HOROSCOP 5 MARTIE: Nu e cazul să-ţi înfrunţi şeful!

HOROSCOP 5 MARTIE. "Cu toate că se anunţă o zi cam agitată, cu multe lucruri de rezolvat, tu îţi vei impune ritmul propriu, reuşind să duci la bun sfârşit o bună parte din activităţi", prezic astrele pentru Peşti. Citeşte previziunile pentru celelalte zodii. 

04 mart. 2014, 20:52
HOROSCOP 5 MARTIE: Nu e cazul să-ţi înfrunţi şeful!

Berbec
Banii reprezintă unul dintre subiectele importante pentru tine astăzi, cu atât mai mult dacă este implicată şi familia. Vei avea o abordare cât se poate de practică în privinţa învestirii oricăror sume cu scopul de a creşte confortul în cămin şi, în plus, te poţi baza pe ceea ce-ţi şopteşte intuiţia. La serviciu reuşeşti să gestionezi lucrurile cu multă stăpânire de sine, fiind conştient atât de capacităţi, dar şi de limite. În plus, dacă nu eşti prea fixist în convingeri poţi obţine profituri. 

Taur 
Deşi ai parte astăzi de multă energie pe care o poţi mobiliza la nevoie, totuşi îţi vei impune un ritm mai lent astfel încât să reuşeşti să rezolvi tot ce ţi-ai propus. Şi fiindcă e o zi favorabilă, ai putea lua legătura cu cineva din familie sau chiar cu un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult. Aspectele legate de obţinerea unui împrumut sau de zona juridică se pot soluţiona favorabil dacă-ţi păstrezi calmul şi eviţi să susţii mereu aceleaşi puncte de vedere. 

Gemeni 
Ziua este favorabilă unor activităţi ferite de ochii lumii, unde poţi profita de linişte ca să faci puţină ordine în bugetul familiei, dar şi să decizi oportunitatea de a susţine pe cineva apropiat cu o sumă de bani. La serviciu e bine să ţii cont de situaţii similare din trecut şi de orice bănuială aparent nefondată. Seara însă este un moment bun să te bucuri de un relaxant tratament corporal care te va ajuta să te detensionezi, lăsând în urmă toate emoţiile negative acumulate. 

Rac 
O zi mai relaxată, în care să poţi să ieşi la o şuetă împreună cu prietenii, să savuraţi o mâncare bună sau să mergeţi la un spectacol, pare cea mai bună soluţie. De asemenea, puteţi trasa planuri privind petrecerea vacanţei. În plus, oricât ai fi influenţat de sentimente şi de nevoia de a demara ceva ieşit din comun, reuşeşti totuşi să-ţi păstrezi activă latura pragmatică. Astfel, nu pierzi din vedere planurile de viitor dar ştii până unde poţi merge fără a risca inutil. 

Leu 
Calmul şi controlul de sine cu care gestionezi chestiunile cele mai importante de la serviciu te fac astăzi remarcat şi realmente admirat de cei din jur. Şi chiar dacă poţi părea mai lent în acţiune că de obicei, de fapt eşti concentat la maxim să duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. În orice demers financiar legat de taxe, impozite, împrumuturi e bine să faci o mică investigaţie înainte de a trece la acţiune, evitând riscul de a ţi se prezenta o situaţie diferită de cea reală. 

Fecioara 
Contactul cu persoane sau locuri exotice pare să-ţi suscite astăzi interesul, dar nici ocazia de a experimenta din punct de vedere culinar nu este de refuzat. Aşa că, dacă ai ocazia, invită un prieten sau pe cineva drag să ţi se alăture într-o evadare din ternul cotidian. Dacă ai de gând să aprofundezi un hobby mai vechi, azi e un moment bun deoarece reuşeşti să dozezi eficient resursele financiare dar şi energetice astfel încât să poţi să-l transformi în ceva serios. 

Balanţă 
Atâta timp cât îţi păstrezi o imagine realistă privind susţinerea din partea colegilor dar şi viabilitatea planurilor tale de viitor, poţi avea de câştigat din punct de vedere financiar dacă mergi pe soluţiile deja verificate. În plus, nu e cazul să-ţi înfrunţi şeful înainte de a cântări bine situaţia. În familie, dacă există încă tensiuni referitoare la subiecte importante pentru tine, acum ai ocazia să analizezi cu calm stările prin care treci şi să găseşti sursele generatoare de anxietate. 

Scorpion 
Astăzi îţi dedici mai mult timp şi atenţie partenerilor tăi de dialog, fără însă a putea fi abătut de la planurile tale. Reuşeşti să-ţi menţii cu fermitate părerile şi îţi displac improvizaţiile. Totuşi, o mai mare deschidere către ideile şi nevoile celorlalţi ar fi binevenită, atâta timp cât nu scapi din vedere şi posibile înţelegeri secrete, care nu-ţi sunt favorabile. Ultima parte a zilei ar fi indicat să le-o dedici celor dragi, alături de care să te bucuri de momentele de intimitate.

Săgetător 
Ritmul în care îţi vei desfăşura astăzi activităţile cotidiene va părea uşor încetinit dar tot ce contează acum pentru tine este să-ţi faci treaba cât mai eficient, oricât de mult ţi-ar lua acest lucru. În plus, nimic nu-ţi va perturba emoţiile, reuşind să dozezi controlat toate resursele şi să scoţi bani şi din piatră seacă. Totuşi, oricât ai fi de ocupat, fă-ţi timp pentru o mică plimbare în natură sau pentru un tratament corporal care să-ţi ofere relaxarea de care ai atâta nevoie. 

Capricorn 
Senzualitatea dar şi bucuriile pe care ţi le pot furniza simţurile sunt astăzi în atenţia ta, căutând să-ţi faci ziua cât mai plăcută. Fie că alegi să petreci cea mai mare parte a zilei împreună cu persoana iubită, fie alături de copiii tăi, cele mai bune soluţii includ şi o cină copioasă în oraş sau, de ce nu, o piesă de teatru sau un concert. Vei fi uimit de cât de bine comunicaţi între voi, aproape din priviri, şi vei realiza cât de mult te transformă aceste relaţii, dacă la acorzi timp. 

Vărsător 
Uneori, cea mai potrivită modalitate de te bucura de micile plăceri ale vieţii este totuşi retragerea în sânul familiei, iar astăzi este o astfel de zi. În plus, îţi va fi mai uşor să te abţii de la discuţii contradictorii doar de dragul de a avea un punct de vedere diferit, controlându-ţi mai bine reacţiile. De altfel, aceste momente de linişte le poţi fructifica încercând să te debarasezi printr-o abordare mai realistă de temeri care-ţi subminează încrederea în forţele proprii. 

Peşti 
Cu toate că se anunţă o zi cam agitată, cu multe lucruri de rezolvat, tu îţi vei impune ritmul propriu, reuşind să duci la bun sfârşit o bună parte din activităţi. N-ar fi exclusă nici o mică deplasare la rude apropiate pentru a stabili mai concret detaliile financiare ale unui proiect comun. Totuşi, deschiderea către dialog trebuie dublată de disponibilitatea către compromis, fără a te crampona de ideile tale fixe, dar şi de claritatea în exprimarea verbală sau în scris. 

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro