Horoscop 4-10 august. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

04 aug. 2014, 04:08
Horoscop 4-10 august. Află ce spun astrele!

Leu (22 iulie – 22 august)

Eşti pasionată de călătorii, de aceea în acest început de săptămână vei face tot posibilul să îţi pui planurile în practică. Viaţa ta sentimnetală va cunoaşte o perioadă de glorie, tocmai pentru că ai mai mult timp de iubitul tău. În acest weekend vei primi unele răspunsuri pe care le aşteptai de multă vreme, şi vei putea să iei problema în propriile mâini.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O tensiune din acest început de weekend are toate şansele să se transforme într-o poveste romantică. Sfârşitul săptămânii va fi unul incredibil, vei învăţa lucruri uimiotare care îţi vor fi de mare folos pe viitor. Fii deschisă la minte şi încearcă să descoperi cât mai multe lucruri.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Încearcă să socializezi cât mai mult la începutul acestei săptămâni. La mijlocul săptămânii fă-ţi timp pentru a reflecta asupra vieţii şi acordă o mai mare atenţie familiei tale. În weekend vei fi mai sensibilă decât de obicei, şi nu va fi deloc distractiv.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu eşti propriul tău şef, nu se îndoieşte nimeni de asta, cel puţin nu în acest început de săptămână. Îţi vei face respectate părerile şi nu te vei feri să ţipi atunci când este cazul. Îţi trebuie însă mai mult tact şi mai multă eleganţă. În weekend vei avea activităţi pe lângă casă, nimic neobişnuit de altfel.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

La începutul acestei săptămâni totul se învârte în jurul dragostei, toată lumea iubeşte pe toată lumea. Dacă nu eşti binedispusă, atunci cu siguranţă cineva va reuşi să te facă să zâmbeşti. O petrecere va scoate tot ce e negativ din tine, aşa că dezlănţuie-te. În weekend vei cunoaşte pe cineva care va vorbi mai mult decât te-ai fi aşteptat.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Totul va fi posibil în acest început de săptămână dacă îţi pui mintea la contribuţie. Dacă începi mai lent, spre parcurs vei căpăta energie cât să dobori munţii. Eşti mai atractivă decât de obicei, lucru care va fi în avantajul tău dacă eşti singură. În weekend pune la cale un nou plan de bătaie cu privire la serviciu.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Grupul tău de prieteni se va mări în acest început de săptămână, aşa că începe să priveşti familiar noile feţe. La mijlocul acestei săptămâni ţi se vor pune restricţii noi la locul de muncă, însă nu trebuie să te sperie schimbarea. În weekend vei fi energică şi vei experimenta o mulţime de lucruri noi.

Cite;te mai mult pe eva.ro


loading...