Horoscop 5 decembrie 2023. Ce zodii îşi pregătesc ghetuţele cu două numere mai mari pentru Moş Nicolae

Horoscopul zilei de 5 Decembrie 2022: În această zi, se pare că cele mai avantajate trei zodii sunt Rac, Scorpion și Fecioară. Nativilor din aceste zodii nu li se poate întâmpla nimic rău însă fiecare are câte ceva de învățat.  

04 dec. 2022, 17:57
Horoscop 5 decembrie 2023. Ce zodii îşi pregătesc ghetuţele cu două numere mai mari pentru Moş Nicolae

Horoscop 5 decembrie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O problemă poate părea descurajantă, dar, în timp ce așteptați ajutor, situația se va agrava. Preluați controlul, încercați să găsiți singuri soluțiile și, odată ce porniți, îi veți găsi pe cei care vă pot ajuta cu adevărat. Berbecii se află în posibilitatea de a regreta ceva ce s-a întâmplat de curând, dar care nu are atât de mare amploare precum consideră. Orice fel de dezamăgire ar fi, trebuie să găsiți puterea să mergeți mai departe, lăsând în urmă ce a fost. Aveți șanse să va realizați pe alt plan, astfel că surprizele nu întârzie să apară.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Începeți să vă obosiți că trebuie să reparați întotdeauna greșelile altora, iar astăzi firul se poate rupe. Încercați să rămâneți calmi, chiar și atunci când sunteți deja obosiți, deoarece numai acțiunea calmă, dar hotărâtă, poate aduce soluția. Dacă acționați prea aspru, este posibil să pierdeți chiar dacă aveți dreptate. Stresul și nervii nu aduc nimic productiv, în schimb, dacă stați și analizați situația, s-ar putea să reușiți să faceți ceva bun. Taurii au tendința să pună accentul pe lucrurile care le lipsesc unor persoane dragi și încearcă să umple acele goluri. Totuși, ar trebui să o faceți cu interes, nu criticând acele persoane. În acest fel, aveți toate șansele să fiți respinși, iar tot efortul se dovedește a fi nefolositor.

Horoscop 5 decembrie 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Poate fi dureros să vă confruntați cu consecințele unei decizii proaste pe care ați luat-o, dar astăzi nu puteți scăpa de ea. Dacă nu fugiți de problemele din trecut, ci acceptați consecințele, veți vedea că toți ceilalți din jurul vostru au depășit de mult timp greșelile trecutului și doar voi ați fost cei care erau încă îngrijorați de trecut. Gemenii ar putea trece printr-o perioada nefavorabilă în care se ceartă cu prietenii sau familia. Aceștia nu vor fi prea deschiși la dialog, ci, mai degrabă, vă trântesc ușa în față. Faceți un efort să găsiți o soluție de mijloc pentru a va împăca, pentru a menține situația sub control.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dacă mergeți încet, vă veți simți mai bine, iar asta ar trebui să fie prioritatea voastră azi. Puteți avea o idee grozavă și să începeți imediat. Chiar să nu ezitați, altfel riscați să fiți prinși nepregătiți pentru anumite provocări. În niciun caz să nu rupeți legături importante acum. Poate acum par a fi banale sau inutile însă pe parcurs vă veți da seama de rolul acestora, iar abia atunci veți înțelege de ce era bine să nu puneți punct. Racii trebuie să aibă o viziune mult mai amplă. Este important să petreceți cât mai mult timp în compania unor persoane optimiste, de la care aveți ce învăța. Racii trebuie să fie încrezători în șansele pe care viața le oferă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Horoscopul Leului arată că astăzi poate veți avea parte de un flirt fierbinte. Dacă sunteți singuri, puteți avea o aventură senzuală astăzi, iar dacă vă aflați într-o relație, puteți reaprinde pasiunea cu partenerul, chiar dacă iubirea voastră a devenit deja „îmblânzită”. Bucurați-vă de ocazie! Leii fac eforturi constante de a reduce la minimum problemele cât de mult pot, chiar dacă nu reușesc întotdeauna. Uneori problemele de natură financiară declanșează și alt fel de necazuri în anumite situații, dar nu este ceva care se poate generaliza.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

Horoscop 5 decembrie 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Un conflict poate începe săptămâna aceasta la locul de muncă, dar, dacă rămâneți calmi și nu intrați în dezbatere, cearta poate fi evitată, iar circumstanțele vă vor susține în continuare. Dacă vă simțiți stresați în mediul vostru, nu ar trebui să fiți cei care încearcă să aplaneze situația, pentru că numai voi veți fi afectați de vârtejul emoțional. Încercați să vă țineți departe de tot circul care este în pregătire chiar în aceste momente. Uneori, tot ce puteți face este să nu vă lăsați manipulați și afectați, indiferent despre cine sau ce este vorba. Nativii Fecioară vor să fie apreciați și să primească multe laude în această zi. Le place să fie în centrul atenției. Adoră să fie admirați pentru frumusețea lor debordantă. Din păcate, uneori aceste așteptări aduc dezamăgire.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O lansare neașteptată poate supraîncărca planurile voastre de până acum, dar nu este o tragedie. Este inutil să vă panicați sau să vă pierdeți cu firea. Încercați să înțelegeți și să acceptați schimbarea. Viața se schimbă tot timpul și nu este vorba de planuri rigide, ci de adaptare la circumstanțe. O mică dificultate vă poate scoate din drum doar dacă îi dați voie, puteți privi cu încredere spre viitor în loc de amărăciune, în plus, dacă vă gândiți deja la soluție, aveți un caz câștigat. Nativii Balanță trebuie să acorde atenție maximă sarcinilor de la serviciu. Nu vă lăsați împinși de la spate și respectați-vă cu strictețe atribuțiile!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vă pedepsiți singuri dacă vă stresați și sunteți nervoși din cauza celorlalți. Chiar dacă vi se pare dificil, încercați să depășiți dificultățile și să priviți lucrurile cu alți ochi, din exterior, astfel încât să nu fiți atrași într-o situație din care, mai devreme sau mai târziu, veți dori să scăpați. Va fi dificil și, cel mai probabil, în zadar, iar când se va ajunge în acele momente, veți avea regrete. Fiți cu capul pe umeri și cu mintea limpede! Scorpionii nu au la ei vorbe alese în această zi, dar inima le este deschisă. Sentimentele de bun augur le umplu sufletul, chiar dacă nu se află în concordanță deplină cu vorbele.

Horoscop 5 decembrie 2023 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este timpul, pentru voi, să puneți punct unei aventuri emoționale care a necesitat foarte mult timp și energie. Ar fi bine să vă retrageți, să mergeți mai departe. Necunoscutul și tăcerea pot fi înspăimântătoare și dureroase, dar știm că simțiți că starea actuală nu mai poate fi susținută și, chiar dacă acum este mai greu să mergeți mai departe, rămânând departe, totul va fi consumat și uitat încet. Dacă faceți pasul azi, vă va fi mai ușor în fiecare zi. Curaj și încredere, nu veți da greș! Săgetătorii își asumă responsabilitatea în ceea ce fac. Sunt solicitați pe mai multe planuri, iar munca lor este de un real ajutor pentru ceilalți.

Horoscop 5 decembrie 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Rar vă asumați riscuri, dar astăzi puteți decide să aveți norocul să vă puneți într-o poziție pe care nu o puteți controla cu adevărat, iar Fortuna nu vă va dezamăgi. Dacă lucrurile par să se transforme nefavorabil, nu vă îndoiți de schimbarea pozitivă! Doar aveți răbdare și totul va ieși perfect. Nu uitați că, dacă vreți să construiți ceva mare, trebuie să riscați și să încercați din nou, ori de câte ori este necesar. Capricornii trebuie să își concentreze toate forțele pentru a face ceea ce și-au propus. Trebuie să evite situațiile de tensiune în această zi. Mai bine stau deoparte decât să între în vreo altercație. Dacă faceți parte din această zodie, este indicat să fiți precauți și să stai cât mai departe de posibilele probleme.

Horoscop 5 decembrie 2023 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Un conflict în familie vă poate otrăvi ziua, mai ales când simțiți că cei dragi se îndoiesc de voi. Vreți să vă sprijine în viziunea voastră, dar, în schimb, primiți feedback negativ. Probabil că le este doar teamă că nu vă descurcați singuri, dar, când vor vedea că vă descurcați bine așa și că asta vă face fericiți, și ei vor fi lângă voi. Vărsătorii aspiră să aibă venituri mai mari însă acestea trebuie să se afle în legătură directă cu progresul profesional. În caz contrar, dorința este clar irealizabilă.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Astăzi este momentul ideal pentru a lua o decizie legată de viața voastră amoroasă. Este posibil să existe cineva din mediul vostru cu care vă învârtiți unul în jurul celuilalt, dar acea persoană poate nu este încă pregătită pentru pasul final. Dacă doriți să vă apropiați de aceasta, preluați controlul astăzi, iar dacă nici așa nu se poate, dacă așa decide persoana respectivă, atunci mai bine nu așteptați degeaba. Atenție însă la cum reacționați, deoarece persoana în cauză poate este într-un impas, iar asta nu este vina nimănui. Este o pură întâmplare și trebuie tratată ca atare. Supărările și jignirile nu își au rostul în situația actuală. Peștii nu trebuie să fie supuși impulsurilor care atrag după sine critici nedorite. Trebuie să fie cât mai înțelegători cu partenerul sau partenera de viață pentru a se dezvolta armonios împreună, scrie site-ul Enigmele Uraniei.