Horoscop 6 martie 2019: Te simţi blocat într-un punct periculos

HOROSCOP 6 martie 2019. Taurii au nevoie de o pauza, de o rupere totala de preocupari. Afla si tu ce iti rezerva astrele.
Filip Stan
06 mart. 2019, 04:58
Horoscop 6 martie 2019: Te simţi blocat într-un punct periculos

HOROSCOP BERBEC

Esti foarte preocupat de trecutul tau, de copilarie, de vremea cand te aflai la casa parinteasca, pentru ca revine acum in actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ti revin acum in memorie, ci episoade triste, melancolii si nostalgii apasatoare, evenimente care te-au marcat si care te intorc, iar si iar, in acelasi loc. A venit vremea sa inchizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienta ta de viata, dar nu are rost sa iti tot aduci aminte de cele intamplate candva. Ti-ai invatat lectia, deci nu te mai refugia in trecut: nici in amintirile frumoase de care ti-e dor, dar nici in amintirile triste… care te dor.

HOROSCOP TAUR

Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi. Ca pleci undeva departe sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.

HOROSCOP GEMENI

Banalul acestei zile nu-ti displace deloc, pentru ca este exact atmosfera tihnita si placuta dupa care tanjeai. Te bucuri de prezenta celor dragi care te invaluie in gesturi calde de afectiune. Treceti prin locuri pe care le stii pe din afara, in care iti place de obicei sa-ti petreci zilele libere, si te ocupi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor iti fac placere. Te intalnesti cu oameni de care iti era dor, chiar daca nu te astepti la discutii savante, dar orice conversatie, oricat de comuna ar fi, face parte din programul perfect pentru aceasta zi.

HOROSCOP RAC

Felul mai sever in care vorbesti celor din jur ii poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridica la nivelul tau intelectual. Te simti bine in aceasta postura, dar nu prea ai satisfactii daca o faci pe desteptul in fata celor mediocri. Daca vrei sa-ti masori istetimea cu adevarat, fa-o cu cei de acelasi rang, ca sa-ti dai seama cate stii. Ceilalti oricum nu stiu mai nimic din ceea ce povestesti tu si oricum vei straluci, chiar si prin lucruri marunte.

HOROSCOP LEU

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

HOROSCOP FECIOARA

Nu mai pedala cu atata inversunare, sub imperiul fricii, de parca cineva te-ar urmari de la spate cu securea! Las-o mai incet cu starea de panica ce te cuprinde, pentru ca acest stres chiar nu-si are rostul. Daca te-ai mai relaxa si tu un pic, daca ai vedea ca tot ce ti se pare acum ca e o sperietoare e, de fapt, ceva minor, de care au parte si altii fara sa se streseze atata, poate ai intelege ca ai multe alte lucruri la dispozitie care ti-ar oferi bucurie. Trece in revista lunga lista de lucruri frumoase pe care le ai, si lasa-le deoparte pe cele care iti lipsesc deocamdata. Descopera cat de multe alte lucruri de pret sunt chiar la indemana, dar tu te cramponezi de ceva ce, momentan e departe.

HOROSCOP BALANTA

Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.

HOROSCOP SCORPION

Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure cu tine, daca te prinde cu cioara vopsita. Se stie ca te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!

HOROSCOP SAGETATOR

Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il visezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

HOROSCOP CAPRICORN

Este o zi exact pe stilul tau, mai linistita, organizata, in care toate evolueaza intr-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totusi, pentru unii, lentoarea aceasta da impresia ca ai fi si indiferent sau neatent la tot ce se petrece in jur si ai putea fi gresit interpretat, ca atare incearca sa dai o alta forma programului zilei, ca sa nu lase impresia ca ai fi comod din fire. Poti folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe indelete de o activitate complicata ce necesita o concentrare crescuta.

HOROSCOP VARSATOR

Te simti blocat intr-un punct periculos care poate denatura in ceva si mai rau, dar noroc ca ai alaturi de tine un grup de suport care nu te lasa la greu. Nu te zbate de unul singur in acest marasm, accepta ajutor de la altii, pentru ca sfaturile cele mai bune au de unde veni. Prietenul la nevoie se cunoaste si un astfel de prieten va interveni in favoarea ta in cel mai neplacut moment al zilei. Nu privi in jur ca si cum ai avea numai dusmani, pentru ca sigur ai si cativa prieteni adevarati si folositori.

HOROSCOP PESTI

Ai ajuns la finalul unei activitati care te-a solicitat foarte mult, dar desi esti un pic debusolat ca ai ajuns la capat, roadele sunt pe placul tau. Il poti numi un succes, pentru ca toate eforturile tale sunt rasplatite cu vorbe bune, cu aprecieri, dar mai ales cu sentimentul muncii implinite. De acum te poti detasa de toate, nu te mai gandi la pasii parcursi, este un alt capitol inchis din viatsa ta si savurezi rezultatele foarte bune.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Val de căldură record se abate asupra centrului și estului SUA: Temperaturile vor depăși 38 de grade Celsius
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?