HOROSCOP 5 IUNIE 2019: ce zodii sunt lovite miercuri de noroc

HOROSCOP 5 IUNIE 2019: Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

04 iun. 2019, 09:09
HOROSCOP 5 IUNIE 2019: ce zodii sunt lovite miercuri de noroc

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ceva îţi spune să nu duci mai departe ce ai început, pentru că au apărut motive de suspiciune cu privire la şansele de succes ale acestei acţiuni. Mai bine o amâni, o laşi pe altădată, deoarece acum nu sunt întrunite toate condiţiile necesare unui succes deplin. Ceva te trage de mânecă, îţi spune să fii prudent, să nu te bagi mai mult decât e cazul, deocamdată, deci ai face mult mai bine dacă ţi-ai asculta vocea interioară care spune: stai pe loc. Vei vedea că aşa e mai bine, pentru că în câteva zile lucrurile vor evolua din nou foarte bine, după ce hopul care apare acum în cale se va ridica de la sine. Nu depinde de tine să dai deoparte piedica, ţine de alţii, tot ce poţi face e să te opreşti şi să aştepţi.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu eşti foarte convins dacă merită să te implici şi tu într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna. Ceva îţi spune că nu ai nimic bun de câştigat de aici, ci doar ai ţine cuiva companie. Dacă tu consideri că a face doar act de prezenţă în viaţa altuia este suficient de important, vei participa şi tu cu ceea ce ştii sau poţi, deşi sufletul tău e în cu totul altă direcţie. Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuţi cum ştii mai bine, îi ţii companie, dar nu eşti încântat de ceea ce vrea el să obţină. Prefă-te că ţii cu el în totalitate, pentru că de asta are nevoie: de susţinere.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Unii îţi aduc în permanenţă aminte de cele mai neplăcute evenimente din trecut, descoperind cu aceasrtă ocazie câăt de mulţi inamici ai. În loc să-ţi ridice moralul şi să te ajute să uiţi odată lucrurile urâte din trecut, au ei grijă să-ţi vorbească numai de vechile erori. Le duci după tine ca pe o pată pe reputaţia ta, deşi tu, între timp, ai realizat de o sută de ori mai multe lucruri bune, dar aşa sunt oamenii: au o doză de răutate şi invidie şi abia aşteaptă să-ţi taie elanul cu aspecte de demult care ar fi trebuit să fie uitate. Dar ei te-au pus la ineex şi exact când ţi-e lumea mai dragă, iar te pun în faţa istoricului tău jenant. Nu pune la suflet, recunoaşe-ţi trecutul aşa cum e, arătând cine eşti tu cel de astăzi! Ştii cum e: faci o mie de lucruri bune, dar lumea te ţine minte pentru cea mai mică greşeală.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Visezi frumos şi când vezi că visele tale încep să prindă contur din ce în ce mai bine, prinzi curaj să mergi şi mai departe! Unii ar putea spune că te comporţi ca un copil, furat de iluzii frumoase, dar tu crezi cu tărie în visele tale şi nu te vei lăsa până nu le duci la îndeplinire. Nu te lăsa influenţat de cei care sunt tentaţi să reducă la zero planurile altora, considerând că doar ale lor contează, ci demonstrează-le că, spre deosebire de ei, care doar vorbesc despre ce vor să facă, tu chiar pui umărul să construieşti ce visezi!

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Nu poţi fi numai tu liderul într-o acţiune care a ajuns într-un impas. Îţi recunoşti neputinţa sau neştiinţa într-o situaţie care te depăşeşte, recunoscând, cu această ocazie, că există alţii mult mai bine pregătiţi, potriviţi pentru poziţia de lider. Apare cineva care preia conducerea proiectului căruia tu nu-i mai dai de capăt şi, chiar dacă îţi convine sau nu, îl vei urma întocmai, pentru că ştie ce spune. Tu ştii să treci cu vederea multe, faci compromisuri şi mai ales laşi orgoliile deoparte atunci când trebuie, dacă e în joc succesul tău, deci merită să pleci capul în faţa acestei persoane care, cel puţin azi, e mult mai potrivită în poziţia de şef.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Atitudinea jucăuşă pe care o abordezi azi e perfectă pentru a lupta cu nervii celor din jur. Nu pune la suflet criticile sau conflictele care mocnesc în preajma ta, dar nici nu aluneca spre extrema cealaltă (spre ironie şi batjocură), altfel reacţia celor din jur ar putea fi şi mai agresivă. Trebuie să-ţi controlezi un pic atitudinea cinică, pentru că unii nu vor înţelege corect glumele tale, ci le vor considera dovezi de impertinenţă, obrăznicie sau răutate, deşi nu e nimic din toate acestea, ci doar un chef grozav să glumeşti, să te distrezi pe seama oricărui motiv care apare.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Emoţiile tale cresc în intensitate pentru că se apropie din ce în ce mai mult un eveniment care naşte stări ciudate în interiorul tău. Ca tracul actorului dinaintea ieşirii în scenă. Ca emoţia de dinaintea primei întâlniri. Un soi de teamă, ca atunci când trebuie să apari în faţa unui juriu care urmează să-ţi estimeze cunoştinţele. Tu oricum eşti o zodie eminamente emoţională şi ai trăiri extrem de puternice, dar azi trebuie să le canalizezi într-o direcţie constructivă, ca să nu te apuce plânsul când ţi-e lumea mai dragă sau să aluneci în depresie când ar trebui să fii cel mai stăpân pe tine. Pregăteşte-te sufleteşte!

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ceea ce faci acum cu entuziasm şi energie pozitivă evoluează ca la carte, încât vei ajunge repede la rezultatele visate. Încearcă să mai atragi şi pe alţii în barca ta, pentru că ai mare nevoie de susţinere, de îmbărbătare, de o motivaţie, şi acestea vin doar prin intermediul unor tovarăşi veseli, optimişti, care îţi ridică moralul. Când îi vezi pe ei atât de entuziasmaţi, nu poţi sta pe margine şi nici nu poţi vedea doar piedicile. Molipseşte-te de energia lor pozitivă, pentru că e o atitudine de învingător, aşa cum ai şi tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se conturează la orizont. Nu e departe!

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai stat tu o vreme complet detaşat de o situaţie cu un oarecare factor de risc, dar acum nu mai poţi privi de pe margine, ca şi cum nu te-ar privi personal. Ba da, te priveşte şi pe tine şi simţi nevoia să intervii rapid, fără a mai aştepta soluţii de la alţii. Totuşi, după ce te vei implica direct, vei descoperi şi punctele sensibile ale acestei probleme şi vei deveni mult mai îngrijorat, şi mai pesimist. Descoperi că lucrurile sunt totuşi mai grave decât ţi se părea în momentul când analizai totul de pe margine. Acum, direct implicat, vezi şi greutăţile, şi riscurile, şi piedicile, şi aluneci uşor spre o uşoară senzaţie de neputinţă, spunându-ţi că mai bine nu te băgai.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti ca meşterul Manole sau ca un inventator care face şi reface acelaşi experiment, iar şi iar, până când ajunge la rezultatul dorit. Ca atare nu pretinde să ajungi din prima încercare acolo unde ţi-ai propus, pentru că vor fi multe ratări până la roadele visate. Important e să înveţi mereu ceva util din fiecare hop prin care treci, deci, dacă nici azi nu-ţi iese, nu te bosumfla şi nici nu renunţa. Verifică unde ai greşit şi ce ai învăţat nou din acest experiment, ca să aplici la viitoarea încercare. Nici următoarea nu e de succes? Nu-i nimic, eşti încă elev la un curs de perfecţionare, dar la final vei fi mândru de tine!

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vino cu picioarele pe pământ, pentru că trăieşti într-o iluzie! Lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi tu, pentru că ai ridicat foarte sus ştacheta şi ai aşteptări mult prea mari de la o situaţie care evoluează cât se poate de banal. Nu pretinde sau nu spera mai mult decât poţi obţine, deci fii realist când îţi propui un ţel, ca nu cumva să visezi ceva ce nu ai de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs că lucrurile evoluează într-o direcţie bună, normală, dar nu spre ceva ieşit din comun, aşa cum ai dori tu, deci priveşte sensul în care mergi ca pe direcţia adecvată situaţiei de faţă, dar nu o acoperi în lumini strălucitoare.

HOROSCOP 5 IUNIE 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Visele tale ajung într-un punct sensibil în care rişti să renunţi la ce doreai să atingi. E un hop inerent în drumul oricui către succes, când începi să te îndoieşti singur că ceea ce visezi chiar este posibil, dar tocmai în astfel de momente trebuie să-ţi aduni mai tare forţele ca să depăşeşti momentul. Cei din jur sunt vinovaţi de aceste suspiciuni care ţi se bagă pe sub piele, pentru că ei te trag înapoi, spun nus e poate la orice, îţi prezintă viitorul în culori sumbre şi începi să gândeşti ca ei. Nu renunţa, visul tău nu e acelaşi cu visul lor, deci numai de tine depinde ca tu să ajungi acolo unde ţi-ai propus, trecând peste obstacole cu capul sus şi cu fermitate.