Horoscop 4-10 aprilie 2022. Venus se muta in Pesti si da frau liber imaginatiei si creativitiatii

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie! Vezi si previziunile generale pentru fiecare zodie din aceasta saptamana.

04 apr. 2022, 06:07
Horoscop 4-10 aprilie 2022. Venus se muta in Pesti si da frau liber imaginatiei si creativitiatii

Horoscop 4-10 aprilie 2022. Venus se muta in Pesti si da frau liber imaginatiei si creativitiatii. Acum este momentul sa ai incredere in propria intuitie. Deciziile intelectuale nu sunt cea mai buna solutie. Ce iti spune inima? Ascult-o si urmeaz-o!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu, clarificati-va problemele, discutati mai mult despre sentimentele voastre. Nu lasa ca distanta dintre voi sa se faca prea mare. Daca esti singur, weekend-ul iti aduce prilej de socializare cu oameni noi. Sansele sa-ti gaesti jumatatea sunt destul de mari.

RUNE 4-10 aprilie 2022. Norocul iti zambeste si surprize dragute vor veni neasteptat. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscopul dragostei Taur
O saptamana relaxanta care te va ajuta sa-ti imbunatatesti viata amoroasa. Partenerul a fost intotdeauna cea mai importanta persoana pentru tine, insa nu prea i-ai spus acest lucru. Incearca acum. Vei vedea rezultatele. Daca esti singur, renunta la griji si anxietate daca vrei sa fii cuceritor. Altfel, n-ai nicio sansa.

Horoscop dragoste Gemeni
In sfarsit o saptamana fara controverse, conflicte si insecuritati. Traiul alaturi de partenerul de cuplu este armonios si incitant. Spune-i partenerului ce ai pe suflet, impartaseste-i fricile tale si vei vedea imbunatatiri semnificative in relatie. Da-ti voie sa evoluezi, da-i partenerului libertatea de care are nevoie, iar sentimentele dintre voi vor deveni si mai intense. Incearca ceva nou in weekend pentru a schimba rutina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop SAPTAMANAL 4-10 aprilie 2022. Ce obstacole apar?
Iata horoscop saptamanal pentru 4-10 aprilie 2022. O saptamana usor agitata din cauza conjunctiei dintre Marte si Saturn. Marte este planeta actiunii, a deciziilor rapide. In timp ce Saturn cel dificil pledeaza pentru actiuni bine gandite. Asa stand lucrurile, te poti astepta la obstacole gratie pendularii intre cei doi poli. Cheia este sa ramai calm si sa-ti faci un plan ca sa depasesti orice poate aparea in calea ta.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 4-10 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, acum poti constientiza ca ai petrecut destul timp focusat doar pe viziunile tale si e timpul sa devii mai practic. Practicalitatea este o necesitate pana devreme in iunie desi poate sa nu iti placa foarte mult. Trebuie sa domolesti planurile mari pe care le ai pentru viitor ca sa te ocupi de detalii pentru ca ai oportunitatea sa realizezi lucruri sensibile. Asculta-ti intuitia si mergi dupa ghidarea interna chiar daca multe din actiunile facute par a trece neobservate de ceilalti. Ai tendinta sa derulezi in secret multe lucruri ce tin de tine si viata ta. Poate nu primesti toata recunoasterea dorita de tine dar nu fii dezamagit. O noua ordine a lucrurilor se creaza incet incet si tu joci un rol decisiv in acest sens.

Calendar ortodox 4 aprilie 2022. Sfântul Cuvios Iosif, omul lui Dumnezeu, îţi îndeplineşte orice dorinţă. Cum trebuie să i te rogi

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taurule, Venus planeta ta coordonatoare se va muta in Pesti in aceasta saptamana unde va ramane pana 2 mai. Asta ar trebui sa te faca sa te simti mai asezat desi pot aparea unele surprize. Viziunea ta despre ce este important sa ai drept tinta pentru succesul viitorului tau va capata multe elemente practice. In aceasta saptamana, vei fi si foarte interesat de prietenii si cercul tau social. Noi responsabilitati iti vor fi asignate sau vor rezulta din situatiile in derulare. Influentele planetare pot activa gelozii sau invidii, in special printre femei. In general, ai grija sa mentii in echilibru tot felul de relatii care se pot bate cap in cap in lumea ta. Neintelegeri pot aparea cu usurinta daca apar conditii noi la orizont

Horoscop 4-10 aprilie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, se inteteste o perioada foarte activa pentru tine. Unele aspecte au stat pe loc insa acum sunt in miscare. De aceea, agenda saptamanii iti va fi plina. Ai de-a face cu aspecte legate de pozitia ta sociala, de misiunea pe care vrei sa o realizezi ca pesoana dar si cu ambitiile tle. Vei avea succes in domeniul tau ? Aceste ganduri apar urmare a ultimelor dezvoltari sociale sau profesionale care te plaseaza pe o noua orbita. Asigura-te ca mentii controlul asupra ta si a subiectelor ce au legatura directa cu tine. Nu te lua dupa agitatia sau conflictele din relatiile tale interpersonale cauzate de alinierile planetare ale saptamanii. Fii atent la dorintele celorlalti ca sa previi surprize ce te pot dezamagi

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.