Horoscop 4 octombrie 2019. Schimbare majoră în viaţa unei zodii, o altă zodie primeşte o nesperată a doua şansă

Astrologii au făcut horoscopul pentru 4 octombrie 2019. Vedeţi ce se întâmplă, vineri, fiecărei zodii, mai jos.

03 oct. 2019, 10:27
Horoscop 4 octombrie 2019. Schimbare majoră în viaţa unei zodii, o altă zodie primeşte o nesperată a doua şansă

Berbec

Berbeci, va apărea schimbare majoră în viaţa voastră, scrie observator.tv. S-ar putea să simţiţi un soi de calmitate care vă poate părea necunoscută temperamentului vostru, mai ales că răbdarea şi analiza unei situaţii înainte de a deschide gura, vă lipsesc cu desăvârşire. Sunteţi o persoană vulcanică în general, însă această zi vă va aduce linişte. Multă linişte sufletească. Folosiţi-vă de ea.

Citeşte şi HOROSCOP Mihai Voropchievici. Află ce Karmă ai în funcţie de anul naşterii. Vezi cine este binecuvântat din prima zi de viaţă

Taur

Tauri, un prieten poate veni la voi cu o revelație dintr-o conversație de demult; ceva care îi deranjează de multă vreme. Este important să ascultaţi și să nu vă supere, e bine. Acum aveţi ocazia să îngropaţi securea războiului. A trecut timpul pentru o reacție, tot ce puteţi face este să învăţaţi din orice greșelile pe care le-aţi făcut şi să înţelegeţi cum merg lucrurile.

Gemeni

Gemeni, munca va fi în mare parte un loc plăcut astăzi, cu o mulțime de conversații bune și o echipă productivă, gata să vă ofere ajutorul mult dorit. Orice tensiune va fi îndeprătată prin bună comunicare şi înţelegere. În rest, ascultaţi-vă nevoile şi concentraţi-vă asupra propriei persoane. Acordaţi-vă timp pentru voi.

Rac

Raci, dacă aveţi nevoie de o vacanţă, acordaţi-vă câteva zile libere doar pentru voi. Staţi în casă, faceţi o baie fierbinte, citiţi o carte bună, etc. Este improtant să ivnestiţi mai mult timp şi pentru voi, pentru a vă cunoaşte mai bine dorinţele, aşteptările. Voi trebuie să vă iubiţi în primul rând, ca mai apoi să le daţi o şansă şi celor din jur.

Leu

Fiţi atenţi la replicile acide pe care le puteţi rosti, astăzi, în conversaţiile purtate cu anumite persoane pe care le consideraţi apropiate. Deşi nu intenţionaţi să faceţi vreun rău cuiva, aţi putea strica o prietenie de-o viaţă cu o replică spusă la mânie. Gândiţi-vă de două ori înainte de a aduce acuzaţii care nu pot fi demonstrate. Pe plan personal, este cazul să vă gândiţi la o mică vacanţă de câteva zile în care să mergeţi cu persoana iubită ori familia într-un loc în care vă puteţi odihni şi vă puteţi încărca bateriile.

Fecioară

Evitaţi să vă contraziceţi, cel puţin astăzi. Niciodată o astfel de discuţie nu a dus la ceva bun şi este cazul să realizaţi acest lucru. Dacă nu puteţi avea o discuţie civilizată, încercaţi să vă opriţi, ori să plecaţi din zonă. Va fi o foarte bună lecţie din care veţi avea de învăţat numeroase lucruri pentru viitor. Deveniţi mai înţelepţi pe zi ce trece!

Balanţă

O invitaţie vă va schimba întreaga zi. Dacă înainte de această discuţie credeaţi că totul va decurge normal, cu nimic interesant, după invitaţie veţi deveni uşor agitaţi. Nu vă stresaţi pentru că riscaţi să stricaţi totul. Veţi cunoaşte o persoană nouă care îşi va face cu uşurinţă loc în viaţa şi inima voastră. Ieşirea se va prelungi până după miezul nopţii, însă somnul odihnitor vă va ajuta să treceţi peste următoarea zi.

Scorpion

Ambiţia voastră se poate transforma rapid în dezamăgire dacă nu vă controlaţi. Renunţaţi să mai aveţi aşteptări uriaşe de la oamenii din jurul vostru şi viaţa vi se va transforma rapid. Veţi simţi o stare apăsătoare de plictiseală, motiv pentru care veţi încerca să găsiţi o metodă pentru a ieşi din monotonie. Totuşi, fiţi atenţi la oamenii alături de care veţi căuta adrenalină pentru că aţi putea suferi. Într-o zi, toate acestea vi se vor părea doar nişte amintiri frumoase.

Săgetător

Săgetătorul are parte de o zi plăcută şi de începutul unei perioade frumoase din viaţă. Totuşi, aveţi un sentiment inexplicabil sau o nelinişte, de parcă ştiţi că se va întâmpla altceva și trebuie să fiți pregătit pentru asta. Nu este nimic de care să vă faceți prea mari griji, dar este posibil să doriți să faceți ceva la locul de muncă şi aveţi o presimţire că cineva o să vă pună beţe în roate.

Capricorn

Capricornul munceşte azi foarte mult, iar asta vă ajută în orice circumstanţă. Mai multă muncă înseamnă mai mulţi bani pentru tine, iar concentrarea pe lucrurile importante din câmpul muncii este esenţială. În cursul celei de-a doua jumătăţi a zilei aveţi parte de o conversaţie foarte plăcută cu o persoană de sex opus, care poate fi o variantă viablă de partener de relaţie.

Vărsător

Vărsătorul se pierde în gânduri şi este posibil să găsească mai multe lucruri în imaginație în jurul lui. Încercaţi să rămâneţi ancorat în realitate şi abordaţi situaţii reale, probabile. Nu este momentul să vă lăsaţi imaginaţia să zburde, având în vedere situaţia emoţională instabilă din ultima perioadă.

Peşti

Peștii sunt astăzi foarte liniştiţi, iar asta le oferă o claritate deosebită în gândire. S-ar putea să vă simţiţi inspirat să faceți ceva frumos pentru cineva, fie că ați făcut o donaţie, sau aţi acordat cuiva un împrumut în bani. De asemenea, atitudinea pozitivă vă permite să vă faceţi noi prieteni sau să întăriţi relaţiile cu oamenii din jurul vostru.