Horoscop 31 decembrie 2022. Ziua în care incep schimbările

Ultimile zile din an, de obicei, sunt rezervate rememorării anului care tocmai se încheie, cu bune și cu rele. Este o perioadă cu tendință conservatoare și tradițională pentru toate zodiile.

30 dec. 2022, 10:08
Horoscop 31 decembrie 2022. Ziua în care incep schimbările

Horoscop 31 decembrie 2022 Berbec

Bucuria creatiei iti va da putere sa atingi obiective in alte domenii ale vietii. Astazi este important sa dai dovada de curaj si, in ciuda opiniilor celorlalti, sa-ti continui drumul. Indiferent ce spun ceilalti, ramai la ceea ce te face fericit!

Taur

Nu-ti fie teama sa spui nu, chiar daca ceilalti se vor supara. Stabilirea unor limite personale nu este o idee atat de rea! Daca nu vezi un viitor in unele relatii, este timpul sa-ti iei ramas bun de la ele pe cale amiabila. Sfat: Lasati unii oameni in trecut.

Horoscop 31 decembrie 2022 Gemeni

Astazi, toata lumea are o parere despre orice, de la lungimea fustei pana la cu ce partener ar trebui sa-ti petreci restul vietii. Cu toate acestea, adesea oamenii din jurul tau stiu foarte putine despre tine si circumstantele tale. Prin urmare, aveti grija cu astfel de consilieri. Acorda-ti atentia doar celor care merita timpul tau pretios. Sfat: Ignorati sfaturile celorlalti astazi.

Rac

Nu e nimic rau sa stai acasa in pijamaua preferata, sa bei o ceasca de cacao cu lapte, sa te urci intr-o baie calda sau sa vizionezi serialele tale preferate. Bateriile tale sociale se epuizeaza, iar stelele cer o reincarcare. Tine cont de asta atunci cand te simti tentat sa mergi la un alt eveniment social de teama sa nu ratezi! Sfat: odihneste-te putin inainte de noul an.

Horoscop karmic 2023. Ai grijă de Karma ta în 2023, se anunţă schimbări mari şi provocări mirobolante!

Horoscop 31 decembrie 2022 Leu

Unele relatii pur si simplu nu merita timpul si efortul tau. Cel mai bine este sa lasati astfel de oameni sa plece, parasindu-i in ultimul an. De asemenea, stelele te incurajeaza sa fii atent la starea ta fizica si psihica. Sfat: unii oameni sunt cel mai bine lasati in anul care se incheie.

Fecioara

Toata lumea are cel putin o convingere cu care nu vei fi niciodata de acord. Dar asta nu inseamna ca nu poti iubi o astfel de persoana sau nu o poti accepta asa cum este. La sfarsitul anului, fii mai iertator cu cei cu care simti o legatura speciala. Sfat: este timpul sa ingropati securea.

Horoscop 31 decembrie 2022 Balanta

Cum să-ți pregătești mașina pentru iarnă
A fost o vreme cand ti-a fost frica de umbrele tale. A fost o vreme cand nu stiai in ce va avea ca rezultat tulburarea din sufletul tau. Nu aveti inca raspunsurile, dar  vor veni in curand. Esti suficient de puternic si de intelept pentru a-ti rezolva haosul. Sfat: lasa furtuna din sufletul tau sa se reverse pe panza.

Scorpion

Nu numai ca nu te deschizi fata de oamenii dragi, dar nici nu le permiti sa ajunga la tine. Acest lucru te duce mai departe in gaura iepurilor de izolare. Este timpul sa daramati zidurile si sa lasati oamenii sa va vada adevaratul dvs.: dur sau vulnerabil, nu conteaza. Sfat: Fii putin mai deschis.

Horoscopul banilor pentru anul 2023. Patru zodii vor avea mereu portofelul plin, două dintre ele vor ajunge la sapă de lemn!

Horoscop 31 decembrie 2022 Sagetator

Nu-ti fie teama sa faci un pas indraznet catre ceva nou, chiar daca este o directie pe care ai evitat-o ​​inainte. Astrele iti spun ca nu vei regreta. Asadar, in curand ar putea sa apara o dragoste pasionala in viata ta – legatura este mai mult senzuala decat rationala. Sfat: Intra in necunoscut.

Capricorn

Nu totul in viata este o vacanta si o zi libera. Insa idealismul si sarguinta nu iti permit sa-ti para uneori mila de tine si sa-ti aranjezi o odihna binemeritata. Astazi este o astfel de zi. Este necesar sa scapi de munca, studiu, curatenie – orice munca cat mai mult posibil. Sfat: Ai nevoie de o pauza, acorda-ti o zi libera.

Horoscop 31 decembrie 2022 Varsator

Sunt oameni care alearga la tine pentru ajutor la primul semn de disconfort, dar aproape niciodata nu sunt acolo cand ai nevoie de sprijinul lor. Ce ar trebui facut cu o astfel de relatie, Varsator? Asa este – inlocuiti-le cu ceva mai bun. Din fericire sau din pacate pentru tine, stelele indica faptul ca oricum se va intampla in curand. Sfat: Nu da mai mult decat primesti.

Pesti

Uneori, doar sa mergi cu fluxul este cea mai buna alegere pe care o poti face. Cu toate acestea, aceasta abordare are si dezavantaje. Astazi, astrele va cer sa nu mai luati lucruri neplacute de la sine inteles. Fiti ferm si obtineti schimbarile dorite. Sfat: Nu mai suporta lucrurile care nu-ti plac.