Horoscop 5 aprilie 2016: Marţi, trei ceasuri rele. Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 5 aprilie 2016! Iata ce iti rezerva astrele pentru a doua zi a săptămânii. 

04 apr. 2016, 15:54
Horoscop 5 aprilie 2016: Marţi, trei ceasuri rele. Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 5 aprilie 2016 – Berbec

Lucrurile cele mai bune se intampla chiar acum, deci nu te mai concentra neaparat nici la ce a fost, nici la ce va veni. Acum are loc un eveniment care poate genera o intreaga serie de schimbari pozitive, dar trebuie sa te dedici in totalitate acestui moment. E ziua in care trebuie sa iei niste decizii, sa-ti exprimi un punct ferm de vedere, sa faci o afirmatie categorica, si toate acestea au rol de deschizator de drumuri. Ceea ce decizi sau spui acum, devine punctul de plecare spre o noua etapa de acum inainte, ca atare conteaza enorm cum asezi caramida chiar astazi. Gandul bun pe care il investesti in aceasta samanta va sta la baza viitoarei recolte bogate, deci acesta moment e cel care conteaza!

Horoscop 5 aprilie 2016 – Taur

O problema de sanatate iti cam strica planurile de azi. In loc sa te concentrezi la ce aveai de facut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau esti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, in cazul in care aveai un program arhiincarcat. Astfel de momente au si ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, cand depasesti limitele propriei tale fiinte, pentru ca ce-i prea mult strica: ori alimentatia gresita, ori stres prea mare, ori munca prea multa. O pauza ti-ar fi benefica, in care sa acorzi si tu mai multa atentiei organismului tau.

Horoscop 5 aprilie 2016 – Gemeni

Vestile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parca ai afla ca s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au ingrijorat in ultima perioada si pentru care ar fui trebuit sa te deplasezi personal la fata locului. Nici nu mai e nevoie sa pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, in alta localitate, semn ca orice problema poate fi rezolvata si prin telefon. Tot de departe se pot ivi azi si sume de bani, exact cand aveai mai mare nevoie, bani pe care deja ii aranjezi pe caprarii ca sa fii sigur ca ai acoperit cele mai importante plati ale acestei perioade.

Horoscop 5 aprilie 2016 – Rac

Ca sa scapi repede de o sarcina, desi nu ai nici un chef sa te ocupi de ea, gasesti cea mai usoara scuza: spui ca vei face tot ce poti! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci cand cineva vrea sa scape repede de o treaba, dar asta nu te pune in cea mai buna lumina. Promiti, dar nici macar nu incerci sa faci ceva in directia respectiva, semn ca a fost o promisiune facuta in gluma, fara consistenta. Cei care te-au crezut vor fi dezamagiti atunci cand vor vedea ca ai fost superficial in angajamentele tale, deci, daca tot spui ceva, spune-o din suflet, bazandu-te pe ce poti face cu adevarat, pentru ca poti mai mult decat crezi!

Horoscop 5 aprilie 2016 – Leu

Lasa pesimismul, depresia si frica la o parte, pentru ca esti in fata unei provocari la care tu faci fata cu brio. Ceea ce te opreste pe moment e influenta nefasta a celor din jur, care te trag inapoi, iti spun ca nu se poate, iti transmit temerile si neputintele lor, desi tu esti altfel croit decat ei. Tu esti curajos, optimist, dinamic, si nu merita sa te lasi coplesit de starea negativa pe care acestia ti-o induc. Iesi din acest mediu si apuca-te de treaba, fara sa tii cont de rezervele, suspiciunile si povestile lor sumbre. Daca e nevoie sa abandonezi un grup pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, merita sa faci si asta. Tu poti, treaba lor ce spun ceilalti!

Citeste continuarea pe revista Teo