HOROSCOP 5 septembrie 2014. Ce ţi-au rezervat astrele

Vezi ce iti rezerva astrele in dragoste, familie si cariera pentru vineri, 5 septembrie 2014.

04 sept. 2014, 20:01
HOROSCOP 5 septembrie 2014. Ce ţi-au rezervat astrele

Berbec – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Simti ca radiezi de la interior spre exterior cu activitatea ta fizica intensa si cu ingredientele tale proaspete si nutritive. Ai putea sa fii inspirata sa combini joaca cu prietenii tai si cu cautarea ta la capitolul sanatate.

Taur – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Cupidon se ocupa de viata ta amoroasa in aceasta perioada. Auto-exprimarea este numele jocului pe care il faci acum, asa ca iti pui inima pe tava. Fii indrazneata si preia conducerea in relatie. S-ar putea sa te cuprinda „febra” de a face copii.

CITESTE SI: Horoscop: Cumpenele tale în luna septembrie, în funcţie de zodie

Gemeni – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Iti analizezi spatiul in care locuiesti si faci mici ajustari pentru un efect maxim. Cumperi niste accesorii, schimbi operele de arta de pe pereti. La capitolul amoros, porti discutii despre cum sa faci copii.

Rac – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Modul tau de a flirta preia in forta viata ta in urmatoarea perioada. Ai grija sa nu dai din gene in directia gresita. Daca esti singura, te descurci de minune la o sesiune de speed-dating.

Leu – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Cand este vorba de afectiunea pentru cei dragi, conteaza doar ce este mai bun pentru ei. Acum este timpul sa aplici aceeasi logica, numai ca o pui in directia ta. Indreapta-ti atentia catre ingrijirea personala.

Fecioara – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Cand este vorba de dragoste, incepe cu persoana pe care o vezi in oglinda. Astazi simti chemarea iubirii de sine. Chiar daca esti intr-o relatie sau nu, este cazul sa faci proiectele tale prioritare.

VEZI SI: Cel mai sincer horoscop al defectelor pentru fiecare zodie

Balanta – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Scumpul romantism preia conducerea. Ai unda verde sa fii cat de romantica vrei tu. Recunoaste ca indiferent cat de rasfatata poti fi de acea persoana speciala, nimeni nu este perfect.

Scorpion – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Cand este vorba de problemele amoroase, azi ai unda verde pentru a-ti scrie propriile reguli. Esti incantata in legatura cu niste lucruri – incepand de la conceptia copiilor pana la casatorie.

Sagetator – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Esti nerabdatoare sa visezi. Incepand de azi, latura ta creativa se ocupa de o viata amoroasa care chiar te face fericita. Nu te multumi cu putin, nici macar cu locul doi. Nu te lamenta intr-o relatie.

Capricorn – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Diversitatea condimenteaza viata, in special cand este vorba de dragoste. Azi ai mintea deschisa la niste posibilitati romantice. Ramai receptiva, chiar daca un anumit barbat nu este „tipul” tau.

Varsator – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Esti pur si simplu irezistibila. Pune telefonul pe silentios in numele distractiei din spatele usilor inchise de la dormitor. Nu te poti abtine sa nu atragi oameni in sfera ta. Pastrezi resursele pentru cineva special.

Pesti – horoscop vineri 5 septembrie 2014

Ai nevoie doar de iubire. Spune adio relatiilor cu beneficii si adopta relatiile monogame. Te dedici cuiva care te face fericita pe mai multe niveluri. Fii pregatita si cunoaste-ti limitele, facand prioritatile corecte.