HOROSCOP 6-12 mai Camelia Pătrăşcanu. O săptămână de coşmar pentru mulţi, care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

HOROSCOP 6-12 mai Camelia Pătrășcanu. Balanțele rezolvă lucruri administrative, Vărsătorii încep săptămâna cu chef de distracție

06 mai 2019, 08:47
HOROSCOP 6-12 mai Camelia Pătrăşcanu. O săptămână de coşmar pentru mulţi, care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

HOROSCOP. Astologul Camelia Pătrășcanu a vorbit, duminică, la Antena 3 despre tendințele astrale ale noii săptămâni.

Luna este în creștere, așa că ne mobilizăm pentru propriul nostru interes, pentru abundență, pentru prosperitatea pe care vrem să o atingem. Sunt multe lucruri de făcut. Luni, marți și miercuri, până în prânz, pentru că Luna traversează Gemenii, sunt zile foarte bune pentru informare.

Dacă avem de aflat cum să rezolvăm o anumită problemă, aceste zile ne vor aduce informații suficiente pentru a găsi o soluție sau pentru a prelucra toate datele astfel încât să ieșim din problema cu care ne batem capul. 

E foarte posibil ca joi să trebuiască sa facem ceva fundamental pentru noi, să luăm o poziție. să acumulăm resurse pentru ceea ce vrem să facem.

Vineri, sâmbătă și duminică, Luna travsersează Leul și este, indiferent de vreme, chef de distracție, de activități inedite și s-ar putea să ajungem în locuri pe unde nu am mai fost.

HOROSCOP BERBEC – trebuie să fie foarte harnici și isteți – asta se întâmplă mai ales luni, marți și miercuri. Găsesc soluții, își pun întrebări și poate chiar mai învață o deprindere nouă. Multe întâlniri, multe discuții în prima jumătate a săptămânii. Sunt foarte centrați pe siguranța lor, fie în casă, fie la serviciu. Asta se întâmplă mai ales de miercuri după-amiază, joi și vineri, în prima parte a zilei. Apoi, de vineri după-amiază este chef de distracție. Orice au de făcut o vor face destul de lejer.

HOROSCOP Taur – sunt foarte pragmatici și au un început de săptămână foarte bun. Încearcă să se folosească de situațiile pe care le traversează în propriul lor interes chiar și financiar. Calculează de unde le iese mai bine sau mai mulți bani. Joi și vineri sunt foarte siguri pe opiniile lor și s-ar putea să se confrunte cu cineva.

HOROSCOP Gemeni – au și ei un început de săptămână foarte bun, pentru că Luna le trece prin semn. Au un spirit deschis și asta îi face foarte intuitivi – se prind unde e bine pentru ei și unde nu. Sunt foarte deschiși către întâlniri și grupuri și le vin informații foate bune de la persoane necunoscute. La rândul lor oferă oamenilor cam ce vor să primească. Apoi, miercuri și joi sunt zile foarte bune sub aspect financiar.

HOROSCOP Rac – o săptămână care începe cu tot felul de frământări și griji, e posibil să fi lăsat nerezolvat ceva în săptămânile din urmă. Joi și vineri, pentru că Luna le trece prin semn sunt deosebit de sensibili la ce se întâmplă în mediul lor, reacționează imediat dacă ceva nu le convine. Fac economie în weeekend.

HOROSCOP Leu – pun preț pe prieteni. S-ar putea să primească un cadou și asta să-i flateze foarte mult. În schimb, resping alți prieteni care îi cam sâcâie în această perioadă pentru că au nevoie de multă libertate în primele zile ale săptămânii. Au însă idei creative. Joi și vineri, rezolvări ale unor probleme care țin de sfera profesională. Atenție și la sănătate.

HOROSCOP Fecioară – pot fi într-o poziție în care fie explică altora cum stau lucrurile, le dau soluții sau își impun punctul de vedere chiar și în fața șefilor. Experiența pe care au acumulat-o de-al ungul timpului este extrem de importantă acum. Pentru restul săptămânii au parte de prieteni, dar nu și de foartă multă distracție. Mai mult nostalgie, o întâlnire care le spune foarte multe.

Citește mai multe aici