HOROSCOP 31 IANUARIE 2020. O zi dedicată prietenilor. Probleme de sănătate şi la serviciu

HOROSCOP 31 IANUARIE 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru ziua de vineri.

30 ian. 2020, 13:00
HOROSCOP 31 IANUARIE 2020. O zi dedicată prietenilor. Probleme de sănătate şi la serviciu

Horoscop 31 ianuarie 2020 Berbec

De multe ori se întâmplă să ne izolăm şi, când avem chef de ieşit în oraş, ne simţim stânjeniţi sau ne este ruşine să ne mai sunăm prietenii. Dacă te simţi în această situaţie, nu te mai preocupa: sună-ţi prieteni, ieşiţi la o terasă şi spune-le cât de mult îi apreciezi. Vei vedea că şi ei simt acelaşi lucru pentru tine.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Taur

Eşti pregătit să ieşi din nou în lume, astfel încât să te bucuri de noi provocări și de noi chipuri. Vei fi pur şi simplu fermecător şi plin de şarm. Dacă îţi doreşte un lucru, nu ezita să nu îl ceri pentru că ai şanse mari de a-l primi. Pe seară, se anunţă o întâlnire în urma căreie vei putea decide ce este mai bine pentru tine.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Gemeni

Chiar dacă este sâmbătă ai o mulţime de lucruri pe cap: telefoane de dat, email-uri la care să răspunzi, proiecte de predat. Nu îţi faci griji, vei reuşi să duci totul la bun sfârşit. Pe seară, vei reuşi să te relaxezi. Poţi sta în pat, vei citi o carte bună, poate chiar cu un pahar de vin. Vei putea, aşadar, să scapi de toată presiunea zile. Nu te mai gândi la nimic, doar relaxează-te!

Horoscop 31 ianuarie 2020 Rac

Trebuie neapărat să îţi faci timp pentru relaţiile personale. În următoarele zile este necesar să fii mai atent cu oamenii importanţi din viaţa ta. Pe seară vei merge la o petrecere care se va dovedi extrem de plăcută şi distractivă.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Leu

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta cam impulsivă, dar noroc e că ai alături de tine o persoană care se va dovedi a fi un munte de calm şi toleranţă şi nu va cădea în plasa nervilor tăi. El aşteaptă să-ţi treacă nervii, stă cuminte pe margine până vede că te-ai răcorit, şi abia după aceea îşi spune părerea.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Fecioară

Munca ta a ajuns într-un impas în care eşti nevoit să stai şi să chibzuieşti o vreme încotro e mai bine să mergi. Ambele variante pe care le ai la dispoziţie au şi avantaje şi dezavantaje, tocmai de aceea ţi-e atât de greu să o alegi pe una din ele. Ar fi imposibil să încerci să le duci pe amândouă după tine, deci, vrei, nu vrei trebuie să alegi totuşi una!

Horoscop 31 ianuarie 2020 Balanță

Ai acumulat multă experienţă într-un domeniu, dar până acum ai tot ţinut aceste informaţii doar pentru tine. Nu din egoism, ci pentru că aveai impresia că sunt chestiuni personale care nu interesează pe nimeni. Te înşeli: vine un moment în care vei descoperi că ceea ce tu consideri a fi ceva banal, pentru alţii e o mare noutate. Împărtăşeşte ceea ce ştii şi altora, pentru că mulţi ar avea multe de învăţat din experienţele tale.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Scorpion

Poate daţi de o aparatură electrocasnică ieftină şi reutilaţi bucătăria, mai luaţi şi alte lucruri utile pentru locuinţa. Aveţi o energie pe care-o puteţi folosi atât la serviciu, cât şi la treburile pe care le-aveţi de făcut pe-acasă şi o să fiţi încântaţi de rezultate.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Săgetător

Unde se adună doi oameni la un loc pentru acelaşi scop, deja poţi spune că s-a creat o nouă lume. Dacă ai norocul de a întâlni persoana cea mai compatibilă cu visele tale din acest moment, poţi spune că eşti deja pe calea cea mai scurtă spre împlinirea lor. Singur ţi-ar fi mai greu, dar alături de cineva care crede în tine, care depune aceleaşi eforturi pentru aceleaşi interes, ritmul de ascensiune e din ce în ce mai mare.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Capricorn

Cândva ai abandonat un proiect pentru care nu erau întrunite condiţiile unei evoluţii de succes. Acum îţi aduci aminte de ceea ce ai lăsat în urmă şi o iei frumos de la capăt, cu mai mult entuziasm, nici nu-ţi vine a crede cât de bine înaintează toate acum, semn că ai mai acumulat ceva cunoştinţe pe parcurs şi ştii exact ce trebuie făcut.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Vărsător

Succesul vine, e în drum spre tine, dar nu-l primeşti pe tavă! E nevoie de o luptă serioasă pentru a pune mâna pe acel premiu. Îţi aduni forţele şi te implici într-o competiţie acerbă, alături de concurenţi redutabili, dar fără frică. Pentru că ai şi tu atuurile tale de care vei şti să profiţi la momentul cel mai potrivit. Azi poţi ieşi învingător în concursuri, în întrevederi cu persoane la fel de bine pregătite, în lupta pentru supremaţie, dar succesul depinde enorm de încrederea absolută în forţele proprii, pe care o afişezi cu emfază în ochii rivalilor tăi.

Horoscop 31 ianuarie 2020 Pești

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect căruia îi acorzi importanţă mărită. Eşti mândru de tine, şi meriţi un premiu! Indiferent în ce ar consta acest dar pe care ţi-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfacţia majoră care te învăluie. Probabil ai fost apreciat de şefi şi evident că te simţi bine în această postură