HOROSCOP 5-11 AUGUST Camelia Pătrăşcanu: O săptămână bună şi tonică pentru toată lumea, cu tensiuni miercuri şi joi

HOROSCOPUL săptămânii 5 - 11 august, cu Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii sunt cu reflectoarele pe ei, Taurii se gândesc doar la persoana lor.

05 aug. 2019, 04:24
HOROSCOP 5-11 AUGUST Camelia Pătrăşcanu: O săptămână bună şi tonică pentru toată lumea, cu tensiuni miercuri şi joi

HOROSCOP Berbec – elan, entuziasm și idei. Cei care mai lucrează pot face lucruri grozave la locul de muncă. Discuții, tatonări, dezbateri, reușesc să își impună punctul de vedere. Sunt sensibili la ceea ce ar putea fi o pierdere, dar vor trece peste acest moment.

HOROSCOP Taur – doresc să își consolideze poziția. Sunt preocupați să își marcheze teritoriul. Sunt centrați pe nevoile lor și mai puțin preocupați de ceilalți. Tensiuni miercuri și joi, în special dacă îi suprasolicită cineva. Weekendul aduce spor. 

HOROSCOP Gemeni – multe întâlniri, discuții, dezbateri. Este o săptămână de ieșire la rampă, de povestit și întâlnit cu oamenii. Au foarte mult ajutor și sugestii bune. Tensiunile sunt miercuri și joi, fricțiuni la locul de muncă, dar pot ajunge la o idee comună. Atenție la sănătate miercuri și joi.

HOROSCOP Rac – pun accent pe bani, pot face bani sau pot învăța cum să nu mai piardă. Au succes activitățile gospodărești. Bună colaborare cu familia. Atenție să nu cheltuiți compulsiv de dragul cuiva. 

HOROSCOP Leu – sunt centrați pe ei, orgolioși, energici și hotărâți să schimbe lucrurile. Se poate spune că august este luna lor, iar această săptămână îi va înviora. Idei noi, proiecte noi. Zilele de luni și marți sunt grozave. 

HOROSCOP Fecioară – reglaje profesionale și legate de sănătate. Primesc soluții, înțeleg de ce sunt într-o anumită situație, știu să asculte și să înțeleagă nevoile altora. Se repliază în funcție de context. Luni și marți sunt discuții despre bani, pot scoate multe de la alții. Tensiunile sunt aduse de niște informații.

Citeşte mai multe aici