Horoscop 6 DECEMBRIE 2020. Fa ce-ti spune inima!

Dragostea este calea, iar tu ar trebui sa iti urmezi inima. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

06 dec. 2020, 06:06
Horoscop 6 DECEMBRIE 2020. Fa ce-ti spune inima!

Horoscop 6 DECEMBRIE 2020. Venus si Neptun isi completeaza conversatia romantica, in timp ce Luna in Leu creste senzualitatea. Marte se conecteaza cu Nodul lunar Nord si te impinge la riscuri.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta zi iti aduce influente astrale favorabile, ajutandu-te sa iti gasesti puterea necesara ca sa clarifici aspecte ce ti-au cauzat mult stres si confuzie. Fa bine sa nu te panichezi si asigura-te ca eviti contradictiile si potentialele conflicte din nimicuri cu altii. Asta iti va da suficient de multa libertate mentala ca sa te concentrezi doar pe ale tale si sa le faci bine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele de viata ce au avut de suferit din cauza amanarilor, punand presiune pe tine, acum se indreapta spre solutii pozitive. Asta te ajuta sa te decompresezi si sa te relaxezi. Intri intr-o noua faza, mai creativa, in care poti inchide usa spre trecut pentru totdeauna si sa ai un inceput dinamic, plin de optimism si energie.

Horoscop 6 DECEMBRIE 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa fii flexibil dar totodata decis daca vrei sa te ocupi de obstacole si de problemele ce pot aparea din sesnin azi. Tu ai tot ce este nevoie ca sa reusesti. Tot ce iti trebuie este sa ramai fidel tie insuti si drumului pe care ti l-ai construit pentru tine. Vei avea ocazia sa rupi legaturi vechi si sa incepi curat un nou inceput.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop 6 DECEMBRIE 2020 DRAGOSTE Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 6 DECEMBRIE 2020. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa.
Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Horoscop 6 DECEMBRIE 2020.  Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ingerii flacarii albe divine te ajuta acum sa vezi frumusetea din relatia ta curenta cu un partener. Ei te deschid si spre experiente complet noi ce iti vor aduce incantare si fericire. Daca esti singur, ingerii flacarii albe iti dau incurajare si sustinere, eliberandu-te de ganduri negative in timp ce te ajuta sa te deschizi spre a intalni partenerul perfect. Ei iti reamintesc ca nu vei putea face pasi importanti inainte daca nu te debarasezi de ganduri negative.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este clar ca ingerii te sustin in iubire acum intrucat arhanghelul Chamuel este prezent si indica succes si implinire in dragoste. Acest arhanghel iti deschide inima pentru a accepta aceasta energie neconditionata care iti va umple intreaga fiinta. Asta inseamna ca urmeaza sa inceapa o perioada pozitiva in viata ta romantica. Problemele si dificultatile vor incepe incet incet sa dispara si vei descoperi bucuria si implinirea aduse de o relatie de succes.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Se pare ca in viata ta exista prea multa anxietate si frica ce te impiedica sa te deschizi total spre iubirea adevarata. Ingerii te atentioneaza ca te gandesti prea mult la munca si prea putin la dragoste. Cei singuri trebuie sa va depasiti slabiciunile interioare daca vreti sa gasiti iubirea. Mai ai nevoie de determinare si incredere de sine si le vei avea, sustinut de ingeri, pentru a gasi persoana cautata. Cei deja intr-o relatie sa fie atenti mai mult la felul in care se comporta fata de partenerul lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.