HOROSCOP 6-12 AUGUST 2018: Şanse mari să câştigi bani în plus în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

05 aug. 2018, 07:43
HOROSCOP 6-12 AUGUST 2018: Şanse mari să câştigi bani în plus în această săptămână

BERBEC

Vei începe această săptămână cu o cheltuială neprevăzută, însă din fericire ai făcut ceva economii în ultima perioadă şi te vei descurca cu toate. Dat fiind faptul că ai început să strângi bani pentru o ajuta pe cineva din familie, bunătatea îţi va fi răsplătită cu vărf şi îndesat în viitor. Cu toate că nu aştepţi nimic în schimb, există o justiţie divină care are grijă de toţi cei de pe Pământ. 

TAUR

E rost de investiţii majore în această săptămână, semn că situaţia ta financiară este una bună. Chiar dacă după achiziţiile cu pricina vei rămâne cu cardurile goale, vei simţi că ai muncit cu un scop şi vei fi mândră de realizările tale. Nimic nu îţi stă în cale atunci când îţi propui ceva, cu toate că pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti e nevoie de multe eforturi şi multe compromisuri. 

GEMENI

În acest început de săptămână te vei remarca la locul de muncă sau la un examen pe care trebuie să îl susţii. Eşti foarte bine pregătită în ceea ce priveşte domeniul ales, de aceea nimeni nu te poate face să dai înapoi. Ştii ce vrei de la viaţă şi mai presus de orice, ştii ce eşti dispusă să faci şi ce nu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Fermitatea de care dai dovadă te face extrem de atrăgătoare. 

RAC

Este o şansă bună de a încerca să câştigi mai mulţi bani în aceste zile, pentru că astrele sunt de partea ta. Îţi poţi suplimenta veniturile investind într-o pasiune de-a ta sau încercând să te reorientezi profesional. Nu strică niciodată să ştii cât mai multe lucruri şi să fii pregătită în cât mai multe domenii de activitate. Ai toată susţinerea celor dragi, iar lucrurile sunt mult mai simple astfel. 

LEU

Aroganţa de care dai dovadă în primele zile ale acestei săptămâni îţi pun pe fugă colegii sau partenerii de afaceri. Dacă continui să îi tratezi de sus pe cei din jurul tău nu mai există nicio şansă de salvare pentru tine în ceea ce priveşte cariera pentru care te-ai zbătut atât până acum. Toate eforturile tale se pot duce pe apa sâmbete cu doar câteva gesturi nepotrivite, dar va fi o lecţie de viaţă pentru tine!

Citeşte mai multe pe eva.ro