HOROSCOP 4 ianuarie 2021. Atenţie la secrete, ce spun astrele

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

03 ian. 2021, 23:14
HOROSCOP 4 ianuarie 2021. Atenţie la secrete, ce spun astrele

HOROSCOP 4 ianuarie 2021.

Mercur si Pluto se pregatesc de conjunctiva anuala si adevarul iese la iveala. Nu te mai poti ascunde. Comunicarea devine sexy si perturbatoare. Unele secrete intunecate cer sa fie rostite. Ai curajul?

HOROSCOP 4 ianuarie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Daca iti focusezi eforturile acum, s-ar putea sa iti ramana putine de facut. Chiar si asa, daca este vorba de munca de echipa, a da intreaga ta cooperare va grabi viteza procesului. Cu expresivul Mercur si Pluto intrand intr-un sector mai intens pentru tine, atentia ta s-ar putea muta pe aspecte mai profunde ale vietii, dar deocamdata viata ta sociala clipoceste cu promisiuni.

HOROSCOP 4 ianuarie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Azi poti ajunge sa te indoiesti de tine chiar cand lucrurile par a merge pe calea ta tocmai bine, iar daca asta descrie exact cum te simti, inseamna ca sunt acolo niste emotii vechi din trecut ce clocotesc dorind sa iasa la lumina. Permite-le sa treaca fara sa le judeci in loc sa opui rezistenta. Iti este de mai mare folos asa. Viata ti se va parea mai putin intensa, macar si pentru ca focusul astral se va muta spre sectorul tau pentru noi oportunitati.

HOROSCOP 4 ianuarie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Legatura dintre Mercur si Pluto te poate face sa obiectezi asupra unui aspect din viata ta care implica si alti oameni. Totusi, este mai bine sa te ridici deasupra oricaror motive de obiectie sau carcoteala. Daca este vorba de ceva ce se repeta si se bate cap in cap cu sistemul tau de valori, discuta problema cu persoanele implicate totusi. A fi de acord ca nu esti de acord cu ceva este si asta o solutia, dar daca cea mai buna solutie este sa tii distanta, asa sa faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 4 IANUARIE 2021. Ce secrete sexy te inconjoara?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 4 IANUARIE 2021. Mercur face conjunctie cu Pluto, iar intalnirea lor sexy scoate la iveala o multime de secrete si ganduri ascunse. Obsesii, conspiratii, suspiciuni… Tu unde te incadrezi? Ce secrete sexy te inconjoara? Ai curajul sa le pui pe toate pe masa?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
HOROSCOP 4 ianuarie 2021 dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Astrele sunt de partea ta. Petreci o zi minunata alaturi de partenerul de cuplu, mai ales daca incerci sa nu-l impovarezi cu problem de la job-ul tau. Daca esti singur, actioneaza, iesi in oras ca sa cunosti oameni noi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Esti gata, in sfarsit, sa iti iei viata in propriile maini. Trebuie sa faci acele modificari care sa te aduca de o viata amoroasa mai satisfacatoare. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu vei vedea ca si partenerul este pe aceeasi lungime de unda. Nu trebuie decat sa spui lucrurilor pe nume. Daca esti singur, a te inchide in camera si a-ti plange de mila nu te va ajuta sa intalnesti pe cineva. Este o perioada propice sa iesi si sa cunosti oameni noi.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
A sosit momentul sa fii fata in fata cu partenerul si sa puneti cartile pe masa. Ce nu merge, ce trebuie imbunatatit. Nu te ajuta cu nimic sa pui gunoiul sub pres, dimpotriva. Vei reusi sa creezi o distanta si mai mare intre voi. Daca esti singur, atunci este bine sa stii ca cel pe care il doreste inima ta asteapta sa faci prima mutare. Profita de aceasta atmosfera erotica!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

PROGNOZA METEO ianuarie 2021. Gerul Bobotezei lipseşte în acest an