Horoscop 30 noiembrie 2022. Zodiile care primesc veşti bune de Sfântul Andrei 2022

Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2022: Racii vor decide că este momentul să facă ordine printre lucruri şi să mai arunce ceea ce nu folosesc, Balanţele vor folosi întreaga zi pentru a studia şi a se perfecționa în domeniul în care lucrează, iar Capricornii vor face o vizită părinților şi vor fi cuprinşi de nostalgie şi sentimente foarte profunde.

29 nov. 2022, 21:17
Horoscop 30 noiembrie 2022. Zodiile care primesc veşti bune de Sfântul Andrei 2022

Horoscop 30 noiembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii vor afla de datoria pe care o au părinţii de acum ceva vreme şi vor fi nevoiți să găsească o soluţie pentru a-i ajuta să iasă din această problemă care se agravează cu fiecare zi ce trece. Tensiunea se va instala astăzi, discuţiile în contradictoriu vor lua amploare, iar apele nu vor putea fi liniștite prea curând, deoarece nimeni nu este dispus să cedeze primul şi să-şi accepte partea de vină. Întâmplarea face ca astăzi să apară persoane din trecut care le vor da puţin peste cap viaţa Berbecilor. Aceştia îşi vor schimba starea cu totul, deoarece amintirile se vor reaprinde în memorie. Berbecii vor trece prin momente de meditaţie, potrivit horoscop zilnic, şi se vor gândi la alegerile făcute, dacă au fost corecte, dacă mai este cazul să schimbe ceva sau dacă trebuie să meargă înainte prin viaţă fără a mai privi spre ceea ce a fost.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Norocul este de partea Taurilor în această zi, deoarece vor primi nişte veşti de zile mari. Tot ceea ce au făcut în ultima vreme va avea un rezultat, iar răsplata nu va întârzia să apară. Este de înţeles că totul se obţine prin muncă asiduă, iar Taurii sunt cei care se pricep cel mai bine la acest lucru. Încă o dată se observă seriozitatea lor, dăruirea cu care fac tot ceea ce li se cere şi faptul că mereu îşi doresc să se autodepăşească şi să treacă la nivelul următor pe fiecare plan pe care lucrează. Taurul începe ziua cu activități de familie. Soția sau copiii pot avea nevoie de ajutorul lui însă atenție la comunicare! Pot interveni divergențe ca urmare a neînțelegerilor sau referitoare la cheltuieli financiare amânate. Indicat este să dea dovadă de diplomație și să evite să intre în polemici. Privește partea plină a paharului și vei putea încheia ziua cu un zâmbet pe chip alături de cei dragi!

Horoscop decembrie 2022. Viaţa acestor 3 zodii se va schimba în bine până la sfârșitul anului
Horoscop 30 noiembrie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astăzi este ziua de răsfăț culinar pentru Gemenii care ţin dietă în majoritatea timpului. A venit momentul în care pot călca strâmb şi îşi pot satisface papilele gustative cu alimentele care le sunt interzise. Nu vor lipsi de pe lista dorințelor ciocolata, produsele de fast-food, gogoșile, prăjiturile şi toate preparatele care până astăzi aveau statutul de alimente interzise. Gemenii îşi vor schimba locul de muncă, potrivit horoscop zilnic pentru toate zodiile. Astfel, aceştia vor găsi astăzi un anunţ care le va face cu ochiul şi îi va determina să încerce să pășească într-o altă dimensiune, una total străină lor. Nativii din zodia Gemeni sunt destul de îndrăzneţi, iar asta le va da curaj să treacă de la o stare în care se simțeau plafonați, la una mult mai incitantă, care să le trezească simţul esteticului şi pe cel al aventurii. Astrele spun că nu vor avea decât de câştigat odată ce şi-au asumat această nouă alegere. Gemenilor li se recomandă prudență financiară azi. Membrii familiei nu te pot sprijini îndeajuns azi, așa că se recomandă atenție atunci când vine vorba de cheltuieli. Seara se încheie cu un bilanț. Trag linie și își reorganizează prioritățile.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor face astăzi ordine printre lucruri, deoarece au început să se adune cam multe obiecte nefolositoare, iar spaţiul de depozitare a devenit din ce în ce mai mic, potrivit horoscop zilnic. Racilor le va fi greu să se despartă de produsele favorite însă apartamentul nu îi mai ajută deloc, iar locul liber din casă a devenit, practic, inexistent. Ar fi extraordinară o eventuală donație care ar face fericite multe persoane nevoiașe. Deşi nu au de gând să facă prea multe schimbări în viitorul apropiat, Racii se trezesc de dimineaţă cu un spirit foarte critic, dorind să schimbe cu totul aspectul locuinței lor. Astfel, încep căutările pe internet despre designeri de interior ce ar putea oferi un cu totul alt aspect al camerei de zi. Aceasta a devenit cam plictisitoare, iar o nouă înfățișare i-ar ajuta pe membrii familiei să petreacă timp frumos împreună, în care să se relaxeze şi să uite de toate sarcinile pe care le au de îndeplinit la muncă sau acasă. Racii au succes pe planul profesional azi. Poate fi vorba de semnarea unui contract care tot întârzia să apară, întocmirea unor documente sau interacțiunea cu o persoană din străinătate. Se recomandă prudență și solicitarea ajutorului membrilor echipei.

Horoscop Urania decembrie 2022. Luna în care se setează rezoluţiile pentru 2023. Mercur retrograd dă târcoale
Horoscop 30 noiembrie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Leii se hotărăsc astăzi să se urce în mașină să plece într-o aventură alături de persoana iubită. Amintirile reprezintă cel mai frumos loc pe care îl avem în minte, de aceea ne ajută să supraviețuim şi să ne hrănim sufletele în momentele mai grele care ne întâmpină în viaţă. Astfel, Leii au decis să meargă într-o mică expediție şi să descopere noi locuri frumoase şi interesante. Leii vor avea multe dispute astăzi cu colegii de birou, legate de activităţile pe care le desfășoară şi de rolul fiecăruia. Părerile vor fi împărțite, iar fiecare va avea câte ceva de spus. Este important ca astăzi Leii să îşi păstreze calmul şi să accepte cu mintea deschisă fiecare idee pe care o aud. Ar fi bine să nu existe nicio răutate din partea lor la adresa celor cu care lucrează, deoarece este o zi puţin cam dificilă şi s-ar putea ca părerile Leilor să fie interpretate în mod greşit şi să aibă urmări neplăcute asupra carierei lor.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele află astăzi că vor rămâne singure în perioada următoare, deoarece prietenii şi-au făcut de această dată planuri în absenţa lor. Astfel că nativii în zodia Fecioară vor decide că trebuie să găsească o altă variantă prin care să se poată distra şi să nu rămână singuri acasă, uitându-se la filme lacrimogene şi plângându-şi de milă. Astrele spun că Fecioarele vor ajunge astăzi la un consens cu cei din familie şi vor reuşi să îi convingă pe aceştia că este cazul să adopte un animal de companie. Horoscop zilnic pentru toate zodiile anunţă că, în sfârşit, a venit ziua cea mare, în care vor merge la adăpostul pentru animale şi vor lua acasă un patruped. Fecioarele se bucură de atenția unei persoane speciale azi. Deși nu aveau niciun plan, spre seară le așteaptă o escapadă în doi. Sau poate chiar o călătorie în străinătate. Dă frâu liber emoției și bucură-te de tot ce ți se oferă!

Horoscop 30 noiembrie 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanţele se vor axa foarte mult pe studiu în această zi. Acești nativi doresc foarte mult să se perfecționeze în domeniul în care lucrează, de aceea este o zi perfectă pentru a se documenta şi a deveni mai buni. Există şansa să găsiţi anumite cărţi şi articole care vă vor impresiona foarte mult şi care vă vor ajuta în redactarea lucrării la care contribuiți în prezent.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor începe partea practică pentru lucrarea de disertație, care se va contura în jurul unei cercetări ce priveşte relaţiile amoroase în zilele noastre. Astfel că va începe împărțirea chestionarelor în jurul tinerilor care se află într-o relaţie, acestea fiind anonime, iar răspunsurile vor fi folosite strict pentru studiul realizat. Ziua va merge destul de bine pentru Scorpioni, iar seara va veni curând. Scorpionii vor fi puşi astăzi într-o situaţie mai dificilă, având de ales dintre două lucruri destul de asemănătoare care diferă între ele prin detalii aparent nesemnificative. Astrele spun că această decizie va fi hotărâtoare pentru viitorul Scorpionilor, de aceea este bine ca lucrurile să fie cântărite în prealabil şi să se urmărească toate avantajele şi dezavantajele din fiecare caz. Scorpionii au parte azi de multă agitație la locul de muncă. Discuțiile contradictorii cu colegii sunt cele care le creează disconfort. Atenție la vorbele aruncate fără sens!

Horoscop 30 noiembrie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii vor rămâne în trafic fără benzină. Din păcate, aceştia au uitat să alimenteze atunci când au plecat de acasă şi se pare că traseul pe care îl aveau de parcurs este mai aglomerat decât îşi imaginau. Astfel, consumul de carburant a crescut, iar becul roşu a prevestit ceea ce urma să se întâmple. Nişte prieteni de nădejde vor veni în sprijinul Săgetătorilor şi îi vor ajuta să iasă cu bine din mijlocul claxoanelor şi al oamenilor furioși. Săgetătorii vor avea parte de o surpriză din partea celor dragi, una care îi va emoționa până la lacrimi şi îi va face să conștientizeze cine sunt cu adevărat persoanele care contează şi pentru care merită să te sacrifici. Astrele spun că Săgetătorii vor fi surprinși, nu se vor aştepta la un asemenea gest într-o zi oarecare ca aceasta. Săgetătorul are parte de mustrări azi la locul de muncă. Șefii sunt cu ochii pe ei. Există posibilitatea unor discuții aprinse unde le vor fi evaluate activitățile.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornilor li se va face dor de familie şi mâncarea gustoasă pregătită de mama şi vor decide să le facă o vizită părinților, să le cumpere câteva fructe şi câteva dulciuri şi să mai stea de vorba cu aceştia. Nativii din zodia Capricorn vor fi cuprinşi de o stare de nostalgie profundă şi cu greu vor reuşi să se desprindă de cei care i-au crescut. Capricornilor li se recomandă astăzi prudență. Pot vorbi mult și fără rost. Este indicat să asculte ceea ce au și cei din jur să le comunice. Printre discuții pot fi spuse și adevăruri nerostite.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii se vor înscrie astăzi la cursuri de dansuri populare, pentru a învăţa câţiva paşi, cât să le permită să se mişte pe ritmul muzicii. Nu prea talentați din fire, Vărsătorii nu se dau bătuți şi au toată încrederea că vor reuşi să se autodepăşească. Vărsătorii sunt prinși pe picior greșit azi. Apar facturi, cheltuieli nefondate sau mofturi ale celor dragi care nu pot fi refuzate. Restabilește-ți prioritățile și recalculează-ți bugetul!

Horoscop 30 noiembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Astrele spun că Peştii vor cunoaşte astăzi un nou partener de viaţă cu care vor rezona foarte bine şi care pare a fi o alegere foarte bună. În zilele care urmează, vor decide, până la urmă, dacă el este alesul sau dacă vor continua căutările pe tărâmul dragostei. Ziua nu va trece fără ca Peştii să primească un colet pe care îl așteptau de atâta vreme. Reducerile din ultimul timp nu i-au lăsat indiferenți pe nativii din zodia Peşti, aşa că s-au hotărât să îşi mărească garderoba şi să achiziționeze și câteva produse de make-up. Peștii primesc azi un acord pe care îl așteptau de ceva vreme. Este o perioadă foarte bună pe planul profesional însă atenție la relațiile cu ceilalți, potrivit horoscop zilnic! Există posibilitatea să acorzi un loc prioritar locului de muncă, iar cei dragi te vor trata cu reproșuri.