HOROSCOP 4 APRILIE 2015: Ce îţi rezervă astrele în weekend

Horoscop 4 aprilie 2015: Citește ce îți rezervă astrele în funcţie de zodie.

03 apr. 2015, 11:28
HOROSCOP 4 APRILIE 2015: Ce îţi rezervă astrele în weekend

Horoscop 4 aprilie 2015 – Berbec 
Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistenta pentru a duce la indeplinire un anumit scop, dar cand calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fa un efort sa amani marile investitii, ba chiar si platile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai aduna, mai pune un ban deoparte, acumuleaza sumele de care ai nevoie in timp indelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strans cu atatea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezista atractiei de a cumpara cine stie ce lucru de care, hai recunoaste, chiar nu ai musai nevoie acum!

Horoscop 4 aprilie 2015 – Taur
Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicata si persoana iubita. Poate azi faci cunostinta cu cel care iti va da sufletul peste cap pentru cativa ani de acum inainte. Poate te decizi, finalmente, ca e vremea sa te casatoresti si sa intri in randul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viata de familie sau viata de cuplu, evenimente care pot ramane scrise cu litere de aur de acum incolo in istoria ta personala. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Horoscop 4 aprilie 2015 – Gemeni
Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii – doar stii ca ai si tu destui! – vei readuce dialogul pe cel mai placut nivel. Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si tu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!

Horoscop 4 aprilie 2015 – Rac
Incearca sa faci azi un exercitiu: trage o linie pe o foaie de cate ori folosesti cuvantul nu si ai sa fii uimit de rezultate. Daca ai incepe de azi sa eviti ca orice fraza sa contina negatii, ai vedea ce usor se rezolva orice problema. Spune-ti de fiecare data ca poti, ca stii, ca detii toate resursele potrivite pentru ceea ce doresti sa realizezi si cuvantul nu va disparea complet din vocabular. Orice nu spus chiar si alaturi de cea mai puternica afirmatie, diminueaza din start sansele de succes ale dorintei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau urmatorul lucru, dar nu il voi avea niciodata? Sterge ultima parte a frazei si ai sa vezi ce minunat suna!

Horoscop 4 aprilie 2015 – Leu
Imagineaza-ti viata ta, in acest moment, ca un ogor nou care asteapta prima insamantare. Gandeste-te la ce anume vrei sa recoltezi la anul de pe acest pamant fertil si incepe campania agricola! Evident, e o metafora, dar se potriveste de minune situatiei in care te afli acum, pentru ca important e cum faci primul pas, primul gest in acest nou drum pe care pornesti. Investeste incredere, gandire pozitiva, iubire si siguranta in ceea ce vrei sa obtii la finalul acestui proiect, si roadele vor fi pe masura. Ai rabdare, pentru ca nicio recolta nu se dezvolta peste noapte!

Citeşte mai mult pe revista TEO