HOROSCOP 4-10 NOIEMBRIE 2019. Multă bătaie de cap în această săptămână din pricina banilor. Care sunt zodiile norocoase

Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 noiembrie. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

04 nov. 2019, 06:30
HOROSCOP 4-10 NOIEMBRIE 2019. Multă bătaie de cap în această săptămână din pricina banilor. Care sunt zodiile norocoase

BERBEC

Astrele îți recomandă să te gândești mai mult la viitor în această săptămână și să îți faci planuri de bătaie cu privire la stabilitatea ta financiară. Se poate să primești oferte tentante de joburi, însă e necesară multă analiză și atenție în luarea deciziilor. Nu sunt excluse discuțiile aprinse între tine și șefi la colegi pe tema banilor. 

TAUR

Dai dovadă de multă ambiție la locul de muncă sau la școală în această săptămână, iar modul tău de acțiune și ideile îndrăznețe îți vor fi apreciate. E nevoie să ieși puțin din zona ta de confort pentru a putea ieși în față, dar se pare că te bucuri de o perioadă favorabilă în care te poți afirma. Cu banii nu o duci rău, însă poți câștiga cu ușurința mai mult dacă te axezi pe acest lucru. 

GEMENI

Se pare că ai pășit cu dreptul în această lună, iar primele zile alea acestei săptămâni va fi apogeul carierei tale. Ai toate șansele să fii promovat și să primești o mărire de salariu considerabilă. De asemenea, dacă ești implicat în afaceri, profitul aproape se va dubla datorită unor tranzacții inspirate pe care le-ai făcut recent. Se poate spune că ai tras lozul cel mare, însă nu se știe cât va dura toată această bucurie.

RAC

Va fi multă bătaie de cap în această săptămână din pricina banilor. Dacă ai în plan să faci anumite tranzacții sau schimbări profesionale, există riscul să ți se pună piedici de tot felul. Astrele te sfătuiesc să nu dai înapoi de la primul hop pe care îl întâlnești, pentru că odată depășită situația critică, îți va fi mult mai ușor să te desfășori. Nu te da bătut!

LEU

Comunicarea de la serviciu sau școală va fi destul de proastă în această săptămână. Și, dacă nu încerci să schimbi ceva în acest sens, există riscul să nu fii deloc productiv. Ai nevoie de rezultate bune cât mai rapid ca să poți să îți îmbunătățești situația financiară. Fie că ești întreținut sau îți câștigi singur bani, cu siguranță va trebui să demonstrezi că îi meriți.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta vei avea parte de unele cheltuieli de care știai deja, așadar ești destul de pregătit mental pentru a rămâne cu portofelul gol. Scopul este unul recreativ, așa că nu vor fi urme de regret. Fie că pleci într-o mini-vacanță sau ai de gând să pornești într-o sesiune de shopping intensă, cert este că faci ceea ce îți dorești cu banii pentru care ai muncit atât. 

Citeşte mai multe pe eva.ro