HOROSCOP 6 MARTIE 2019. O zi cu multe şanse de câştig. Cine va da lovitura la Loto

HOROSCOP 6 MARTIE 2019. Profitaţi din plin de fiecare oportunitate ieşită în cale şi nu staţi o viaţă pe gânduri. Uneori deciziile impulsive, de moment, ajută.

05 mart. 2019, 11:49
HOROSCOP 6 MARTIE 2019. O zi cu multe şanse de câştig. Cine va da lovitura la Loto

Horoscop 6 martie 2019 Berbec

Berbecii au o zi foarte bună, din toate punctele de vedere. Sunt şanse ca cineva drag să vă mărturisească sentimentele faţă de voi, ori poate partenerul vostru îşi va dori mai mult şi vă va cere în căsătorie. Gândiţi-vă bine răspunsul, pentru a evita un regret ulterior. Aveţi mare noroc şi la serviciu, unde superiorii voştri vă vor oferi un bonus salarial.

Horoscop 6 martie 2019 Taur

Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să fie temperaţi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte partea financiară. S-ar putea să întâmpinaţi conflicte la serviciu, dar dacă nu trataţi totul cu calm şi tact, este posibil să aveţi de pierdut. Cel mai bine ar fi să staţi retraşi şi să vă rezolvaţi activităţile. Spre seară s-ar putea să fiţi invitaţi la un eveniment cultural de cineva apropiat. Profitaţi de linişte şi de relaxare şi încărcaţi-vă bateriile pentru o nouă zi de muncă.

Horoscop 6 martie 2019 Gemeni

Gemenii au parte de o zi interesantă. Dificilă şi totuşi interesantă. Chiar dacă veţi simţi epuizarea uşor uşor la serviciu, veţi avea oportunitatea de a scăpa de stres şi de probleme spre seară. Vizionaţi un film, mâncaţi ceva comandat şi leneviţi. Daţi telefonul pe silenţios şi bucuraţi-vă de timp cu voi. Atât. Uneori liniştea este mai bună decât orice.

Horoscop 6 martie 2019 Rac

Racii sunt sfătuiți să nu-și ascundă slăbiciunile, indiferent de circumstanțe. Nu este nimeni îndreptățit să vadă doar lucrurile plăcute la o persoană. Da, poate că unii te vor respinge sau vor găsi motive de bârfă, însă important e scopul pe termen lung. Adevărata iubire te va accepta exact așa cum ești, cu bune și cu rele. Valabil și pentru relațiile cu prietenii.

Horoscop 6 martie 2019 Leu

Leii sunt excesiv de optimiști în această zi. Iar asta nu ar fi neapărat rău, dacă nu și-ar face apariția anumite tendințe narcisistice. Încearcă să-i analizezi cu atenție pe cei din jur. Unii poate au probleme, alții sunt apăsați de gânduri sau sentimente de tristețe, iar energia ta ar putea să-i copleșească. Încearcă să o folosești într-un mod constructiv, pentru a îmbunătăți viața celor dragi, nu doar de dragul de a avea o zi bună. Vei fi mult mai fericit.

Horoscop 6 martie 2019 Fecioară

Fecioarele așteaptă să le pice norocul din cer, însă e doar o iluzie. Fără efort și sacrificiu nu vor ajunge prea departe. Sunt puțini cei care primesc totul pe tavă, calea sigură necesită timp, răbdare și suferință. Dar și sentimentul de mulțumire interioară va fi pe măsură. Iar în dragoste e la fel. Relațiile puternice sunt construite pe încredere, în timp, și acesta este motivul pentru care ele nu se destramă la primul obstacol.

Horoscop 6 martie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă sunt sfătuiţi ca, astăzi, să înveţe să se bucure de lucrurile mici din viaţă. Frustrarea, invidia şi pesimisul trebuie să dispară în totalitate. Veţi descoperi că renunţarea la aceste emoţii negative vă va ajuta foarte mult şi vă va înveseli. Spre seară, veţi primi o veste uriaşă despre cel mai bun prieten.

Horoscop 6 martie 2019 Scorpion

Scorpionii se vor simţi, astăzi, foarte energici. Veţi încerca să faceţi, încă de dimineaţă, toate lucrurile pe care le-aţi ignorat în ultimul timp. Începând cu o curăţenie generală şi terminând cu îndeplinirea unor sarcini de serviciu, veţi reuşi să duceţi totul la bun sfârşit. Pe plan profesional, veţi primi, din partea astrelor, o doză de noroc. Drept urmare, vă puteţi aştepta la un câştig neaşteptat sau la un nou contract.

Horoscop 6 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor avea, astăzi, o dispoziţie romantică. Există posibilitatea ca munca voastră şi viaţa personală să fie strâns legate între ele astăzi. Totuşi, nu este momentul potrivit pentru noi alianţe în afaceri, dragoste sau prieteni. Astrele vă recomandă să evitaţi orice formă de exces. Fiţi pragmatici şi analizaţi obiectiv orice situaţia în care trebuie să luaţi o decizie. Aveţi încredere în propriul instinct!

Horoscop 6 martie 2019 Capricorn

Capricornii azi nu au voie să judece oamenii după aparenţe. Poate că veți avea dorința de a atrage sprijinul unei persoane puternice, care care are o apariţie nu tocmai încurajatoare. De asemenea, este posibil să aveți șansa de a începe o relație. Cu toate acestea, în majoritatea domeniilor vieții, se recomandă să vă bazați exclusiv pe dvs. înșivă şi pe instinct. Nu vă fie frică să vă exprimaţi liber sentimentele personale.

Horoscop 6 martie 2019 Vărsător

Vărsătorul este posibil să sufere o ușoară dezamăgire. Există riscul ca proiectul la care aţi muncit puternic să nu dea randament la capacitate maximă. Poate că o persoană care a promis că va deveni partenerul sau asistentul dvs. vă va dezamăgi. Cu toate acestea, ați putea vedea noroc în afacerile dvs. personale. S-ar putea să reușești să-ți faci niște prieteni noi, sau vei reuși să-ți reanimezi căsnicia. Către sfârșitul zilei, se recomandă să aveți grijă de bunăstarea personală.

Horoscop 6 martie 2019 Pești

Mulţi nativi din Peşti vor fi multumiti de evenimentele din 6 martie 2019. Este posibil sa aveti cateva idei proaspete legate de venituri suplimentare si în sfera financiară. Este posibil să rezolvați o dispută de lungă durată, să câștigați o competiție sau să câștigați laudă de la un membru al conducerii superioare. Seara, există posibilitatea să mergi la o întâlnire interesantă. Cei care caută dragostea adevărată ar trebui să continue să comunice cu interesul lor romantic, dar nu trebuie să provoace gelozie.