Horoscop 6 ianuarie. Ce rezerva astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 6 IANUARIE: Dupa zilele libere de sarbatori, multi dintre noi intampinam dificultati in a ne intra in ritm. Incercam sa ne putem in ordine gandurile pentru a ne mobiliza si a incepe sa schimbam tot ceea ce ne-am propus sa schimbam in 2015.

06 ian. 2015, 05:47
Horoscop 6 ianuarie. Ce rezerva astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 6 IANUARIE 2015

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 6 ianuarie

Berbecii se simt usor incomozi in efectuarea activitatii zilnice, sunt mai degraba concentrati pe viziunea de viitor pe care si-o dezvolta treptat. Nativii acestei zodii sunt tot mai tentati sa-si exprime sentimentele, chiar si pe cele incomode in relatiile interumane. Sunt dispusi sa-si asume consecintele si fac foarte bine caci doar asa pot evolua. Intr-un final, Berbecii simt ca, in ciuda oricaror neajunsuri, au intrat pe un fagas bun.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 6 ianuarie

Taurii se pierd usor in detaliile activitatii curente pe care o desfasoara si tind sa omita sau sa treaca cu vederea o oportunitate care le iese in cale. Norocul lor ca cineva apropiat o sa ii traga de maneca si o sa-i ajute sa deschida ochii, astfel incat, in a doua parte a zilei, vor fi capabili de o viziune ampla, de o perspectiva larga asupra a ceea ce-i asteapta si, mai cu seama, asupra ceea ce-si doresc de la perioada imediat urmatoare. Isi organizeaza gandurile si sunt chiar dispusi sa renunte la unele relatii incomode care-i tin in loc.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 6 ianuarie

Tacticile evazive la care recurg astazi Gemenii nu vor avea succes daca cineva foarte apropiat lor nu le sustine planul pentru rezolvarea unei probleme cu care au intrat in 2015 de anul trecut. Cel mai indicat este sa-si organizeze argumentele astfel incat sa aiba cu adevarat putere de convingere. Pot realiza acest lucru daca evita sa introduca in discutie orice fel de emotie sau de nevoie pur personala. Cu cat dau dovada de mai mult profesionalism, cu atat sansele lor de succes in convingerea unui om cu mare putere de decizie de la locul de munca sau a unui partener vor creste exponential. Trebuie sa aiba, insa, rabdare si sa dea dovada de sange rece. Spre norocul lor, persoana iubita si familia ii sunt cat se poate de aproape si ii sustin in totalitate!

RAC – horoscopul zilei de marti, 6 ianuarie

Racii sunt mana larga astazi cand vine vorba de finante. Sunt tentati sa se angajeze la cheltuieli mari si chiar se cearta cu un apropiat care ii sfatuieste sa fie mai cumpatati. Ca sa nu isi faca o ditamai gaura in buzunar ar trebui sa-si prioritizeze nevoile care implica cheltuieli suplimentare.

LEU – horoscopul zilei de marti, 6 ianuarie

Leii sunt puternic emotionali astazi si li se pare absolut firesc sa-si impartaseasca trairile cu cei din jurul lor. Ar trebui totusi sa fie cu mare bagare de seama caci unele persoane ar putea fi mai putin bine intentionate si sa se foloseasca de slabiciunile lor in viitorul apropiat. Asadar, putina cumpatare in exprimare le-ar fi de mare de folos pe viitor.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 6 ianuarie

Fecioarele au o zi excelenta! Se simt bine in pielea lor, chiar si de unele singure caci ziua nu se anunta cu prea multe activitati sociale. Le place confortul interior pe care l-au dobandit si, in ciuda unor treburi curente pe care trebuie sa le faca, reusesc sa se relaxeze si sa ia cu usurinta viitorul destul de nesigur care-i asteapta.

Continuarea pe Lyla.ro