Horoscop 4 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele

Află ce îti rezerva astrele pentru vineri, 4 septembrie 2015.

03 sept. 2015, 13:51
Horoscop 4 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele

Horoscop 4 septembrie 2015 – Berbec

Bucura-te de monotonia acestei zile! Chiar daca asteptai ceva mai deosebit, astazi, macar e liniste si calm in jurul tau, starea perfecta pentru a te relaxa si pentru a te detasa de toata agitatia prin care ai trecut recent. Ai nevoie, din cand in cand, sa te rupi de toate, sa nu te mai gandesti la nimic decat la sufletul si corpul tau, deci dedica-ti aceasta zi, in banalitatea ei, odihnei tale. Spune nu la orice provocare ce vine catre tine. Inchide telefonul si calculatorul, nu raspunde la nicio propunere care ar cere de la tine chiar si cel mai mic efort, pentru ca aceasta zi are rolul de reincarcare a bateriilor. De maine vei fi iar disponibil!

Horoscop 4 septembrie 2015 – Taur

Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

Horoscop 4 septembrie 2015 – Gemeni

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate. Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale, sa pui punct definitiv, pentru ca orice afirmatie sau declaratie emisa cu iz categoric nu va mai putea fi schimbata. Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte, de aceea ar fi bine sa-ti expui punctul de vedere dupa o analiza suficient de atenta, de profunda si de indelungata, ca sa nu regreti mai tarziu graba cu care ai luat decizia. Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire!

Horoscop 4 septembrie 2015 – Rac

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.

Horoscop 4 septembrie 2015 – Leu

La cata pasiune pui tu in relatiile cu cei din jur, te-ai astepta ca si ceilalti sa-ti raspunda la fel, dar te inseli. Nu ai parte nici de amabilitatea sperata, nici de semne de afectiune sau de simpatie, de parca ai atrage alaturi de tine inamici, nu prieteni. Fii deci mai atent cum te dedici lumii pentru ca, orice ai facem tot va iesi cineva sifonat si isi va elibera nervii pe tine. Fii sigur ca nici nu merita sa investesti atata energie in relatiile cu cei din preajma ta azi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, isi vor arata latura ostila. Daca dispar din cercul tau de amici, nu e nicio paguba!

Citeste mai mult pe Revista Teo