HOROSCOP 5 decembrie 2019. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Joi este o zi plină de surprize

Horoscop online zilnic realizat de astrologi profesionisti. Cuprinde informatii astrologice pentru cele 12 zodii din zodiacul european.

04 dec. 2019, 10:18
HOROSCOP 5 decembrie 2019. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Joi este o zi plină de surprize

Horoscop 5 decembrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Încercați-va norocul, căci astăzi aveți spor la negociat salariul dumneavoastră care poate crește considerabil datorită rezultatelor remarcabile în plan profesional din ultimul timp. Primiți ajutorul suorem al astrelor!

Horoscop sănătate Berbec: O atitudine mentală corectă influențează starea sănătății; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credința.

Horoscop dragoste Berbec: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Horoscop carieră Berbec: Sunteți direct responsabili pentru ceea ce se întâmplă în lumea din jur, realitatea înconjurătoare este produsul propriilor voastre gânduri, decizii și acțiuni.

Horoscop 5 decembrie Taur

Horoscop bani Taur: Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Taur: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale.

Horoscop dragosteHoroscop dragoste Taur: Veți visă uniunea profundă cu celălalt, veți dori să aparțineți cuiva anume, să va contopiți într-o dragoste mare.

Horoscop carieraHoroscop carieră Taur: Drumul către succes va este presărat cu tot felul de situații solicitante, dar pe care le depășiți păstrând limpede în minte țelul pe care vi l-ați propus și etapele atingerii lui.

Horoscop 5 decembrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Pe plan financiar va merge bine, însăși patroană banilor se ocupă de creșterea veniturilor directe.

Horoscop sănătate Gemeni: Scăderea puterii dumneavoastră de concentrare și dereglarea reflexelor pot fi combătute prin înlăturarea insomniilor.

Horoscop dragoste Gemeni: Este cel mai frumos moment din viață dumneavoastră, sunteți mulțumiți de relația pe care o aveți, încât va puteți căsători.

Horoscop carieră Gemeni: Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.

Horoscop 5 decembrie Rac

Horoscop bani Rac: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați.

Horoscop sănătate Rac: Sunteți în formă și va simțiți că un sporiv de performanță la locul de muncă.

Horoscop dragoste Rac: Reprezentările dumneavoastră în privință partenerului de cuplu ideal va pune în situația de a găsi un personaj care să va aprindă imaginația și care să nu va dezamăgească.

Horoscop carieră Rac: Cu puțin efort va puteți remarcă în muncă pe care o prestați prin viziunea dumneavoastră generoasă ori complexitatea cunoștințelor pe care le stăpâniți.

Horoscop 5 decembrie Leu

Horoscop bani Leu: Combinația energetică dintre Venus și Jupiter are că rezultat o zi ideală pentru câștiguri materiale și bănești.

Horoscop sănătate Leu: Aveți nevoie de o dietă neutră și veți avea un tranzit intestinal normal care să va facă să va simțiți bine în pielea dumneavoastră.

Horoscop dragoste Leu: Neptun în viață dumneavoastră dizolvă lent hotarele, acoperind tărâmurile cu nori și ceată, pentru că apoi, în atmosferă de mister pe care singur a plăsmuit-o, să poată aruncă semințele unei alte sensibilități.

Horoscop carieră Leu: Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Horoscop 5 decembrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Horoscop sănătate Fecioară: Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă.

Horoscop dragoste Fecioară: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Fecioară: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Horoscop 5 decembrie Balanță

Horoscop bani Fecioară: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Horoscop sănătate Fecioară: Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă.

Horoscop dragoste Fecioară: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Fecioară: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Horoscop 5 decembrie Scorpion

Horoscop bani Balanța: Este un moment prielnic pentru extinderea activităților cu un caracter lucrativ; fiți deschiși la posibilitatea de a reacționa rapid la ocazii ce apăr pe neașteptate, că să va bucurați de câștiguri importante.

Horoscop sănătate Balanța: Efortul dumneavoastră de ameliorare a afecțiunilor cronice poate da rezultate surprinzător de bune, mai ales în cazul afecțiunilor osoase, a celor de piele și de rinichi.

Horoscop dragoste Balanța: Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor.

Horoscop carieră Balanța: Asocierile familiale întemeiate acum se anunța profitabile și corecte pentru toți membrii.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Horoscop bani Scorpion: Primiți un impuls din partea unei femei care va încurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor.

Horoscop sănătate Scorpion: Odihnă și îngrijire corporală dau rezultate foarte bune, este bine să va luați un concediu de odihnă și să mergeți într-o stațiune montană.

Horoscop dragoste Scorpion: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește.

Horoscop carieră Scorpion: Ezitările de a ieși mai tare în față sunt justificate, dar se întrunește contextul potrivit pentru a demară un proiect care să va facă cunoscuți în domeniul în care munciți.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan.

Horoscop sănătate Săgetător: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniți la drum, cărora nu le mai bate inimă să iasă din piept.

Horoscop dragoste Săgetător: Steaua iubirii este favorabilă cuplurilor nou formate și celor cu niște convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruște de a se căsători.

Horoscop carieră Săgetător: Propunerile dumneavoastră creative întrunesc aprecierea șefilor; este cel mai bine să va ocupați singuri de proiectele în cauza

Horoscop 5 decembrie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan.

Horoscop sănătate Capricorn: Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient.

Horoscop dragoste Capricorn: Fiți prezenți când e vorba de iubire, fiindcă veți descoperi dragostea cea adevărată și necondiționată.

Horoscop carieră Capricorn: Aveți de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa într-o poziție importantă în conducerea unei instituții.

Horoscop 5 decembrie Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii.

Horoscop sănătate Vărsător: Pentru că sistemul dumneavoastră imunitar începe să funcționeze mai bine și va sugerăm să-i dați o mână de ajutor și să includeți în alimentație usturoiul, de preferința crud.

Horoscop dragoste Vărsător: Va îndrăgostiți lulea, este o zi numai bună pentru începerea unei povești de dragoste înfiripata în timpul unei călătorii.

Horoscop carieră Vărsător: Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar.

Horoscop 5 decembrie Pești

Horoscop baniHoroscop bani Pești: Toate tranzacțiile financiare se desfășoară într-o manieră cât mai transparența și mai oficială.

Horoscop sănătate Pești: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragoste Pești: Puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste.

Horoscop carieră Pești: Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

sursa: zodii.net