HOROSCOP 30 OCTOMBRIE: Cum vă pregătiţi de weekend

HOROSCOP 30 OCTOMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri, în funcţie de zodie. 

29 oct. 2015, 12:39
HOROSCOP 30 OCTOMBRIE: Cum vă pregătiţi de weekend

Horoscop 30 octombrie 2015 – Berbec

Nu incerca sa controlezi tu toate etapele unui plan pe care il construiesti, pentru ca unele lucruri chiar nu depind de programarea ta stricta. Mai e nevoie si de putina flexibilitate, sa te lasi dus de curent incotro vrea el, pentru ca si hazardul are un cuvant de spus in succesul final. Daca incerci sa conduci totul dupa niste reguli foarte rigide, exista riscul sa scapi din vedere aspecte care ar putea aparea pe parcurs din afara propriei tale vointe si, dorind sa mergi doar pe drumul ales de tine, sa nu le vezi sau sa nu le lasi sa se manifeste. Mai lasa lucrurile sa curga un pic si asa cum vor ele: poti avea parte de surprize!

Horoscop 30 octombrie 2015 – Taur

La nervii celor din jur, cel mai bine e sa raspunzi cu amabilitate, cu tacere, cu detasare, cu impaciuire… Daca poti, ignora-le manifestarea atat de violenta, pentru ca vor regreta si ei mai tarziu ca nu au tinut energiile sub control.

Tu esti un exemplu de echilibru psihic, reusind sa ramai calm chiar si in cel mai tensionat moment al confruntarii. Ceilalti tipa, urla, injura, dau afara tot ce simt, dar nu le merge cu tine, pentru ca daca te vad pe tine atat de relaxat intr-o perfecta stare de armonie, ii vei dezarma foarte repede. Nu-si vor permite sa ridice tonul cand tu le vorbesti cu cel mai calm si amabil ton!

Horoscop 30 octombrie 2015 – Gemeni

Permite-ti o zi in care sa nu faci altceva decat sa te odihnesti, sa stai cu ochii in tavan si sa visezi la ceea ce iti doresti tu cel mai mult. Ai nevoie si de astfel de momente de repaus, de visare, de relaxare totala in care sa nu te obosesti cu nimic, decat cu planificarea unora din cele mai frumoase etape ale vietii tale de acum incolo. Poti descoperi, in momentele tale de sondare a psihicului tau, cat de multe lucruri ai dori sa primesti de la viata, dar nu ai stiut sa exprimi in cuvintele visele tale. Fa-o acum, cu incredere majora, convins ca e o perioada a miracolelor cand dorintele sunt auzite. Cere ce iti doresti cu mai multa deschidere!

Horoscop 30 octombrie 2015 – Rac

Cand vezi ce bine evolueaza un proiect, e si normal sa vrei si mai multe si sa ajungi si mai repede la scopurile propuse. Te grabesti, incepi sa sufli mai tare in panze pentru ca esti nerabdator sa culegi laurii victorii finale. A fost un proces indelungat, ai muncit mult sa ajungi aici iar acum se pare ca esti pe ultima suta de metri. La cata rabdare ai avut pana aici, ar trebui sa iti mai domolesti energia, pentru ca nu mai e mult pana la succes, dar daca te grabesti tocmai acum, s-ar putea sa mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Pastreaza-ti tonusul viu, da, dar nu sari peste etape doar ca sa vezi totul mai repede terminat!

Horoscop 30 octombrie 2015 – Leu

Nu accepta chiar pe oricine alaturi de tine. Daca e sa pornesti un parteneriat, ai pretentii foarte inalte si tii cont de istoria celui din fata ta. Daca auzi despre el chiar si cel mai mic detaliu care nu-l pune intr-o lumina buna, devii foarte exigent. Nu faci compromisuri cand iti alegi colaboratorii, ci tii la distanta orice persoana despre care ai auzit chiar si cea mai marunta barfa nefasta sau cea mai mica greseala comisa candva. Nu vrei alaturi de tine decat oameni ireprosabili, morali, perfecti daca se poate, pentru ca iti dai seama ca numele tau va fi asociat cu al lor si nu ai vrea sa tragi ponoasele dupa cine stie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

Horoscop 30 octombrie 2015 – Fecioara

Asa cum ii vezi tu pe colaboratorii tai, la fel te privesc si ei pe tine, semn ca ti-ai gasit niste companioni buni cu care esti pe aceeasi lungime de unda. Va apreciati la fel de mult unii pe altii, va ascultati reciproc parerile si criticile, si din unirea fortelor voastre se naste un proiect care va multumi pe toata lumea. Rareori poti avea asemenea noroc de a gasi oameni care sa-ti semene si care sa te completeze atat de bine, ca atare profita de aceasta perfecta armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face pasi mari inainte spre un succes comun.

Citeste continuarea pe revista Teo