HOROSCOP: 5 zodii care iubesc prea mult şi suferă

Să fii îndrăgostit înseamnă să îţi pui în pericol inima şi să devii complet vulnerabil. Unii riscă tot pentru dragoste, pe când alţii sunt foarte reci, tu din ce categorie faci parte?

09 feb. 2017, 07:00
HOROSCOP: 5 zodii care iubesc prea mult şi suferă

Aceste 5 semne zodiacale sunt cele care se îndrăgostesc foarte greu:

1. Berbec

Berbecul este atât de dornic să pună pasiune în orice relaţiile în care se implică, încât uită că orice iubire vine cu un risc şi că el ar putea sfârşi să ofere mai mult decât primeşte. Îi place să se afunde în relaţii. El încearcă din greu să facă lucrurile să funcţioneze şi are atâtea de oferit astfel încât partenerul lui ar putea deveni leneş în relaţie. Din fericire, îşi dă seama la timp când acest lucru se întâmplă!

2. Gemeni

Nativul din Gemeni iubeşte sentimentul de a intra într-o nouă relaţie, iar fiorul unui nou partener devine foarte excitant pentru el. Sentimentele de atracţie sunt atât de puternice încât scapă de orice temeri şi este complet sinceră cu privire la ceea ce simte. În stadiile incipiente ale unei relaţii, ea este prea lipicioasă şi prea dornică să îi facă pe plac partenerului. Atunci când se întâlneşte cu cineva, simte o nevoie puternică de a-l satisface. Relaţiile ei tind să fie scurte, dar foarte intense.

3. Balanţă

O Balanţă este extrem de loială partenerului ei şi va vrea să evite conflictele cu orice preţ. Ea îşi iubeşte atât de mult jumătatea încât este capabilă să îi dea mai mult chiar decât cere. Acesta este modul ei de a-şi exprima admiraţia. Atunci când se află într-o relaţie, ea este complet îndrăgostită şi crede că altruismul este cel mai important lucru. Lucrurile se complică atunci când nu există reciprocitate. Ea vede doar ce e mai bun în oamenii din jurul ei şi uită că nu toţi vor avea grijă de inima ei. 

Citeşte mai multe pe eva.ro