Horoscop 5 Mai 2015: Balanţele îşi fac iluzii, iar Leii se organizează financiar

Horoscop 5 Mai 2015: Zodia balanță este gata pentru un nou început dar și pentru noi iluzii, iar Leii își organizează cum trebuie partea financiară, potrivit Bewoman.ro.

05 mai 2015, 05:34
Horoscop 5 Mai 2015: Balanţele îşi fac iluzii, iar Leii se organizează financiar

Horoscop Berbec 5 Mai 2015

V-ați obișnuit să profitați de oportunitățile care apar și vă legați de tot ce e nevoie pentru a le obține. Astrele vă îndeamnă să vă îndreptați atenția spre obiectivele dvs. În dragoste, este o zi destul de controversată în relația de cuplu.

Citeşte şi Horoscop: Top 4 zodii cu ghinion la bani în luna mai

Horoscop Taur 5 Mai 2015

Profitați de calmul acestei zile și pregătiți-vă pentru sarcinile viitoare. Aceasta poate fi o zi minunată, dacă vă decideți să vă bucurați de ea împreună cu familia. În dragoste, vă bucurați de înțelegere cu persoana iubită. Distrați-vă cu jocul preferat, vă face bine.
 
Horoscop Gemeni 5 Mai 2015

Ați putea descoperi unele indicii interne care vă ajută în creșterea personală și să faceți față eșecurilor cu mai mai mult calm. Mai mult decât atât, ați putea avea succes într-un joc sau concurs. În dragoste, cineva va începe să vă aprecieze mai mult ca persoană și se poate îndrăgosti de dvs.

Citeşte şi LOTO: Ce numere îţi aduc noroc în funcţie de zodie

Horoscop Rac 5 Mai 2015

Acum, că ați stabilit următoarele dumneavoastră strategii, luați o pauză și nu vă mai gândiți. Dedicați timpul și analizați starea dvs de spirit dar și nevoile emoționale. În iubire, începutul unei relații foarte speciale v-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.