HOROSCOP 5 MARTIE 2020. Zi de aur pentru o zodie, dă lovitura la Loto

Ziua de joi se anunță una plină de provocări pentru nativii zodiacului, pe care unii o vor trece cu brio în timp ce alții se vor împotmoli. Însă, astrologii vin și cu un sfat în ajutorul nativilor. Dacă ești curios să afli ce ți-au pregătit astrele, poți găsi răspunsul în materialul de mai jos

04 mart. 2020, 14:23
HOROSCOP 5 MARTIE 2020. Zi de aur pentru o zodie, dă lovitura la Loto

Horoscop Berbec

Pentru Berbeci se anunță o zi dificilă, așa că sfatul astrologilor pentru acești nativi este fie corecți, mai ales în relațiile profesionale, dar și mai înțelegători. Spre seară, atmosfera se va mai relaxa, astfel nativii vor participa la un eveniment monden sau la un spectacol.

Horoscop Taur

Taurii vor avea parte de o zi relaxantă în care nu se vor ivi foarte multe sarcini de rezolvat la orizont. În schimb, e posibil ca un prieten să aibă nevoie de ajutorul acestora. Sfatul astrologilor pentru Tauri este să fie altruiști pentru că roata s-ar putea întoarce oricând.

Horoscop Gemeni

Ziua de joi va fi una specială pentru Gemeni, deoarece aceștia sărbătoresc reușita unei persoane foarte dragi din viața lor. Așadar, nativii vor fi plini de voie bună și dornici să se distreze în compania persoanei de care vorbeam mai devreme. Sfatul astrologilor pentru Gemeni este să fie mai încrezători în forțele proprii.

Horoscop Rac

Vești importante pentru Raci! E posibil ca partenerul de cuplu să vă ceară în căsătorie. În acest sens, astrologii vă sfătuiesc să analizați cu grijă situația fără să răniți sentimentele partenerului. Adică, e foarte importat să știți ce vreți de la relația voastră și dacă sunteți pregătiți pentru acest pas.

Horoscop Leu

Leii se bucură de câteva zile libere pe care le vor petrece în compania propriei persoane. Nativii se vor face câteva plimbări în natură, vor face curățenie în casă și se vor pune la punct cu planurile de viitor. După aceste zile, nativii vor porni la drum mult mai relaxați.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare se anunță o zi tensionată, fie la serviciu, fie în dragoste. Sfatul astrologilor este să fiți calculați și nu lăsați pe nimeni să vă facă să credeți că nu puteți reuși să vă îndepliniți visurile. Demonstrați curaj, încercați și luptați pentru lucrurile în care credeți cu adevărat și nu lăsați părerile negative să vă doboare.

Horoscop Balanţă

Balanțele vor munci din greu pentru a-și reafirma poziția la locul de muncă și pentru a demonstra că pot mult mai mult de atât. Sfatul astrologilor este să fiți prudenți și calmi, iar veștile bune vor ajunge și pe strada voastră, în cele din urmă. 

Horoscop Scorpion

Scorpionii se vor trezi plini de energie și de voie bună și cu o dorință puternică de a cuceri noi înălțimi. S-ar putea să creați lucruri uimitoare, iar cei dragi categoric vor fi încântați de atitudinea voastră și de atmosfera pe care o veți crea în jurul vostru.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pun la cale o petrecere, iar cum timpul se scurge cu rapiditate, aceștia trebuie să se pună la punct cu ultimele detalii. Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să fie prudenți cu achizițiile costisitoare și să fie mai relaxați. Petrecerea va fi cu siguranță una pe cinste!

Horoscop Capricorn

Ziua de joi îi va pune pe Capricorni în fața unei situații în care vor trebui să facă o schimbare. Astfel, nativii decid să se apuce se sport sau să meargă la niște cursuri de dans. Astrologii îi sfătuiesc pe nativi să nu renunțe la drumul pe care l-au ales și să fie mai încrezători în forțele proprii.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători se anunță probleme în dragoste, însă o bună comunicare poate schimba radical situația. Este important să vorbiți deschis în cuplu și să spuneți lucrurilor pe nume, pentru că altfel situația nu se va schimba, ci din contră se va înrăutăți.

Horoscop Pești

În schimb Peștii au parte de o surpriză plăcută în dragoste. Partenerul de cuplu sau viitorul partener va face un pas important și vă va surprinde cu o declarație de dragoste. De asemenea, pe seară se anunță o cină romantică în doi.