HOROSCOP 4 februarie 2021. Zodia care are parte de o surpriză!

Luna este in Scorpion, a ajuns la ultimul patrar si se pregateste de faza de Luna plina. Uranus si Jupiter creeaza si ei putina tensiune.

03 feb. 2021, 23:35
HOROSCOP 4 februarie 2021. Zodia care are parte de o surpriză!

HOROSCOP 4 februarie 2021. Ceva din viata ta devine intens. E timpul sa-ti iei soarta in maini si sa depasesti aceasta perioada de mini-criza. Vezi ce spun astrele despre zodia ta.

HOROSCOP 4 februarie 2021. Iată ce prevăd astrele pentru ziua de azi

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Se contureaza multe oportunitati pentru tine sa cunosti oameni si sa te conectezi cu cei cu care ai interese comune. Stabilesti instantaneu un raport cu anumiti oameni si sa ii intelegi foarte bine. Iti este de folos sa iti controlezi energia inainte de a vorbi, pentru ca ceva din ce spui poate parea ca o mare surpriza pentru cineva.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tendinta ta azi si in zilele urmatoare este sa faci totul pe repede inainte, insa Luna este intr-un sector privat si te incurajeaza sa incerci exact opusul, deci sa incetinesti ritmul si sa iti permiti sa te decompresezi. Daca iei prea mult in carca ta si prea rapid, poti ajunge sa iti disipezi energiile si poate sa si faci prea putine lucruri. Vindecarea ce vine din starea de reflectare tacuta te poate ajuta sa iti reincarci bateriile si sa fii dornic de mai mult.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tu esti in general constiincios si foarte probabil ca acum ai multe de facut pe rol, ceea ce te face sa crezi ca a ajuta un prieten poate sa fie mai mult decat poti duce acum. Totusi, iti poate fi dificil sa refuzi. O parte din tine poate simti ca este de datoria ta sa faci tot ce poti pentru cineva. Iar daca faci asa, se poate dovedi o experienta plina de satisfactii.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Acest timp poate fi productiv, dar oare tu il vei vedea ca fiind asa ? Daca nu, asta se poate intampla pentru ca zilele ce urmeaza aduc intamplari neasteptate ce iti muta atentia de la obiectivele tale. Mintea ta poate fi distrasa usor de informatii care te pot face sa iti zapacesti mintile. Lasa-ti instinctele sa te ghideze spre oamenii si ideile care te ajuta cu adevarat ca sa inaintezi.

Citeşte continuarea aici.

Citeşte şi: Horoscop Rune pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Aceste zodii fac schimbări pe toate planurile