HOROSCOP 4 iulie 2018. Cine face cheltuieli, cine trebuie să găsească scuze şi cine îşi descoperă jumătatea

Esti ambitios si gata sa treci peste orice fel de greutati, indiferent de sacrificii. Gandeste-te bine, insa, inainte daca merita totul. Daca doar vrei sa demonstrezi lumii ca poti, mai bine nu te baga.

03 iul. 2018, 11:54
HOROSCOP 4 iulie 2018. Cine face cheltuieli, cine trebuie să găsească scuze şi cine îşi descoperă jumătatea

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Taur

Rasufli linistit pentru prima data in ultimele luni: banii nu mai sunt o problema! Te si gandesti la cheltuit. Ai grija sa nu-i strici chiar pe toti, altfel ajungi din nou sa oftezi dupa ei.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care vor avea noroc cu carul în luna iulie

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Gemeni

Ai uitat sa faci ceva important astazi si esti constient ca va trebui sa gasesti o scuza buna. Te linistesti imediat dupa ce afli ca nu mai e urgent. Nu amana prea mult, mai ai mult timp la dispozitie.

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Rac

Ai o zi obisnuita la munca, dar te asteapta o seara incendiara, plina de surprize. De mult nu te-ai mai distrat asa bine cu colegii. Pe unii, de maine, ii vei privi cu alti ochi…

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Leu

Uneori ceri prea mult de la cei din jur fara sa te intrebi daca tu ai putea face fata chiar la toate. Mai bine analizeaza-ti propriul comportament inainte de a ridica astfel de pretentii.

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Fecioara

Primesti diverse propuneri tentante de la persoane pe care nu le cunosti foarte bine. Gandeste-te bine inainte de a accepta, mai ales daca si cel de langa tine ar putea fi afectat.

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Balanta

Tot ceea ce faci azi are legatura cu un prieten foarte drag. Fie ca trece printr-o perioada mai grea, fie ca se bucura, vrea sa impartaseasca totul cu tine. Ar fi un gest frumos sa-i fii alaturi.

Citeşte şi HOROSCOP: Maniile, în funcţie de zodie

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Scorpion

Nimic din ce se intampla in jurul tau astazi nu iti convine si vrei sa schimbi mersul lucrurilor. Inainte sa actionezi gandeste-te ca nu esti singur pe lume. Conteaza si parerea celor din jur.

HOROSCOP 4 iulie 2018 – Sagetator

Mai nou ai tendinta sa-i conduci pe ceilalti. Daca crezi ca asta te ajuta sa te impui, astazi incearca sa eviti aceasta atitudine. Mai ales ca nici sefului nu-i prea place sa vada ca cineva incearca sa-i ia locul…

Continuarea horoscopului AICI.