HOROSCOP 5 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 5 DECEMBRIE: Citeste Horoscopul din 5.12.2014 pentru toate zodiile pentru ziua de vineri. 
Alina Costache
04 dec. 2014, 12:25
HOROSCOP 5 DECEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2014 – Berbec
Esti intr-un moment in care, fara sa-ti dai seama de ce, aluneci mai mult intr-o zona sumbra a gandurilor tale, desi nu ai nici un motiv. Te paste o vaga depresie, de parca te-ai fi impotmolit in propriile griji si limite. CAPUL SUS, nu ai de ce sa te comporti asa, de parca ti s-au inecat toate corabiile, pentru ca pesimismul nu te caracterizeaza! Sigur vei gasi in preajma ta ceva mult mai bun decat motivul supararilor tale inexplicabile, si de care te poti agata cu toata speranta. Iti vei reveni usor daca scoti mai mult in evidenta acel oricat de mic detaliu excelent din viata ta! Vezi ca ai pentru ce zambi?

Horoscop 5 decembrie 2014- Taur
Esti invitat sa te alaturi unei actiuni, unui proiect din care ai si tu multe de castigat, dar totusi, inainte de a culege roadele, trebuie sa si contribui cu ceea ce stii sa faci tu cel mai bine. Rezultatele foarte bune ale acestei afaceri apar din COOPERARE, completandu-te reciproc cu cei care au si ei un rol de jucat aici. Singuri, fiecare separat, nu ati ajunge la aceleasi roade excelente, dar asa, punand mana de la mana, umar langa umar, idee langa idee, iese un plan colectiv de toata frumusetea care va multumi pe toata lumea care participa echitabil. Poate se lasa si cu bani, dar si acestia se impart, nu doar eforturile!

Horoscop 5 decembrie 2014- Gemeni
Desi nu e genul tau sa te comporti asa, azi esti cam delasator si NU AI CHEF DE NIMIC. Lenevesti prin casa, te ocupi de activitati domestice simple si sedentare, orice, numai sa nu fii prea solicitat fizic sau mental. Daca ai putea, ai dormi cateva ore in plus sau te vei culca mai devreme diseara, pentru ca simti ca nu ai energie si mai bine stai pe loc. Declicul vine din propria ta minte, pentru ca daca te complaci in aceasta situatie, vei simti ca ziua trece fara nimic interesant in program. De tine depinde sa te rupi de comoditatea care te copleseste si, chiar banale sa fie, sa te ocupi totusi de cateva sarcini mai interesante care sa nu te lase sa dormitezi langa soba.

Horoscop 5 decembrie 2014- Rac
Asezi pe umerii persoanei iubite PREA MULTE ASTEPTARI, de parca ti-ai lega acum toate visele numai de el, dar acest lucru s-ar putea sa nu ii prea convina. Cu cat te vede mai ancorat de el, cu atat s-ar putea sa bata in retragere, ca atare nu te agata de el cu toata fiinta ta. A proiecta asupra lui tot ce visezi e o responsabilitate mult prea mare pentru un om si nu va intelege corect nevoia ta imensa de a fi cu cineva, de a iubi si a fi iubit. Pune-te un pic in pielea lui si vezi cum te-ai simti daca el s-ar prinde de tine si nu te-ar mai lasa sa respiri. Nu te-ai simti prea bine, nu-i asa? Si el e in aceeasi situatie, deci… altuia nu-ti face ce ti-e nu-ti place!

Horoscop 5 decembrie 2014- Leu
Joci un rol foarte important in mediul in care te afli si simti ca nu mai ai deloc timp pentru tine. Mereu cineva te solicita, telefonul suna intr-una, mereu cineva trage de tine si iti cere parerea incat vei fi intr-o continua ALERGATURA de colo-colo, pentru a fi de folos celor care te cheama. Iti place aceasta postura, semn ca lumea te apreciaza, dar aceasta popularitate te lasa pe tine fara energie. La finalul zilei, vei descoperi ca nu ai avut timp nici sa bei un pahar cu apa, ca nu ai avut timp nici sa respiri, deci propria ta persoana a disparut cu totul din peisaj. Minut cu minut, ai stat la dispozitia altuia, dar te simti bine asa.

Horoscop 5 decembrie 2014 – Fecioara
Uneori, a fi mai bun decat ceilalti nu e o garantie a integrarii tale in lumea din jur. Tu ai azi un atu numai al tau, de care esti mandru si care atrage atentia asupra ta, dar parca nu te simti in largul lui tocmai datorita acestuia. Accepta-ti UNICITATEA si talentul special si ajuta-i pe cei din jur sa te cunoasca asa cum esti, ca si cum nu ai fi cu nimic mai special decat ei (chiar daca esti). Te simti ca in povestea cu ratusca cea urata, dat cumva la o parte pentru ca era altfel, dar care la final s-a dovedit a fi o superba lebada. Cauta deci compania celor la fel de speciali ca si tine. A ramane printre cei multi si comuni, te poate face sa te simti inadaptat, strain, ciudat.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'