HOROSCOP 5-11 NOIEMBRIE 2018: ceartă din cauza banilor puşi "la comun". Previziunile financiare ale săptămânii

Publicat: Luni, 05 Noiembrie 2018 08:00 // Actualizat: Luni, 05 Noiembrie 2018 08:00 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP 5-11 NOIEMBRIE 2018: Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

BERBEC

Este foarte important pentru relaţia ta ca situaţia banilor comuni să fie foarte clară. Dacă partenerul tău începe să capete frustrări din cauza faptului că nu cheltui mai mult, cu siguranţă acest lucru se va răsfrânge asupra legăturii voastre. Încearcă pe cât posibil să fie echilibru pe acest plan şi poartă cu acesta discuţii care îl pot lămuri şi împăca. 

TAUR

Este foarte important să te menţii pe poziţii la locul de muncă, astfel încât să nu îţi poată lua nimeni faţa. Ce-i drept, nimic nu te poate opri din drum atunci când îţi propui ceva, însă colegii tăi sunt la fel de ambiţioşi ca şi tine, iar competiţia este acerbă. Situaţia financiară nu îţi creează probleme, dar, în acest moment, pentru tine este foarte important să nu cobori pe scara ierarhică. 

GEMENI

Încearcă să dai dovadă de mai mult curaj în această săptămână şi să încerci să schimbi ceva dacă locul de muncă actual nu te mai satisface. Chiar dacă va fi greu să ieşi din zona ta de confort, caută să îţi fie mai bine şi să câştigi banii pe care îi meriţi. Cu toate că nu ai probleme pe plan financiar, simţi că munceşti mai mult decât eşti răsplătită. Nu ar strica să încerci ceca cu totul nou!

RAC

În această săptămână vei da piept cu o schimbare de situaţie pe care nu o luasei în calcul. Cel mai probabil este vorba de un împrumut care nu îţi va fi restituit şi pe care te bazai. Astfel, un plan se va duce pe apa sâmbetei. Cu toate acestea, vei învăţa din greşeli şi nu vei mai crede în promisiuni pe viitor. Indiferent despre cât de apropiată îţi este persoana căreia i-ai dat bani, cert este că rămâi dezamăgită. 

LEU

Dacă recent ai făcut o investiţie majoră, cu singuranţă în aceste zile vei începe să resimţi gaura din portofel. Chiar şi aşa, vei reuşi să te descurci şi îţi pui ambiţia de a câştiga şi mai mulţi bani. Asta înseamnă evoluţie, cu toate compromisurile şi eforturile pe care le presupune. Te simţi împlinită şi nu ai schimba nimic în viaţa ta în acest moment. Nu e loc de regrete, iar ţie oricum nu îţi stă în caracter să o faci!

Citeşte mai multe pe eva.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 5-11 noiembrie horoscop 5-11 noiembrie 2018 HOROSCOP NOIEMBRIE
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H