Horoscop 6 decembrie 2022. Ziua în care majoritatea zodiilor primesc cadouri. Una singură primeşte nuieluşa

Vești bune vor ajunge astăzi la urechile nativilor şi vor putea să îşi îndeplinească unele dorinţe pe care le au de ceva vreme. Balanţele vor putea relua o relaţie, Scorpionii vor pune mâna pe sume mari de bani, iar Săgetătorii vor ieşi în natură.

05 dec. 2022, 14:07
Horoscop 6 decembrie 2022. Ziua în care majoritatea zodiilor primesc cadouri. Una singură primeşte nuieluşa

Horoscop 6 decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nerăbdarea sau fragilitatea îşi pot face apariţia astăzi; dacă reușești să canalizezi bine energia mentală suplimentară, poți face progrese excelente asupra unui proiect. Cu toate acestea, cineva îţi poate pune răbdarea la încercare. Diferențele de opinie şi perspectivă vor reprezenta provocarea acestei zile. Să te impui în orice dispută sau discuţie contradictorie poate fi tentant, dar este foarte înțelept să eviţi certurile inutile, deoarece atmosfera poate deveni tensionată. Să vorbeşti unui public trebuie, de asemenea, să eviți acum. Luna se mișcă în armonie cu semnul tău, iar acest tranzit sugerează câteva zile de concentrare pe distracție și autoexprimare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nevoia de rezultate imediate poate lucra pentru sau împotriva ta astăzi, dragă Taurule. În mod ideal, conjuncția Mercur-Marte care influențează ziua te motivează să pui în spatele tău o problemă iritantă. Deoarece Mercur se află în vârful graficului solar, cuvintele tale par să aibă un impact mai mare în această zi, așa că nu te grăbi să le folosești. Este un moment prielnic pentru incubarea ideilor, dar nu este cel mai bun moment pentru a le lansa. Există un sentiment că trebuie să te grăbești, să fii primul sau să faci ceva imediat, chiar dacă probabil nu este necesar. Luna se mută astăzi în partea de jos a diagramei tale solare, motiv pentru care te sfătuim să cauți liniştea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În timp ce cauți acum activități care să îți ţină mintea ocupată, nerăbdarea poate fi o problemă, iar ritmul zilei poate fi puțin haotic pe măsură ce aceasta avansează. Această atitudine nu este potrivită pentru o situaţie sau un proiect care are nevoie de mai mult timp pentru a se dezvolta în mod natural. În timp ce strategia stabilită funcționează cel mai bine astăzi, există o anumită tendință de a grăbi lucrurile. Dacă grăbirea te face să sari peste pași, încearcă să încetinești ritmul, deoarece există o tendință reală de a judeca lucrurile astăzi. Grăbirea unei conversații care necesită mai multă atenție poate fi, de asemenea, un pas greşit. Cu toate acestea, să privești subiecte, relații sau puncte de vedere în moduri noi poate fi stimulant.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astăzi sunteți mai interesat de manifestări și aplicații practice decât de a crea conexiuni emoționale. O persoană apropiată, în special un partener sau un prieten, poate fi dificil de mulțumit astăzi. Oricât de mult s-ar putea să doriți să aduceți în prim-plan un anumit subiect, poate fi prematur să o faceți. Urmăriți criticile și concluziile prea rapide astăzi. Există, de asemenea, tendința de a fi mult prea categoric în situații care necesită mai mult tact sau atenție. Activitatea mentală este intensă. Totuși, poate fi și un moment prielnic pentru a aborda o problemă complicată sau a urmări un interes personal.

Horoscop 6 decembrie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Mișcarea Lunii în semnul tău astăzi te face vizibil și te conectează puternic la lumea din jurul tău. Îți poate aduce emoțiile care se ridică la suprafață și, de asemenea, poate stimula o nevoie mai puternică de a te simți conectat emoțional și viu prin experiențele tale. Astăzi sunt posibile neînțelegeri cu o persoană din anturajul tău. Ai grijă să nu fii prea nerăbdător, pentru binele tău! Este dificil să se distingă între capriciul și dorința adevărată astăzi. Cu toate acestea, acesta poate fi un moment bun pentru provocările mentale. Vei dovedi energie excelentă în activitățile de astăzi dacă poți combate graba și nerăbdarea. Probabil că ar trebui evitate deciziile majore, iar selectarea activităților care necesită mintea limpede este indicată astăzi.

Horoscop bani decembrie 2022. Ce zodii nu vor avea parte se Sărbători liniştite, suflă Crivăţul prin conturi
Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră. Ai fost indus în eroare de cineva care a avut nişte interese egoiste atunci când te-a împins pe acest drum, de aceea trebuie să te trezeşti odată la realitate şi să vezi cu ochii tăi adevărul. De fapt, vocea ta interioară deja îţi şopteşte unde se ascunde hiba şi trage un semnal de alarmă să nu mai investeşti energie şi încredere în acea direcţie, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei afla că ai mers pe o pistă falsă. Nu te mai lăsa păcălit, ia atitudine odată!

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Dragostea este cel mai important plan al vieţii tale. Parcă ai pregăti pentru cel drag un moment romantic şi nu poţi păstra secretul până mâine. Şi acesta îţi dăruieşte sentimente aprinse, momente tandre şi plăcute, încât cea mai mare fericire a zilei e să petreci orele libere în compania jumătăţii tale. Sufletul tău găseşte alinare, împlinire, fericire în prezenţa celuilalt. Nici vorbă de gelozii, de posesivitate, de egoism, ci totul se desfăşoară pe cel mai cald teren pentru voi doi.

Horoscop 6 decembrie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Planurile făcute pentru azi nu-ţi ies chiar aşa cum ai sperat, dar nu pentru că ai avea tu vreo vină, ci pentru că se bagă cineva unde nu-i fierbe oala şi-ţi strică ţie treburile. Cel care intervine acum e complet pe lângă subiectul în care crede că are ceva de spus şi tu nu ai forţa de a-l respinge, de a-l ţine la distanţă. Cu mai mult tupeu decât tine, face un pas în faţă ca să atragă atenţia asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznică e în defavoarea ta. Dacă vezi că astfel de oameni au mai multă trecere decât tine, care îţi vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, până ce îşi taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum să rămână în centrul atenţiei mult timp!

Horoscop 6 decembrie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Oricâţi ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţă şi bucurie de copil. Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Caută cu grijă cuvintele potrivite, tacticile adecvate în situaţia de faţă. Imaginează-ţi că eşti un politician care trebuie să-şi facă mesajul înţeles, dar politica nu e întotdeauna spaţiul celor mai sincere declaraţii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gândeşti şi vezi cu cine faci alianţe pentru a-ţi atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie să fii atent la ce spui, cum spui, pentru că sunt mulţi ochi critici îndreptaţi spre tine şi ai putea fi imediat taxat pentru cine ştie ce neregulă. Poţi lăsa o impresie foarte bună datorită acestei concentrări la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tău într-o declaraţie de intenţie.

Horoscopul carierei decembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă cine primeşte plicul cel mai important la petrecerea de final de an
Horoscop 6 decembrie 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifeşti aşa cum ar trebui. Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră şi să laşi pe alţii să te depăşească. Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială şi de tendinţa de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare duşman al tău. Lasă în urmă tot ce te ţine pe loc şi fă un pas în faţă, ca să arăţi ce poţi. Chiar dacă nu eşti perfecţiunea întruchipată, meriţi să atragi atenţia asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu.