteptarea unui raspuns sau a unei pareri menite sa clarifice situatia in care te afli.