Horoscop 31 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Uite ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de 31 august.

30 aug. 2015, 17:29
Horoscop 31 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 31 august 2015 – Berbec

Cum se face ca peste tot dai numai de oameni nervosi, agitati, recalcitranti, care isi elibereaza nervii exact pe tine? Nu poti discuta cu astfel de persoane, pentru ca apeleaza de fiecare data la ton ridicat, la replici severe, la critici si acuzatii nefondate, ce tensioneaza inutil atmosfera. Evita sa stai in compania lor, pentru ca ori iti strica tie toata buna dispozitie, ori te molipsesc si pe tine de aceeasi maniera de comunicare: nepoliticoasa, rautacioasa, certareata, si chiar nu-ti place asa ceva.

Horoscop 31 august 2015 – Taur

Ai putea avea un vis cu conotatii aparte in aceasta noapte, ca atare incearca sa te concentrezi asupra acestor simboluri, atat la culcare, cat si la desteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tau, care iti ofera garantia ca esti protejat, ca esti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva sa spulbere starea de incertitudine care te apasa, de aceea cauti un raspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credintele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel raspuns, deci roaga-te, mediteaza, citeste, gandeste, pentru ca vei incheia ziua un pic mai intelept si un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelatia misiunii tale personale pe acest pamant.

Horoscop 31 august 2015 – Gemeni

Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de acest ragaz, pentru ca poate fi de folos pentru a-ti face ordine prin ganduri si a gasi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dupa o perioada de detasare binefacatoare, te intorci la vechile probleme cu multe solutii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauza poate fi de bun augur pentru a continua dupa aceea cu alt tonus.

Horoscop 31 august 2015 – Rac

Nu nimeresti in cea mai vesela companie iar tristetea celor din jur te influenteaza si pe tine. Iti pierzi curajul, energia, cheful, buna dispozitie cand te uiti la ei cum isi plang permanent de mila si nu gasesti in tine forta de a-i ridica tu pe ei inapoi la lumina, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei si a pesimismului, incat te alaturi lor intr-un cor al plangerii. Poate ai si tu motivele tale de nefericire incat e normal sa rezonezi mai usor la problemele altora, decat la bucurie.

Horoscop 31 august 2015 – Leu

Ai sansa de a reintra intr-un grup din care ai facut candva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru ca nu te mai simteai bine. Atmosfera se stricase si nu mai aveai nicio placere sa te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheama inapoi, dornic sa ierti ceea ce a generat candva suferinte si deceptii. Se pare ca si ei doreau acelasi lucru la fel de mult, dar niciunul nu-si lua inima in dinti ca sa redeschida calea spre dialog si impacare. Poti fi tu acela, pentru ca esti mai ingaduitor, capabil sa ierti, deci aduna cumva grupul si propune impacarea. S-ar putea ca toti sa fi asteptat acest moment cu speranta si iata, chiar sunt sanse sa se intample!

Citeste mai mult pe Revista Teo