HOROSCOP 4 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 4 DECEMBRIE: Citeste Horoscopul din 4.12.2014 pentru toate zodiile.

03 dec. 2014, 13:16
HOROSCOP 4 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 4 DECEMBRIE

Horoscop 4 decembrie 2014- Berbec
Toate apar la un moment dat in viata, daca ti le doresti si mai ales daca le chemi in calea ta, atata doar ca nu apar conform planurilor facute de tine in detaliu. Mai lasa lucrurile, un pic, si la voia intamplarii, nu incerca sa le controlezi pe toate pas cu pas, altfel s-ar putea sa dai deoparte variante care, poate, ar fi mai bune pentru tine. Exista legi ale universului care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si sa-ti implinesti toate dorintele, dar a incerca sa le aranjezi tu pe toate la timpul si locul dorit nu prea tine de legi universale, ci de cele umane, care nu coincid de cele mai multe ori cu cele de sus. Accepta ritmul firesc de evolutie, fara sa tii tu fraiele! LASA-TE DUS!

Horoscop 4 decembrie 2014- Taur
Grijile care te-au coplesit trebuie lasate sa se scurga la vale, deci cauta o solutie de a te elibera, pentru ca nu mai gandesti limpede din cauza lor. Totul pare atat de contradictoriu in mintea ta, incat deja nu mai stii ce sa alegi, dar exista totusi o metoda de relaxare care sa-ti permita limpezirea mintii. Ai nevoie de apa, indiferent sub ce forma ar fi ea: ca e vorba de o plimbare pe malul unei ape, simtind aerul proaspat in fata, sau ca e vorba de o baie fierbinte la final de zi, tot despre apa e vorba, care are darul de a te curata de balastul emotional pe care il tot cari cu tine. SPALA aceste griji, sta in puterea ta!

Horoscop 4 decembrie 2014- Gemeni
Ai la indemana instrumente de mare succes ce te pot duce spre implinirea oricaror teluri personale. Nu astepta de la altii, totul sta in puterea ta, deci implica-te serios in ceea ce vrei sa obtii. Ai si energie din belsug, si inspiratie, si SPIRIT INTREPRINZATOR, ca atare tu poti avea azi succes in orice activitate unde e nevoie de o personalitate puternica ce poate ghida si pe altii intr-o directie promitatoare. Fa un pas in fata si atrage atentia asupra ta, spune cu tarie pot, pentru ca esti persoana cea mai potrivita sa deschida drumuri, sa arate calea, sa ofere solutii originale. Creativitatea si initiativa sunt atuurile tale forte!

Horoscop 4 decembrie 2014- Rac
Disputa in care esti implicat a pornit de la un lucru incomplet analizat si documentat, care a generat tensiuni. Fiecare o tine pe a lui, dar uita ca o opinie trebuie argumentata, ca atare fa tu acest lucru. Vino cu dovezi palpabile ca ai dreptate, arata-le concret, prin exemple clare, ca ceea ce spui tu este deja verificat si functioneaza, si daca ceilalti s-ar opri din conflict si ar asculta cu mintea deschisa, ar fi de acord ca solutia oferita de tine e practica, folositoare, benefica in situatia de fata. Parca revin toti CU PICIOARELE PE PAMANT, semn ca era nevoie de cineva cu capul pe umeri ca sa restabileasca echilibrul. Tu esti acela

Horoscop 4 decembrie 2014- Leu
Atmosfera calma in care te afli are un rol aproape vindecator asupra ta, semn ca aveai mare nevoie de aceste clipe de detasare si liniste. Parca ar fi o zi e vacanta, in care te poti elibera de stresul acumulat, de nervi si dispute, si traiesti ca intr-un vis frumos. Simti ca mintea ti se limpezeste, inima se goleste de temeri, corpul devine mai usor, ca si cum aceasta zi ar fi o cura de detoxifiere completa de lucruri care nu-ti fac bine, care te tin blocat intr-o zona bolnava. Iesi din ea acum, pentru ca linistea care se lasa e exact energia pozitiva menita sa iti incarce bateriile la maximum. Vei emana alta lumina dupa acest PROCES DE CURATARE de balastul de care nu mai ai nevoie.

Horoscop 4 decembrie 2014 – Fecioara
Daca tot stai si tolerezi o situatie clar defavorabila la nesfarsit, nu faci altceva decat sa-ti blochezi singur perspectivele si sansa spre fericire. Primul pas sa faci ordine in viata ta e SA-TI CERI DREPTURILE: dreptul la liniste, dreptul la replica, dreptul la prosperitate. Daca vreunul din planurile tale nu a atins nivelul dorit, e semn ca nu ai stiut sa ceri acel nivel de la viata, ci doar ai oferit iar si iar pana la epuizare, dar a venit vremea sa te ridici pentru ceea ce iti doresti cu adevarat. Incepe sa pretinzi: de la oameni, de la ceruri, de la tine insuti, conform acelei zicale care ti se potriveste acum: minunata: cere si ti se va da! Esti in faza in care poti atrage in viata ta tot ce iti doresti, dar primul pas e sa… ceri!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com