Horoscop 4 August 2022. Mare atenție, încercați să evitați conflictele! Surprize neplăcute pentru unii nativi

Leii au parte de vizite neaşteptate, Fecioarele iau o pauză binemeritată, iar Săgetătorii dedică timp familiei. Astrele spun că astăzi Balanțele au ceva dileme. Iată ce spun astrologii pentru ziua de 4 august:

03 aug. 2022, 21:28
Horoscop 4 August 2022. Mare atenție, încercați să evitați conflictele! Surprize neplăcute pentru unii nativi

Horoscop 4 August 2022 Berbec

Nu este momentul ideal pentru a stârni conflicte spontane din cauza unor neînţelegeri cu cei din jur, aşa că este de preferat să le eviţi cu mult tact şi diplomație. Vei avea o perioadă profitabilă pe planul financiar şi vei reuşi să-ţi mărești considerabil veniturile.

Încă din prima parte a zilei ești pus într-o situație aparte: trebuie să alegi între a-ți face treaba sau a ajuta pe altcineva. Orientează-te la fața locului, cântărește ceea ce este mai urgent și mai bine să faci și ia decizia pe care o consideri tu ca fiind cea mai înțeleaptă. Nici acasă nu scapi, persoana iubită îți solicită anumite lucruri pe care, dacă vrei să îi dovedești afecțiunea, trebuie să le faci.

Horoscop 4 August 2022 Taur

Vei  face o evaluare a vieţii tale profesionale, vei pune în balanţă aspectele pozitive şi pe cele negative şi te vei gândi bine înainte de a lua o decizie importantă. Ai nevoie de linişte în această perioadă, aşa că o evadare undeva în natură este ideală.

Azi, ești foarte generos. Asta se datorează și faptului că ai primit o sumă de bani și stai relaxat din punctul acesta de vedere, dar și inimii tale sensibile, care nu tolerează nedreptățile în viață. Te impresionează poate o bătrână sărmană, un copil orfan sau un alt fel de caz social și te apropii cu multă mărinimie de problemele persoanelor respective. Starea de spirit rămâne întreaga zi și le povestești cu sinceritate apropiaților despre evenimentele la care ai luat parte.

Horoscop 4 August 2022 Gemeni

Te confrunţi azi cu o realitate pe care refuzi să o accepţi de ceva vreme, dar care este din ce în ce mai evidentă şi nu mai poate fi evitată. Cel mai bine este să înfrunţi adevărul şi te vei simţi eliberat de orice povară. Nu te îngrijora prea tare, pentru că familia îţi va fi alături în orice situație.

Dacă ai decis să te implici într-o anumită activitate, nu este elegant să îți iei cuvântul înapoi și să nu le mai dai niciun semn celor care te-au recrutat. Respectă ceea ce ai decis și găsește o modalitate mai elegantă de a ieși din situație, pentru a-ți păstra demnitatea. Este posibil să ai ușoare dureri de cap sau alte afecțiuni minore cauzate de stres și munca destul de solicitantă. Dacă ai nevoie, nu ezita să ceri ajutor colegilor.

Citește continuarea AICI.